Ameliyathane korkusu

Canım isteğe bağlı da yapmıyolar diye biliyroum sen nasıl bır care buldun ben de ıstıyorum ama yapmıyolarmış sebepsiz yere özelde olsa
Panik atak var bende ondan ısrar edemediler. Hatta nöroloji den rapor alirsan ucuza gelir dediler olmazsa istege bagli yapacaklar. Her hastanenin belli bir hakkı var istege bagli için

Doğuma 2 ay kaldı ama aklıma dpgum anını getirmiyorum şekli önemsiz benim eskiden de korkumdu bir gün ameliyathaneye girmek. Düşününce tansiyonum oynuyor yataktan kalkamiyorum nasıl basedebilirim benim gibi düşünüp çok rahat doğuran var mı? Eşime arada diyorum nasıl dogurucam diye cevaplamiyor ustelersem herkes nadil yapıyorsa diyor yani dertlesecek kimsem de yok
Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin canım. Bende sezaryen oldum 4 yıl olcak temmuzda. Oglum un kalp problemi vardı bende astım bir de çatı uygun değil dedi doktor normal doğuma ben çatalda muayenede bile bağıran acı çeken insanım doğumda lokal anestezi yle oldum herşeyi yaşadım gördüm çıkış anını böyle avucunun içinden balık kaçması kadar kaygan birşey gibi pıt etti gitti hicbir şey hissetmedim acı olarak. İlk birkaç gece ağrı kesici falan veriyorlar zaten korkmana gerek yok herşey güzel olacak bende bilinç altı korkulardan kabus görüyordum sürekli doğum yüzünden muhtemelen ama günlük hayatta öyle korkum yok zannediyordum. Gayet kolay geçti sonrası normal doğuma göre daha zormuş ama hayırlısı diyeyim. Olağan bir süreç gibi düşün ve meleğini görecegin anı hayal et herşey güzel olacak

Doğuma 2 ay kaldı ama aklıma dpgum anını getirmiyorum şekli önemsiz benim eskiden de korkumdu bir gün ameliyathaneye girmek. Düşününce tansiyonum oynuyor yataktan kalkamiyorum nasıl basedebilirim benim gibi düşünüp çok rahat doğuran var mı? Eşime arada diyorum nasıl dogurucam diye cevaplamiyor ustelersem herkes nadil yapıyorsa diyor yani dertlesecek kimsem de yok
Yani az cok herkesde bi korku oluyodur diye dusunuyorum. Ama aklina getirmemeye calis canim. Kolay olsun diyede dua et ve inan. Mesela ben bilmedgm seyden korkarm o yuzden hamile kalir kalmaz videolarini izledim. Evet guzel acisiz gozukmuyo ama beni rahatlatti:) herkesin kendnce yontemi vardir. Sende kendini iyi taniyp ona gire bisyler yaparsan rahat edeblrsn. Mesela insanlarn dusnceleri seni etkiliyorsa pozitif dusunen bi arkdasnla dertleseblrsin. Ins kolaylikla atlatirz:) bebişlerimiz doğunca bunların hepsi geçeck inş

Back
X