Ameliyat Sürecim Ankara

Onu hic bilmiyorum benim burnumda et vardi onu yakti aldilar nefes problemim filan cozuldu ama geniz eti hakkinda fikrim yok

IMG_20161121_194007.webp
40.gün fotosu

Onu hic bilmiyorum benim burnumda et vardi onu yakti aldilar nefes problemim filan cozuldu ama geniz eti hakkinda fikrim yok
teşekkür ederim yardımların için en iyisi ben bir muayene olayım da 15 tatile de ameliyat günü verse zaten bizde tatil bir ay hemen hemen denk gelir diye umuyorum.. Burnun çok güzel canım maşallah :)

Sizin burnunuz cok guzel olmus sanırım bu burnu gösterebilirim ben doktoruma hem yandan hem önden çok guzel duruyor:KK36: ben en çok nasil tarif edicem konusuna takılıyorum aslinda dogal olsun istiyorum ama küçük de olsun istiyorum biraz da kavisli resim mi götürsem siz nasil tarif ettiniz

Ben ucu cok havada olmasin sadece burun sirti dedigimiz kemigin oldugu yerde kavis olsun dumduz inmesin dedim burun deliklerim kuculsun ve ici gorunmesin dedim hepsi iyi hosuma gitti nefes almam desen super sadece biraz daha kalksin istiyorum oda masaj yaparak olabiliyormus bi kac ay denicem bakalim

Ayrica bana moral oldu saolun begenmesinize sevindim
Meraba bende esabil beye ameliyat istiyorum ama özelde olmak istiyorum. Onunla direk özelde görüşme şansım varmı ? Ozel de hangi tıp merkezinde yapıyo ameliyatlarını ve fiyatı nasıl? Bu arada burnunuza bayıldım göstericegim örnek siz olıcaksınız

Cok tesekkur ederim bende ozelde oldum dikmen de cerrahi tip merkezi diye bi hastane ozelde fiyat suan guncel olarak 3.500 4000 arasi diyor doktor
Ama once calistigi devlet hastanesine gitmen lazim sincanda orda muane olup tum evraklari tamamlayip amelyst gunu ozelde oluyosun ve 1 gece kaliyosun
Sincan bana asiri asiri uzak dusuyodu ama metro tam kapisinin onune kadar goturuyo sorcagin bisey olursa yardimci olmaya calisirim

Cok tesekkur ederim bende ozelde oldum dikmen de cerrahi tip merkezi diye bi hastane ozelde fiyat suan guncel olarak 3.500 4000 arasi diyor doktor
Ama once calistigi devlet hastanesine gitmen lazim sincanda orda muane olup tum evraklari tamamlayip amelyst gunu ozelde oluyosun ve 1 gece kaliyosun
Sincan bana asiri asiri uzak dusuyodu ama metro tam kapisinin onune kadar goturuyo sorcagin bisey olursa yardimci olmaya calisirim
Çok teşekürler. Sincan banada çok uzak hatta dikmende çok uzak. Kafam çok karışık. Daha yeni karar verdim olmaya ama doktordan emin değilim. Diğer doktorların fiyatları inanılmaz uçuk olunca bu neden bu kadar düşük diye düşünmüyo değilim. Birde iki yasında kızım var hassas bi çocuk ve beni o morluklarla görüp korkması beni düşündürüyo. Sen tam ne, kadar ödedin peki toplamda. Tekrar teşekürler.

Ben tam 3.500 odedim dikmende ozelde oldum ve evime sincanda dikmende uzakti ama toplamda 3 kere gittim butun isler boyunca ilk randevu aldim gorustum evrak tamamladim 2.gidisimde sonuclari gosterip gun aldim ve 3.de dikmene gidip ameliyat oldum gayet memnunum bende cok arastirdim en son hastanede olmus olan hastalarini gorunce e herkeste cok ovunyordu arti fiyat makuldu iyiki diyorum simdi
Ben tam 3 ay arastirdim surekli her ameliyat olanla burdan ilestisime gectim inceledim sorular sordum sonra hizlica olup bitti benimde 2 kizim var kucuk kizim 2 yasinda bende endiseliydim ameliyattan bir hafta once peteyle bantladim burnumu alissin diye konustum tabi morluk olunca basta yanasmadi sonra ilk gunler uzagimdan konustu yanima gelmedi derken 3.gun alisti morluklarda 4 gune kadar iyice azaliyo
Arti kizim ilk kez hastanede kaldigim gece ayri kaldi benden sabaha kadar babasiyla oturmus uyumamis ama atlattik cunku her sene baska bisey cikip erteliyodum simdi diyorum keske daha once olsaymisim
Sizinde hakkinnizda hayirlisi olsun

Ben tam 3.500 odedim dikmende ozelde oldum ve evime sincanda dikmende uzakti ama toplamda 3 kere gittim butun isler boyunca ilk randevu aldim gorustum evrak tamamladim 2.gidisimde sonuclari gosterip gun aldim ve 3.de dikmene gidip ameliyat oldum gayet memnunum bende cok arastirdim en son hastanede olmus olan hastalarini gorunce e herkeste cok ovunyordu arti fiyat makuldu iyiki diyorum simdi
Ben tam 3 ay arastirdim surekli her ameliyat olanla burdan ilestisime gectim inceledim sorular sordum sonra hizlica olup bitti benimde 2 kizim var kucuk kizim 2 yasinda bende endiseliydim ameliyattan bir hafta once peteyle bantladim burnumu alissin diye konustum tabi morluk olunca basta yanasmadi sonra ilk gunler uzagimdan konustu yanima gelmedi derken 3.gun alisti morluklarda 4 gune kadar iyice azaliyo
Arti kizim ilk kez hastanede kaldigim gece ayri kaldi benden sabaha kadar babasiyla oturmus uyumamis ama atlattik cunku her sene baska bisey cikip erteliyodum simdi diyorum keske daha once olsaymisim
Sizinde hakkinnizda hayirlisi olsun
Umarım korktugum gibi olmaz mutlaka gidip görüşcem çok tesekurler

Back
X