ameliyathaneye girerken ameliyat anı

Kan kusmak normal canım, ameliyatta geriye akıntı olmuştur..Bende de olmuştu..Rahatlıyorsun sadece...Korkma..Ol kurtul...Geçmiş olsun şimdiden

saol canım şimdi patronum video ya çekti beni yan profilden bana izletmeyin dedim
izlettii yine kesin olmam gerek baya bi ağarlık gidicek yüzümden
sırf burun sanki yüzümde küçük olunca önden hiç bişey yok yandan fenaaa Allahım gücüne gitmesin inşallah bir an önce olur biter...guclubacismile

korkak kızlar ve ben korkmayın ayy boşverin gelir geçer..valla ben burayı okudukça rahatladım yanii olalım kurtulalım işte bi an önce böyyyle sıkıntı etmektense kendimize...benimde dayım oldu yakın bi zamanda nasıl korkmuştu nasıl anlatamam heyecandan vallahi alyansını bile çıkaramadı parmağından ameliyat oldu bitti çok kolaymış ya diyo korktuğum kadar değilmiş diyor...ama kızlar ya narkozdan uyanırken çok mu zor oluyor çok acı oluyormu...işte bende o acıdan korkuyorum çok mu acır ki acaba.ağlarmıyım bağırırmmyım artık bilmiyorum valla allah yardımcımız olsun.........

KIZLAR YA NE KADAR TATLI ANLAtıyorsunuz gerçekten ,benimde böyle bi uyuma bir uyanma mı olacak, bu kadar basit olabilecegine inanmıyorum ya.bugun hemşire aradı tarihi öne alıyoruz uygunsa dedi,ben orda gittim titremeye basladım ter bastı konusamıyorum olmaz dedim ögretmenim şu an izin alamam, dogru mu? yalan korkumdan öyle söyledim.

hiç farkında bile olmuyorsun canım iğneyi damardan veriyorlar 2 dk içinde uyuyorsun zaten.Banada narkoz vermişlerdi.Odaya girdiğimde kaşın güzelmiş evli misin bekar mısın diye sordular bu arada iğneyi damardan veriyorlardı.Bir tek o soruları hatırlıyorum.Uayndığımda başka bir odadaydım,başımda bir bayan.Hiç bişey hatırlamıyorum başka.genel anestezi iyide lokalde biraz kötü oluyor insan.Benim kardeşim burundan ameliyat oldu.Lokal ile yaptı doktor,onda biraz acı hisstti kardeşim ma genelde bişey duymuyorsun.

Bişey olmaz merak etme.Korkuyorsun anlıyorum ama kasma kendini.

ameliyattan sonra kan kusanda war canım hiçbişey olmayanda...bendede o durum olmuştu odaya çıkardılar narkozun etkisiyle hala uyku halindeyim gözümü açar açmaz kusmaya başlamıştım ki 5-6gün yatmak zorunda kaldım ben hastanede..ama dediğim gibi böyle bi durumla karşılaşmayanlarda oluyor...daha sonra konuştuğum ameliyat olmuş kişiler kendilerinde böyle bişey olmadığını söylediler bünyeyle alakalı bi durum sanırım canım...

kızlar bu gece uyuyamadım yaa sürekli burda konuştuklarımız geliyor aklıma ameliyata götürülürken odaya çıkartılırken kendimi kusarken hayal filan ettim uyuyamadım bi baktımki sabah olmuş bide benim sinüzütümde var ama drum estetisyen sinüslere müdahale yapamıyoruz dedi şimdi ben ameliyat olucam yüzüme buz koyucam bide başım fena ağrıcak sinüzütten perşembe ameliyatımm off offffmafoldumben
inş. kaçmam hastaneden ne kadar cesaretsiz çıktım yaa inanamıyorum kendime

Pişman olmadım tabiki canım ayılır ayılmaz ayna istedim ve tabiki berbat görünüyodum :)

günaydin cnm hangi hastande olcaksin acaba dr kim
bide hangi semti rcaetsem yazarmsin acaba
cok gecmiş olsun.

ben iki kez çneden oldum ameliyat nedense aklıma gelince o anlar gülüyorum anlatayım sizde gülün. ilkinde şimdi ameliyat haneye indim bilirsiniz yanınıza hiç bişi almıyorsunuz.ameliyat gömleği ve siz neyse indim ameliyathaneya sedye ile asistan karşıladı beni konuştuk radyo açıktı davut güloğlunun n eoldu san şarkısı çalıyordu asistanda bana diyordu ne oldu san ne oldi böyle elinde eldiven oynuyor beni bi gülem tuttu. bişi diyemedim. etrafa baktım banyo gibi heryer feyans musluk var aynalar var. sonrasını hatırlamıyorum. ikincisinde sevgilim askerdi yeni görüşememiştim ameliyat öncesi sedyeye bindim maliyat haneye girdim ağlama tuttu beni bide babam yetişememişti. sabahın köründe olduğu için. annem yanımda kalmıştı ameliyattan önce onada üzülmüştüm ya uyanamaz isen ya bir daha görmez isem ağladım bayağı anestesi uzmanı geldi yanıma elim ituttu teselli vermek istedi. diger asistanlar bakıp yanıma geldiler kabus gibi tepende ağızları maskeli bir dürü doktor serum takıldı bi iğne yapıldı ağzıma siyah bi maske gibi bişi takıldı gerisini hatırlamıyorum. 7 saat sonra kendiem geldim karşımda saat ve her yerimde kablo üsütmde battaniye üşümüştüm dişlerim birbirne değiyordu. ardından hemşire geldi uyanabildinmi dedi ben uyanamıyom 3 saat uyanamadım. böyle işte.

bende 3 kez kan kustum cnm ama korkmadım çünki olucakları biliyordum araştırmıştım.çok rahatladım sonrasında

kızlar ameliyathaneye girerken nasıl hissettiniz anestezi anını hatırlıyor musunuz en son ne düşündünüz ameliyat olucam cok merak ediyorum ve birazcık korkuyorum

canım sende sakinleştirici yapmalarını iste ameliyathaneyi görmezsin bile ..bana odamda yaptılar sakinleştiriciyi ameliyathaneye girdigimi falan hic görmedim hemen uyumuşum.şuanda gözünü bir kapa bir aç ne hissettin hiçbişe aynen öyle olucak kapıycaksın ve açıcaksın herşey bitmiş zaman kavramı acı agrı his kavramı senin icin olmuycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…