ameliyat ve endiselerim

Arkadaşım oldu yakın zamanda.
Ne ağrı ne sızı hatta 2 çocuğu var,dinleneceğim ne güzel diye güle oynaya gitti ameliyata.
Hiç sorun yaşamadı sonrasında da.
Hiç stres yapma derim,herşey güzel olacak.
Sonucu düşün sadece sen.
Gelmiş,geçmiş olsun.
hahah valla dedigim sey su bazen; nen narkozu bassinlarda guzel bi uyku cekeyim, rahatsiz etmeyin beni :D tabii solerken dizleri titriyor :D hahah cok sagol canim

Nasil toparlanir derken hangi islemler gerekir onu kast ettim
Yoksa sarkan deri ameliyatsiz düzelmez biliyorum
Yani yag enjekte ediyorlar mesela ya da protez bu ikisinden birini yaptiririm
Doktorun ilk muayne etmesi lazim tabi
Derim öyle güzel ki ne bir catlak ne bir kirisma
Sadece ici bos, dolsa diklesir bile biraz, ama tabi son söz doktorda
nasil toparlanir derken, nasil spor hareketleri yapman gerekiyor diye mi soruyorsun :) valla anlamadim

Değişiyor demek ki. Valla ablam çok zorlandı, bu kadra acı çekeceğimi bilsem yaptırmazdım diyodu. Ki herkül gibi kadındır kendisi 20 kiloyu tek eliyle falan kaldırır. O açılardan da kısıtlanınca rahatsızlık iyice arttı muhtemelen.

Thminimce daha önce opresyon gecirmemis insanlar ameliyat sonrasi kisitlanma olayina sasiriyor psikolojik olarak da zorlaniyor, cok büyük birseymi gibi geliyor cünkü simdiye kadar cok rahatti
Ben iki sezeryanda da cok cekmis biri olarak korkmuyorum
Ne acilar cektim bir ay dik yürüyemedim herkesin üc günde ayaga kalktigi o ameliyatta
Simdi diyorum ki ben biliyorum o acilari, bana koymaz rahatligi var, bildigim aci olunca cekerken daha sabirli oluyor insan
Bakalim insallah kolay gecer isteyen herkesin

Thminimce daha önce opresyon gecirmemis insanlar ameliyat sonrasi kisitlanma olayina sasiriyor psikolojik olarak da zorlaniyor, cok büyük birseymi gibi geliyor cünkü simdiye kadar cok rahatti
Ben iki sezeryanda da cok cekmis biri olarak korkmuyorum
Ne acilar cektim bir ay dik yürüyemedim herkesin üc günde ayaga kalktigi o ameliyatta
Simdi diyorum ki ben biliyorum o acilari, bana koymaz rahatligi var, bildigim aci olunca cekerken daha sabirli oluyor insan
Bakalim insallah kolay gecer isteyen herkesin

Ablamın 2 sezeryan, 1 safra kesesi, 1 bel fıtığı ameliyatı tecrübesi vradı öncesinde ama. Yani ameliyata girmemiş değildi. Belki doku tipinden falan değişiyordur ağrı sancı olayı.

Değişiyor demek ki. Valla ablam çok zorlandı, bu kadra acı çekeceğimi bilsem yaptırmazdım diyodu. Ki herkül gibi kadındır kendisi 20 kiloyu tek eliyle falan kaldırır. O açılardan da kısıtlanınca rahatsızlık iyice arttı muhtemelen.
Olabilir bence o yüzden rahatsız olmuştur sürekli kaldırıp indirmeye alışıksa kısıtlanınca sıkıntı :) Ben biraz o konularda nazlıyımdır valla 6 ay kendi çantamı bile birine taşıtacaktım utanmasam :D çok dikkat ettim yani ilk 6 ay, sonrası zaten saldım çayıra :D

Şimdiden geçmiş olsun. Benim de bu aralar buyutmek aklima esiyor,sonra vazgeçiyorum,sonra yine yaptırayım diyorum yine vazgeciyorum😂
Iz kalmasından korkuyorum sanırım veya belli olur rahat edemem diye. Mesajimi okuyup büyütme ameliyatı olan var mı? Belki bir cesaret gelir.

