Ameliyat Sürecim Ankara

20 gunde buyuk olcude iyilesir yalniz basta cok kalkik durur eliz yuzun avatar gibi olur gozlerin saskin bi ifadeyle bakar bunlar hep surec ama 20.gunde morluklar filan gider yani rahatca gidersin vizene.
Ama bu surec cok uzun yani ilesme suresi bastaki alik saskin bos bis bakan ifade zamanla geciyor sadece sabir cok onemli sana onerim masaj veriyor alci cikinca inu hic aksatma her an her saniye masajini her bis aninda yap o zaman cok daha hizli toplarnir

.

Eklentiler

• 1511690502752.webp
    1511690502752.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 223
Sana ameliyat oncesi onerim arnica firte jel diye bi krem var onu kullanabilirsin 1 hafta onceden al ve ameliyat oncesinde ve sonrasi 1 hafta boyunca goz altlari yanak sene burun komple uygulayabilirsin zaten bitkisel zararsiz bi krem morluklar cabuk gecer ve sisliklerin daha cabuk iner bu yardimci bunlar icin
Onun disinda doktor ameliyat sonrasi kremler yazacak onlari alirsin ve ameliyata giderken yaninda cok kalin bi fermuarlu veys dugmeli ust al yani gotureceklerin cok kalin olsun narkozdan cokinca cok titreme usume geliyor yanina cantana muz koy yemen kolay olur ve muz odem atici ev yogurdu yine guzel odem atar bunlari tuketebilirsin daha soyleyecegim cok sey var sen ameliyat gunun yaklasinca tekrar yaz bende sana uzun uzun yazarim bildiklerimi

Sana ameliyat oncesi onerim arnica firte jel diye bi krem var onu kullanabilirsin 1 hafta onceden al ve ameliyat oncesinde ve sonrasi 1 hafta boyunca goz altlari yanak sene burun komple uygulayabilirsin zaten bitkisel zararsiz bi krem morluklar cabuk gecer ve sisliklerin daha cabuk iner bu yardimci bunlar icin
Onun disinda doktor ameliyat sonrasi kremler yazacak onlari alirsin ve ameliyata giderken yaninda cok kalin bi fermuarlu veys dugmeli ust al yani gotureceklerin cok kalin olsun narkozdan cokinca cok titreme usume geliyor yanina cantana muz koy yemen kolay olur ve muz odem atici ev yogurdu yine guzel odem atar bunlari tuketebilirsin daha soyleyecegim cok sey var sen ameliyat gunun yaklasinca tekrar yaz bende sana uzun uzun yazarim bildiklerimi

Çok teşekkür ederim ameliyat günüm 28 şubat ameliyattan önce yazarım size

Eki Görüntüle 1906296 Eki Görüntüle 1906297 Eki Görüntüle 1906298 Eki Görüntüle 1906316 Eki Görüntüle 1906371

20 gun oldu ameliyat olali..hersey gibi oldu
Morarmam cok fazla oldu ama 3 gune gecmeye basladi
Odemlerim hala var
Odem icin en etkili seyin ananas oldugunu fark ettim bu surecte
Vee ilk bastaki asiri kalkik domuz burnu goruntusu kalici degil cok endiseliydim yasayarak bunuda gordum
6.gun tamponun cokmasiyla normal yasantima dondum
Genel olarak sunu soylemeliyim ki
Sabir isteyen bi surec
Fiziksel olarak cok zor degil ama psikolojik acidan zor kesinlikle
Hemen olup bitmiyor odemlerden dolayi bir gun yamuk birgun kalkik birgun kucuk birgun kemerli olabiliyor gecici bunlar
Moral cok onemli
Herkese tavsiye edebilirim memnunum simdiye kadar sorun yasamadim
--- sorular olursa hep buralardayim ---
Mrb benimde burnum yamuk biri buyük biri küçük deliklerimin foto atabilirim masajla düzelirmi tam tamına duzelmesede beni rahatlatacak şekilde duzelirmi acaba masajin önemi çok buyük galiba sadece ödem değil şekildede etkili olurmu

Mrb benimde burnum yamuk biri buyük biri küçük deliklerimin foto atabilirim masajla düzelirmi tam tamına duzelmesede beni rahatlatacak şekilde duzelirmi acaba masajin önemi çok buyük galiba sadece ödem değil şekildede etkili olurmu
Ne zamN ameliyat oldunuz deliklerin orantisiz olmasi basta cok normal benimde asiri orantisizdi suan bastaki gibi degil baya baya duzeldi bunda masaj degilde hep ayni tarafa yatma isi sebep oluyor yani gece hep sagina yatarsan et taze yeni islem gormus olunca o yone dogru sekil aliyir hep bi tarafina yatmamamaya calis ve yeni ameliyat olduysa idenlerden yamuk gorunur benimki 1 yil dolmadan duzelmedi bu sabir isteyen ve uzun zaman alan bi surec hemen moral bozma derim

Ya ama sanki önceli başka biri sonraki başka biri gibi. Burun bu kadar mı değiştirir.

