Kan kusmak normal canım, ameliyatta geriye akıntı olmuştur..Bende de olmuştu..Rahatlıyorsun sadece...Korkma..Ol kurtul...Geçmiş olsun şimdiden
KIZLAR YA NE KADAR TATLI ANLAtıyorsunuz gerçekten ,benimde böyle bi uyuma bir uyanma mı olacak, bu kadar basit olabilecegine inanmıyorum ya.bugun hemşire aradı tarihi öne alıyoruz uygunsa dedi,ben orda gittim titremeye basladım ter bastı konusamıyorum olmaz dedim ögretmenim şu an izin alamam, dogru mu? yalan korkumdan öyle söyledim.
Kızlar çok korkuyorum ameliyat tarihim öne alındı 5 şubattı 22 ocağa aldık şimdi dr. 21 olurmu diyo tövbe ben iyice tırstım patron gelsin o tarihe izin alabilecemmi bakalım ameliyattan sonra ilk 3 gün kötü geçiyor diyorlar arkadaşlar tecrübeliler paylaşsın narkozun etkisiyle bi arkadaşım kan kusmuş 2 3 kere :roflol: bi an önce olsan 1 aylık burnum olsa yaaa
Canım benimde var sinüzitim çok baş ağrısı olmuyo
kızlar bu gece uyuyamadım yaa sürekli burda konuştuklarımız geliyor aklıma ameliyata götürülürken odaya çıkartılırken kendimi kusarken hayal filan ettim uyuyamadım bi baktımki sabah olmuş bide benim sinüzütümde var ama drum estetisyen sinüslere müdahale yapamıyoruz dedi şimdi ben ameliyat olucam yüzüme buz koyucam bide başım fena ağrıcak sinüzütten perşembe ameliyatımm off offffmafoldumben
inş. kaçmam hastaneden ne kadar cesaretsiz çıktım yaa inanamıyorum kendime
enjoyable cnm sen hangi hastande oldun gecmiş olsun sanda .
kızlar çok korkuyorum ameliyat tarihim öne alındı 5 şubattı 22 ocağa aldık şimdi dr. 21 olurmu diyo tövbe ben iyice tırstım patron gelsin o tarihe izin alabilecemmi bakalım ameliyattan sonra ilk 3 gün kötü geçiyor diyorlar arkadaşlar tecrübeliler paylaşsın narkozun etkisiyle bi arkadaşım kan kusmuş 2 3 kere :roflol: Bi an önce olsan 1 aylık burnum olsa yaaa
kızlar ameliyathaneye girerken nasıl hissettiniz anestezi anını hatırlıyor musunuz en son ne düşündünüz ameliyat olucam cok merak ediyorum ve birazcık korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?