ameliyat ve endiselerim

cunku agrin olmusken narkoz almisken bi kerede cikarmak mantikli. dusun memeyi olcan bir daha ayni seyleri yasyacagin gobegin icin. bence gereksiz.

Iste insan kücük cocuklu olunca tereddüt ediyor
Evin makinasi benim cünkü, isler hadi kaldi diyelim cocuklarin bakimi bende
Esim en fazla bir ay yanimda kalabilir, sonra bende hersey
Iki cocugu hergün krese tasimam gerekecek
Düsünmeden edemiyor insan

abooo kiz senin hikayene bayildim, gidip hemen olasim geldi :KK70:

nasil olur bu yaa, etrafta o kadar abartanlar ya da agir gecirenler varki..seninkisi masal gibi valla :KK70:

ben sanirim ameliyatta adet olucam : ( bunada sinir oluyorumda zaten.. ama nasil sevindim hikayeni okuyunca...istaha geldim simdi bak :KK70:
Valla ol kızz o kadar memnunum ki ben ameliyat olduğumda 32 yaşımdaydım, daha önce niye olmadım diye dizlerimi döverim hala, yıllarca o yükü niye taşıdım sırtımda diye, ben de asimetri vardı tek göğsümden 550 gr. tek göğsümden 850 gr doku çıkarıldı. Ve yüzüstü yatma alışkanlığım vardı.. Ertesi gün ve çoğu gün sabah yüzüstü uyandım ama hiçbişey olmadı valla. Bu arada bana doktorum her gün duş almamı ve pansumanları su tutarak çıkarmamı önerdi öyle yaptık biz de zaten suyu tutunca pansuman hemen bırakıyo kendini. Ve sonra tekrar temizleyip kapadı annem. Ben gayet kollarımı falan da kullandım yani hiç öyle robot gibi falan olmadım, sadece tabiki çok kaldırmamalısın dirsekten kaldırmaya çalışmalısın. Reglken çok şişme oluyo mu sende? Ben de reglken ameliyat olmuştum bu arada.. ama benim regl olunca iniyo, regl 5 gün kala falan şişmeye başlıyo. 1 ay sonra açılma sebebim de oydu yoksa hiç sorun olmadı.

:)
Neden bilmiyorum ama kız bebek anneye en zararı veren oluyor nedense :KK70: annem hala der 3 oğlan doğurdum hiç birşey yoktu son sende varislerden tut herşey cıkmış kadında :olamaz: oğlana hamileyken anneyi güzelleştirir diye birşeyde var :KK53:
Hayırlısk olsun ol bence artik memelerim kücük ama şimdide kötü büyük memenin zorluğunu hayatım boyunca çektim 🤢
evet yaa..kizimda gul hastaligim cikti..bacagimdan x bolge dudagina kadar varis cikti..memelerimi mahvetti :D aynen kizlar analarini yiyor bildigin :D

yani sen tup ameliyati oldun dimi? bu ameliyati geciren hic kimse simsiki olmuyor zaten merak etme. birden ici bosaliyor derinin dusun. o yuzden normal sarkmasi. ki normal zayiflayan birininde memeleri sarkabiliyor. kilo aslinda iyi birsey :D

belki bir gun uygun olursa sartlarin sende yaptirirsin.. :KK200:

Zor bir süreç olduğunu kardeşimden biliyorum.
Uzun süre kollarını kaldırırken bile çekindi. Hiç iş yapamazsınız zaten. Ters bir hareket acı demek.

Ama iyileştikten sonrası güzel. O yüzden sabredeceksiniz mecburen.

Iste insan kücük cocuklu olunca tereddüt ediyor
Evin makinasi benim cünkü, isler hadi kaldi diyelim cocuklarin bakimi bende
Esim en fazla bir ay yanimda kalabilir, sonra bende hersey
Iki cocugu hergün krese tasimam gerekecek
Düsünmeden edemiyor insan
beniimkiside 1 ay izinli..sonrasi Allah kerim valla..o zamana biraz duzelmis olmayi umit ediyorum : (

Ay deri isi de zor cok kilo verince öyle oluyor dimi, ben de dogum yaptim göbegim gitti derisi kaldi
ameliyat tek care, bibi sen de kenara köseye atabiliyorsan kendin icin biriktir de yaptir derini
Bu ameliyatlar cok artti, fiyatini bilmiyorum gerci ben daha, doktorla yazin görüsecegim
Devlete sordum aslında ucuz ama olmayınca :) 3,5 meme için dediler 6,5 kollara dediler ikisini yaptırmak istiyorum inş. Yaptırabilirim özele verecek param yok maalesef en az 10 binden başliyor mide ameliyatınıda devlette ücretsiz oldum çok memnunum :)

