ameliyat ve endiselerim

beniimkiside 1 ay izinli..sonrasi Allah kerim valla..o zamana biraz duzelmis olmayi umit ediyorum : (

Insallah hemen atlatirsin, sonra gel bize de anlat ama süreci
Ben diklestirme bir de dolgu istiyorum,ya da protez artik doktor hangisini uygun görürsem fazlaca derim var icini azicik doldursa yeter

reglken eskiden olurdu ama simdi olmuyor son gebelikten sonra. valla okudukca yazini icim acildi yaa :)
oooo sen daha rahat atlatırsın o zaman hiç korkma yani ;) İşte dikişim açılmasaydı tam 1,5 ay sonra dikiş izleri hariç hiçbir sorunum kalmayacaktı ama biraz uzadı iyleşme dönemi sadece o kadar. Bu arada sevişirken bile korseni 6 ay çıkarmayacaksın.. Sadece duş alırken çıkaracaksın.. Önce bir füze gibi olacak memenin tipi biraz garipseyeceksin, dikine olan dikiş meme altını 45 derecelik düz bir hatta gibi olacak, ne biçim oldu bu falan diyebilirsin korkma (benim normal memem damla tipindeydi ve sarkık değildi büyüklüğe rağmen gözler o modeli aradı tabi), tam 1 yılı doldurduğumda alt taraf hafif yuvarlanarak damla modelini tekrar aldı.

zaten yerimde olsa cogu kisi olmazdi bu memelerle ama ok kilo verdigim icin son dogumdan sonra sirt bolgem 75 ve memelerin biraz sarkmasi ve azicik bedenime gore buyuk durusu var. sirt agrisi yapiyor. haa bunla yasayabilirmiydim, yasardim..ama fizik tedaviden cikamiyorum..bilmem sirt agrim gecer mi?
Geçmiş olsun ben meme ameliyatı olmadım hiç o yüzden tecrübelerimi yazamayacağım geçmiş olsun demek istedim ,birde şeyi merak ettim ameliyat olma kararının sebebi estetik kayğılarmı yoksa sırt agrısı mı esas sebep
Benim memelerde kötü durumda 4 sene çocuk emzirdim iki sene birini ikisene digerini ama ameliyata cesaret edemezdim herhalde. Sen bir yola girmişsin herşeyi ayarlamışsın bence vazgeçme hiç narkoz almadım yazmışsın dogumlar da damı almadın benim ikiside sezeryanla oldu narkoz dan korkacak birşey yok o kadar merak etme inşallah çok kolay geçer

Ne güzel kilodan kurtulmak da ayri bir rahatlama, deriden daha önemli bence, cok daha rahat hereket edersiniz bu sekilde, bir arkadasim da mide kücültme istiyor sarkmam diyor 100 küsür kilosu var, bekleyip görecegiz artik
117 le oldum bende ama hep kiloluydum bide 38 yaşindayım yaşa falanda bakiyor 100 kilo da sarkma daha az olacaktır bide spor yaparsa süper olur.
Valla sarkmalar çokda umrumda değil hayatım değişti çok aktif bir hayatım var artık :21:
Çok sexi olmamda cabası dermişim :70:

Tecrübem yok fakat bir arkadaşım olmuştu. İlk haftaları zormuş gerçekten. İlk bir kaç hafta yanınızda anneniz ya da herhangi biri kalabilirse çok iyi olur. O bekar olmasına rağmen tamamen annesi bakmıştı.

sonrası çok güzel, ona odaklanın. Ama bakımınız için ilk bir kaç hafta birini ayarlayın derim. Ağrısı da oluyor, kıyafet giyip çıkarırken bile yardıma ihtiyacınız oluyor, öyle çocuk kaldırıp indiremezsiniz yani.
cocuk kaldirmayi dusunmuyorum umarim gerekte kalmaz..yani ben olu gibi yatakta yatacagim gibi geliyor :D bi kac haftayi gecersek sonu duzluk Allahin izniyle

