Ameliyat

Araf12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
2
1
1
32
Merhabalar
Benim 4 yaşında bir oğlum var. Bademcikleri ve geniz eti cok büyük oldugundan sık sık hastalandıhından dolayı ameliyat olacak lutfen bize dua edermisiniz birde aranızda yaptırmıs olanlar varsa bana biraz anlatabilir mi sürecin nasıl oldugunu hala endişeliyim

Merhabalar
Benim 4 yaşında bir oğlum var. Bademcikleri ve geniz eti cok büyük oldugundan sık sık hastalandıhından dolayı ameliyat olacak lutfen bize dua edermisiniz birde aranızda yaptırmıs olanlar varsa bana biraz anlatabilir mi sürecin nasıl oldugunu hala endişeliyim
Bir tanidigin kizi oldu yakinda , kolay gecmis basit bir ameliyat sanirim. Ama hastalanmamaya cozum mu bilmiyorum.

http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46405&title=geniz-ve-bademcik-ameliyati

Bu konu benim degil senin icin bakip buldum. Ama benim yegenime de ayni ameliyati onermislerdi , bende bu dr a sormustum. Tavsiye etmemisti. Bizde yaptirmadik . Bir sorun yok , herkes kadar hasta oluyor .
Ameliyat onerilerinde en az iki dr dr gorusun derim , ben. Gecmis olsun

Tesekkur ederim sağolun ya benim zaten tek korkum narkoz daha öncede sünnet olmustu genel anesteziyle amelıyat esnasında solunum sorunu yasamıstı tekrar aynı sey olur mu diye dusunuyorum

Back
X