hahah valla dedigim sey su bazen; nen narkozu bassinlarda guzel bi uyku cekeyim, rahatsiz etmeyin beni :KK70: tabii solerken dizleri titriyor :KK70: hahah cok sagol canim
Rica ederim ama inan arkadaşım çok dinlenmiş geldi ameliyat sonrası. Oh be ne güzel uyudum falan dedi.
Bak oğlum ve kızım hasta 3 gündür sırayla serumlar hastane vs. Dün gece uykusuzluktan artık bir yerime birşey olsa 2 gece hastanede yatsam yahu bu nedir diye düşünürken buldum kendimi,öyle yorgunum.
Narkozdan korkuyorum ama şu an alıp götürseler giderim :KK71: çocuklara bakacak birini bulursam,şartlar uygun olursa. Öyle bir yorgunluk.
Sende yorulmuşsundur. Git dinlen biraz:KK66:

yok kiz nasil toparlanir derken, deri mi gerilir, ici mi doldurulur ya da deri mi alinir gibi gibi =)
fazla doku varsa dokuyu aliyorlar zaten hani kucultmedede..teknik olarak kucultmeyle ayni nerdeyse..dikis izleri en azindan..T seklinde oluyormus dikisler diklestirmedede....ve meme ucundada dikis oluyor ayni bende olacagi gibi

Olabilir bence o yüzden rahatsız olmuştur sürekli kaldırıp indirmeye alışıksa kısıtlanınca sıkıntı :) Ben biraz o konularda nazlıyımdır valla 6 ay kendi çantamı bile birine taşıtacaktım utanmasam :KK70: çok dikkat ettim yani ilk 6 ay, sonrası zaten saldım çayıra :KK70:

Bizimkileirn hepsinde var o sabredememe huyu. Annem elinden ameliyat oldu tencere taşırken yakaladım, küçük ablam rahim biyopsisi yaptırdı yoğun bakımdan kaçtı 🤣Babam kendi sondasını çıkarmaya çalışmıştı. Bi rahat durmuyolar. Gerçi memede dikkat etti çünkü etmek zorunda kaldı, istese de kıpırdayamıyordu ilk bikaçhafta

Rica ederim ama inan arkadaşım çok dinlenmiş geldi ameliyat sonrası. Oh be ne güzel uyudum falan dedi.
Bak oğlum ve kızım hasta 3 gündür sırayla serumlar hastane vs. Dün gece uykusuzluktan artık bir yerime birşey olsa 2 gece hastanede yatsam yahu bu nedir diye düşünürken buldum kendimi,öyle yorgunum.
Narkozdan korkuyorum ama şu an alıp götürseler giderim :KK71: çocuklara bakacak birini bulursam,şartlar uygun olursa. Öyle bir yorgunluk.
Sende yorulmuşsundur. Git dinlen biraz:KK66:
insallah bende bu kadar rahat atlatirim..7 yildir uyumuyorum :) herhalde en guzel uykum olacak onca yil sonra, belkide ondan duygusallasiyorumdur :D

Ablamın 2 sezeryan, 1 safra kesesi, 1 bel fıtığı ameliyatı tecrübesi vradı öncesinde ama. Yani ameliyata girmemiş değildi. Belki doku tipinden falan değişiyordur ağrı sancı olayı.

Sasirdim o zaman yani
Ben iki sezeryanda aglamali sancilar cektim
Ayaga kalkarken zorlanmalar, ameliyat sonraki komplikasyonlar
Neyse iyi düsünelim iyi olsun
Bebek bakimiyla ameliyat daha zordu benim icin, simdi nasil olsa bebek bakimi yok yatar dinlenirim hastanede en azindan diye düsünerek kendimi rahatlatiyorum
Sezeryanda kalkamazken ayaga bebek emzirmek cok zordu, refakatci yok burada mesela, hemsireler bir yerden sonra surat yapiyor, oglumu kucagimdan indirmeden uyurdum emzirmesi daha kolay yatagina koymasi zor diye
Neyse eski günler, o halde sanci cekiyordum bir yandan sirtim yara dökmüstü o sekilde uyudugum icin
Insallah meme ve karin germede rahat ederim ben de
Herkesin sansina bu olay resmen

fazla doku varsa dokuyu aliyorlar zaten hani kucultmedede..teknik olarak kucultmeyle ayni nerdeyse..dikis izleri en azindan..T seklinde oluyormus dikisler diklestirmedede....ve meme ucundada dikis oluyor ayni bende olacagi gibi