Geçmiş olsun ben meme ameliyatı olmadım hiç o yüzden tecrübelerimi yazamayacağım geçmiş olsun demek istedim ,birde şeyi merak ettim ameliyat olma kararının sebebi estetik kayğılarmı yoksa sırt agrısı mı esas sebep
Benim memelerde kötü durumda 4 sene çocuk emzirdim iki sene birini ikisene digerini ama ameliyata cesaret edemezdim herhalde. Sen bir yola girmişsin herşeyi ayarlamışsın bence vazgeçme hiç narkoz almadım yazmışsın dogumlar da damı almadın benim ikiside sezeryanla oldu narkoz dan korkacak birşey yok o kadar merak etme inşallah çok kolay geçer

Sezeryanda narkoz mu veriyorlar
Ben bebegi etkiledigi icin acil durumlar haricinde vermiyorlar saniyordum
Iki sezeryan oldum ikisinde de bilincim acikti, yurt disindayim bir de ben
Türkiyede de bu sekilde duymustum aslinda
Bu arada ben sadece estetik görüntüsü icin olmak istiyorum, daha gencim, uzun bir hayat var önümde bari dik memelerle olsun

oooo sen daha rahat atlatırsın o zaman hiç korkma yani :KK66: İşte dikişim açılmasaydı tam 1,5 ay sonra dikiş izleri hariç hiçbir sorunum kalmayacaktı ama biraz uzadı iyleşme dönemi sadece o kadar. Bu arada sevişirken bile korseni 6 ay çıkarmayacaksın.. Sadece duş alırken çıkaracaksın.. Önce bir füze gibi olacak memenin tipi biraz garipseyeceksin, dikine olan dikiş meme altını 45 derecelik düz bir hatta gibi olacak, ne biçim oldu bu falan diyebilirsin korkma (benim normal memem damla tipindeydi ve sarkık değildi büyüklüğe rağmen gözler o modeli aradı tabi), tam 1 yılı doldurduğumda alt taraf hafif yuvarlanarak damla modelini tekrar aldı.
insallah canim ya..evet sisme vs cok olmuyor simdilik..eskiden olurdu resmen gunler oncesinden siserdi agrirdi filan. tabiiki sonucta 2 yildir bu sekilde memeyle geziyorum garipseyecegim kesin. evet surekli o korseyi takacakmisim. peki ama nasil bir sutyene gecip yapmak lazim sarkmasin diye tekrar?

ben de meme diklestirme ve karin istiyorum sonrasinda bana ve cocuklara bakacak kisi olsa hemen olurdum. gecen sene sirf diyetle kilo vermistim.cok porsumustu memeler ve karin. bu sene bolgesel sporla destekliyorum asiri sarkmadi gecenki gibi.
bi de bebek ne kadar oldu bilmiyorum ama e yil sonra anca birazcik toparlandi benim memeler.

Ben de implant taktırmıştım uyandığımda ben kendime ne ettim diye agladım çok çok acımıştı ilk iki gün yataktan dogrulurken bile yardım alıyordum uyandığımda uzerımde tonlarca agırlık vardı sankı sizin ameliyatınızın kolay olacagınız düşünüyorum cunku vucudunuza yabancı bir madde girmeyecek aksine hafıflersınız bence

Şimdiden geçmiş olsun.Kendinizi rahatlatın,sonuca odaklanın.Ameliyat zaten narkozu alana kadar sonrası sessizlik :) ameliyat sonrasıda inşallah sağlıkla geçer.

benim dogumlar normal canim, ilkinde bacaktan agri kesici aldim. diger ikisinde catir cutur acimadan dogurttular insafsizlar :D zaten oglumun birinde doguma gittigimde acilmam fazlaydi agri kesici bile etki etmezdi dogum baslamadan. kizda suni sanci verdiler ama agri kesici istememistim.

hem sirt agrim var hemde evet eski memelerimi ozledim ne yalan soyleyim..soyle sutyensiz dolasabilmek istiyorum evin icinde arada :) cok mu sey istiyorum :)