Ne zamN ameliyat oldunuz deliklerin orantisiz olmasi basta cok normal benimde asiri orantisizdi suan bastaki gibi degil baya baya duzeldi bunda masaj degilde hep ayni tarafa yatma isi sebep oluyor yani gece hep sagina yatarsan et taze yeni islem gormus olunca o yone dogru sekil aliyir hep bi tarafina yatmamamaya calis ve yeni ameliyat olduysa idenlerden yamuk gorunur benimki 1 yil dolmadan duzelmedi bu sabir isteyen ve uzun zaman alan bi surec hemen moral bozma derim

Tesekkur ederim daha iyisi sizin olsun burun tum yuzu simayi komple degistiriyo onceden gulerken burnum dudagima kadar degerdi hep elimle kapatarak gulerdim yuzum asagi dogru sünmus gibiydi simdi memnunum eskisinden iyi oldugu kesin allah isteyen herkese gonlundeki burnu nasip etsin

Benim 22 gün oldu
Benim 23 gün oldu baştan beri yamuktu delikleri halada öyle biri dar biri geniş masaj yapiom inşallah duzelir tam duzelmesede umarım büyük fark gider sizin fotonuz varmı burun delikleriniz nasıl olduğunu merak ettim amilyattan sonra

Canim benimde en bastan beri biri cok yatay digeri dikey yuvarlakti ve cok belirgindi suan buyuk olcude gitti bastan cok cirkindi tam esit olmasada siritmiyor ama benim 1 yil 2 ay olmasina ragmen odemlerim tamamen gecmedi her gecen gun azaliyo hissediyorum yani yolun cok uzun oyle hemen seklini almiyor moral bozmak icin cok erken

Eklentiler

• CollageMaker_20171201_221420417.webp
    CollageMaker_20171201_221420417.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 149
Canim benimde en bastan beri biri cok yatay digeri dikey yuvarlakti ve cok belirgindi suan buyuk olcude gitti bastan cok cirkindi tam esit olmasada siritmiyor ama benim 1 yil 2 ay olmasina ragmen odemlerim tamamen gecmedi her gecen gun azaliyo hissediyorum yani yolun cok uzun oyle hemen seklini almiyor moral bozmak icin cok erken

Dışardan bakan herkesin bakacağı ölçüde bi orantisizlik mı ve bu neden oluyor:( :(

Dışardan bakan herkesin bakacağı ölçüde bi orantisizlik mı ve bu neden oluyor:KK43: :KK43:
E odem oluyor burun sisiyor ve her fun o sislik baska bolgeye kayiyor her hafta bi baska sekle girebiliyor burun soyle dusun odem ayni deri altinda su birikintisi gibi..ve ayninuer sis kalmiyor degisiyor sislik dikkat etmen gerek en onemlo sey hep ayni tarafina yatma uyurken heo saga yatiyosan odem orda cok oluyor ve mesaji aksatmadan yapmak odemli hergun uc defa buz gibi suyu yuzune carparak yuz yikaman hergun 15 dk temiz hava alman oddm atici besinler tuketmen iyilesme surecini hizlandirir daha sorunsuz gecer bu zorlu surec ama yine 1 yili rahat buluyor

E odem oluyor burun sisiyor ve her fun o sislik baska bolgeye kayiyor her hafta bi baska sekle girebiliyor burun soyle dusun odem ayni deri altinda su birikintisi gibi..ve ayninuer sis kalmiyor degisiyor sislik dikkat etmen gerek en onemlo sey hep ayni tarafina yatma uyurken heo saga yatiyosan odem orda cok oluyor ve mesaji aksatmadan yapmak odemli hergun uc defa buz gibi suyu yuzune carparak yuz yikaman hergun 15 dk temiz hava alman oddm atici besinler tuketmen iyilesme surecini hizlandirir daha sorunsuz gecer bu zorlu surec ama yine 1 yili rahat buluyor

Sizce 2 haftada insan içine çıkacak hale gelir miyim vizelerim var da:(

sanırım amilyat olan çok kişide bu sorun oluyor tabi az bi fark düzelio zaten insan alışıyorda. Birinci foton 1 yil sonra 2nci 3 aylikmi 3 aylık olanda fazla belli olmuyor ama .masaj yaptın mı hiç peki

Back
X