Yani benim deri fazlaligi var ici bos oldugundan
Aslinda sarkmasini cok dert etmiyorum ama hem bos hem sarkik olunca kötü görünüyor
Yoksa büyük meme sarkar yani bu cok dogal ama ici bos deri sarkinca hic güzel görünmüyor

Yani benim deri fazlaligi var ici bos oldugundan
Aslinda sarkmasini cok dert etmiyorum ama hem bos hem sarkik olunca kötü görünüyor
Yoksa büyük meme sarkar yani bu cok dogal ama ici bos deri sarkinca hic güzel görünmüyor
iste dedigim gibi cogu kadinin yasadigi bu emzirme doneminden sonra..bos cay poseti gibi :)

eger sadece diklestirme istersen onu yaparlar..yoksa slikon koydurursun dedigim gibi eger kucukse..

iste dedigim gibi cogu kadinin yasadigi bu emzirme doneminden sonra..bos cay poseti gibi :)

eger sadece diklestirme istersen onu yaparlar..yoksa slikon koydurursun dedigim gibi eger kucukse..

Derileri toplayinca C cup yapiyor
Kücük mü normal mi doktor bilecek artik, bikiniyle de gayet iyi görünüyorlar
Ama dedigim gibi eski mememle bu meme akraba dahi olamaz

Bizimkileirn hepsinde var o sabredememe huyu. Annem elinden ameliyat oldu tencere taşırken yakaladım, küçük ablam rahim biyopsisi yaptırdı yoğun bakımdan kaçtı 🤣Babam kendi sondasını çıkarmaya çalışmıştı. Bi rahat durmuyolar. Gerçi memede dikkat etti çünkü etmek zorunda kaldı, istese de kıpırdayamıyordu ilk bikaçhafta
hahaha ayy çok alemlermiş yaa benim annem de onlar gibi hiç bilmez canının kıymetini :D Ben en fazla direnlerimi cebime koyup terasa sigaraya kaçmıştım :D Ama evde de hiç yattığımı söyleyemiycem açıkçası sürekli ayaktaydım, normal oturuyodum falan, günde 8-10 saatimi mutfak sandalyesinde annemin yanında sigara kahve çay içip dedikodu yaparak geçirdim 2-3 hafta :D eve ilk geldiğimde yatak hazırlamıştı annem, ilk 1-2 saat uzun oturdum o yatakta :D kedilerim benden kan kokusu alınca öleceğimi sanıp yatağımın ucuna yattılar, ben kalktım onlar 3 gün yattılar yatağın ucunda :D

hahaha ayy çok alemlermiş yaa benim annem de onlar gibi hiç bilmez canının kıymetini :KK70: Ben en fazla direnlerimi cebime koyup terasa sigaraya kaçmıştım :KK70: Ama evde de hiç yattığımı söyleyemiycem açıkçası sürekli ayaktaydım, normal oturuyodum falan, günde 8-10 saatimi mutfak sandalyesinde annemin yanında sigara kahve çay içip dedikodu yaparak geçirdim 2-3 hafta :KK70: eve ilk geldiğimde yatak hazırlamıştı annem, ilk 1-2 saat uzun oturdum o yatakta :KK70: kedilerim benden kan kokusu alınca öleceğimi sanıp yatağımın ucuna yattılar, ben kalktım onlar 3 gün yattılar yatağın ucunda :KK70:

Ay kıyamam pisiciklere... Benimkine de oğlum karnım ağrıyor gel şurda yat biraz diyorum, mırrrk yapıp totosunu dönüp gidiyor. Faydasız pisi.

Ay kıyamam pisiciklere... Benimkine de oğlum karnım ağrıyor gel şurda yat biraz diyorum, mırrrk yapıp totosunu dönüp gidiyor. Faydasız pisi.
:D :D kan kokusuna hassas olurmuş kediler, ölecek sanıp başını beklerlermiş bir rivayete göre :D :D gerçekten de 3 gün yemediler içmediler o yataktan kalkmadılar çok ilginç bi şekilde :D Hoş ben yatakta değildim o da ayrı bi mevzu :D

Back
X