117 le oldum bende ama hep kiloluydum bide 38 yaşindayım yaşa falanda bakiyor 100 kilo da sarkma daha az olacaktır bide spor yaparsa süper olur.
Valla sarkmalar çokda umrumda değil hayatım değişti çok aktif bir hayatım var artık :21:
Çok sexi olmamda cabası dermişim :KK70:

Yani spora cok meyilli degil hareketsiz yasiyor rahatina düskün
Ama iste ameliyat olunca illa ki yapar sporunu
Sarkma degil de mesela deri gevsiyor, ben göbegimden biliyorum, deri sarkmasa bile yumusak kaliyor kirisabiliyor mesela
Ay su cocuklari dogurma isi erkeklere kalsaymis keske
Hem dogur hem güzel ol, e zor anacim
Bu arada seksilik bizim isimiz :KK8:

Ben de implant taktırmıştım uyandığımda ben kendime ne ettim diye agladım çok çok acımıştı ilk iki gün yataktan dogrulurken bile yardım alıyordum uyandığımda uzerımde tonlarca agırlık vardı sankı sizin ameliyatınızın kolay olacagınız düşünüyorum cunku vucudunuza yabancı bir madde girmeyecek aksine hafıflersınız bence
evet ama slikon daha kolay mesela. adam bi delik aciyor alttan zort diye icine sokuyor bildigim..kesi daha az..ama kucultmede daha cok..3 buyuk dikis

benim dogumlar normal canim, ilkinde bacaktan agri kesici aldim. diger ikisinde catir cutur acimadan dogurttular insafsizlar :KK70: zaten oglumun birinde doguma gittigimde acilmam fazlaydi agri kesici bile etki etmezdi dogum baslamadan. kizda suni sanci verdiler ama agri kesici istememistim.

hem sirt agrim var hemde evet eski memelerimi ozledim ne yalan soyleyim..soyle sutyensiz dolasabilmek istiyorum evin icinde arada :) cok mu sey istiyorum :)
Yo çok şey istemiyorsun en dogal hakın;)üç çocuk dogurmuşsun maşallah Allah bagışlasın meme ameliyatının mı üstesinden gelemiyeceksin ne kadar zor olabilir ki

insallah canim ya..evet sisme vs cok olmuyor simdilik..eskiden olurdu resmen gunler oncesinden siserdi agrirdi filan. tabiiki sonucta 2 yildir bu sekilde memeyle geziyorum garipseyecegim kesin. evet surekli o korseyi takacakmisim. peki ama nasil bir sutyene gecip yapmak lazim sarkmasin diye tekrar?
sarkmıyor canım benim hiç sarkma olmadı. 6 ay sonra istediğin tarz sütyen kullanabilirsin. Ben çoğunlukla dışarda sütyen kullanırım ama evde ve yatarken hiç kullanmam. Öyle geziyorm valla taş gibi memelerimle yaklaşık 7 yıl oldu :KK70: Ben ameliyat kilomla şu an aynı kilodayım. Bi ara aldım biraz sonra verdim ama ameliyat kilomun altına hiç düşmedim. Doktorumun tek sorusu şu oldu; kilo vermeyi ya da almayı planlıyor musun? hayır neden dedim? Eğer vermeyi planlıyorsan verdikten sonra yapalım ameliyatını dedi. Çünkü kilo verenlerde (0-5 kg üstü) memelerde çok küçülme ve sarkma olabiliyormuş ve hastalarımdan bazen gelip bana silikon takalım diyen bile oldu demişti. eğer vermek istediğin ciddi bir kilo varsa önce ver sonra ameliyat ol.

Yo çok şey istemiyorsun en dogal hakın:KK66:üç çocuk dogurmuşsun maşallah Allah bagışlasın meme ameliyatının mı üstesinden gelemiyeceksin ne kadar zor olabilir ki
ya iste tek olsan dusunmezsin bu kadar ama minik cocuk olunca sanirim strresim bu yuzden..yasadiklarimi buraya yazicam insallah

Back
X