kızlar ameliyathaneye girerken nasıl hissettiniz anestezi anını hatırlıyor musunuz en son ne düşündünüz ameliyat olucam cok merak ediyorum ve birazcık korkuyorum
kızlar ameliyathaneye girerken nasıl hissettiniz anestezi anını hatırlıyor musunuz en son ne düşündünüz ameliyat olucam cok merak ediyorum ve birazcık korkuyorum
agız yoluyla mı olyor bu anestezi yoksa damar yoluyla mı?
agız yoluyla mı olyor bu anestezi yoksa damar yoluyla mı?
benim gibi ameliyat olan olmamıştır sanırım.. resmen uyudum ben yaa.. anestezi öncesinde verilen sakinleştirici yüzünden,anestezi uzmanı ile sohbet bile edenmedim
valla canım aynı korku bendede var ben de ne yapcaksam allah yardımcımmız olsun...
bende uyandıktan sonra ya niye uyandırıyolar niye beni uyandırmaya çalışıyolar bıraksınlarda uyuyım diye bakıyodum etrafıma :)
ay aynen ben amelıyattan sonra uyuyamamıstım keske yıne narkoz verseler bıle düsünmüstüm.
bende uyandıktan sonra ya niye uyandırıyolar niye beni uyandırmaya çalışıyolar bıraksınlarda uyuyım diye bakıyodum etrafıma :)
aynen... hayatımda hiç o kadar güzel bir uyku hatırlamıyorum.tabi ben ameliyattan sonra da uyumaya devam ettim,hiç öyle tamamı ile kendime gelip saatlerce gözüm açık değildi,yıllarca beklediğim ameliyatı olmuşum,ağrım acım yok,ooohhh fıstık gibi uyummuştum,taa ki doktorum gece 12 gibi kontrole gelmeden önce bir iğne yapılana kadar. o iğneden sonra gözlerim açıldı,yoksa doktor kontrol filan edemzdi beni çünkü ben,bırakın beni uyuyayım halindeydim
aynen... hayatımda hiç o kadar güzel bir uyku hatırlamıyorum.tabi ben ameliyattan sonra da uyumaya devam ettim,hiç öyle tamamı ile kendime gelip saatlerce gözüm açık değildi,yıllarca beklediğim ameliyatı olmuşum,ağrım acım yok,ooohhh fıstık gibi uyummuştum,taa ki doktorum gece 12 gibi kontrole gelmeden önce bir iğne yapılana kadar. o iğneden sonra gözlerim açıldı,yoksa doktor kontrol filan edemzdi beni çünkü ben,bırakın beni uyuyayım halindeydim
sanırım ameliyat olamadan heyecandan uyuyamayacagım,sanki bi tek ben can tasıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?