Valla ol kızz o kadar memnunum ki ben ameliyat olduğumda 32 yaşımdaydım, daha önce niye olmadım diye dizlerimi döverim hala, yıllarca o yükü niye taşıdım sırtımda diye, ben de asimetri vardı tek göğsümden 550 gr. tek göğsümden 850 gr doku çıkarıldı. Ve yüzüstü yatma alışkanlığım vardı.. Ertesi gün ve çoğu gün sabah yüzüstü uyandım ama hiçbişey olmadı valla. Bu arada bana doktorum her gün duş almamı ve pansumanları su tutarak çıkarmamı önerdi öyle yaptık biz de zaten suyu tutunca pansuman hemen bırakıyo kendini. Ve sonra tekrar temizleyip kapadı annem. Ben gayet kollarımı falan da kullandım yani hiç öyle robot gibi falan olmadım, sadece tabiki çok kaldırmamalısın dirsekten kaldırmaya çalışmalısın. Reglken çok şişme oluyo mu sende? Ben de reglken ameliyat olmuştum bu arada.. ama benim regl olunca iniyo, regl 5 gün kala falan şişmeye başlıyo. 1 ay sonra açılma sebebim de oydu yoksa hiç sorun olmadı.
reglken eskiden olurdu ama simdi olmuyor son gebelikten sonra. valla okudukca yazini icim acildi yaa :)

Zor bir süreç olduğunu kardeşimden biliyorum.
Uzun süre kollarını kaldırırken bile çekindi. Hiç iş yapamazsınız zaten. Ters bir hareket acı demek.

Ama iyileştikten sonrası güzel. O yüzden sabredeceksiniz mecburen.
kac hafta hic birsey yapmadi?

evet yaa..kizimda gul hastaligim cikti..bacagimdan x bolge dudagina kadar varis cikti..memelerimi mahvetti :KK70: aynen kizlar analarini yiyor bildigin :KK70:

yani sen tup ameliyati oldun dimi? bu ameliyati geciren hic kimse simsiki olmuyor zaten merak etme. birden ici bosaliyor derinin dusun. o yuzden normal sarkmasi. ki normal zayiflayan birininde memeleri sarkabiliyor. kilo aslinda iyi birsey :KK70:

belki bir gun uygun olursa sartlarin sende yaptirirsin.. :KK200:
Genel görünüş olarak sıkıyım neyseki çünkü spor yaptım hala gidiyorum ama bazı yerlere naparsan yap işe yaramiyor spor ameliyat şart inş. Sağol 🙏🏻

Neden bilmiyorum ama kız bebek anneye en zararı veren oluyor nedense

Ay bende de tam tersi kizim cok kibar emdi memelerim ideal diklikte ve büyüklükte kaldi eskiye göre toparladi hatta, azicik kücüldü ideallesti
Oglum pacavra gibi bir oyana cekti bir bu yana
Bazen emerken eism de gülüyordu dislerinin arasina alip köpek gibi saga sola cekerdi parcalarmis gibi
Yani bu memeler az cekmedi

Devlete sordum aslında ucuz ama olmayınca :) 3,5 meme için dediler 6,5 kollara dediler ikisini yaptırmak istiyorum inş. Yaptırabilirim özele verecek param yok maalesef en az 10 binden başliyor mide ameliyatınıda devlette ücretsiz oldum çok memnunum :)

Ne güzel kilodan kurtulmak da ayri bir rahatlama, deriden daha önemli bence, cok daha rahat hereket edersiniz bu sekilde, bir arkadasim da mide kücültme istiyor sarkmam diyor 100 küsür kilosu var, bekleyip görecegiz artik

Onun kas altı silikon takıldığı için biraz daha zorlandı.
İlk 2 hafta zorlandı 3.hafta biraz hafifledi sanırım..
tamam evet 2 hafta asagiya iniyorsun..2 hafta sonrasi dikisler duzelmeye basliyormus zaten.. 6-8 hafta arasi yavas yavas agirlik..dikislerin oturmasi ve memelerin sekillenmesi 1 sene

Tecrübem yok fakat bir arkadaşım olmuştu. İlk haftaları zormuş gerçekten. İlk bir kaç hafta yanınızda anneniz ya da herhangi biri kalabilirse çok iyi olur. O bekar olmasına rağmen tamamen annesi bakmıştı.

sonrası çok güzel, ona odaklanın. Ama bakımınız için ilk bir kaç hafta birini ayarlayın derim. Ağrısı da oluyor, kıyafet giyip çıkarırken bile yardıma ihtiyacınız oluyor, öyle çocuk kaldırıp indiremezsiniz yani.

Back
X