ameliyathaneye girerken ameliyat anı

benimde ağrım olmadı ama güzellik uğuruna bence herşeye değerdi ağrmda olsa dayanırdım sonucundan çok memnunum yerimseniben

KATILIYORUM SANA GÜZELLIK ICIN BIR KAC GÜN ACI CEKSEKTE FARK ETMEZ. kaydirigubbakcemile3

ameliyat olacaklara tavsiye,ameliyat olacakları güne kadar ameliyatı akıllarından çıkarsınlar.son gün panikleyebilirsiniz. ameliyata konsantre olmamanız için eğer çalışıyorsanız ,işlerinizi daha da yoğunlaştırın,farklı şeylere konsantre olun.ben ameliyattan bir gün önce tüm işlerimi bitirmek için 8 e kadar işyerinde kaldım,sonra evime geldim,duşumu aldım ve şaçıma fön çektirmek istedim,garip bir istek ama bilmiyorum,pek aklım başımda değildi o gün evde kalıp düşünmemek için herşeyi yaptım.kendimi çok faza yordum,güzelce fönümü de çektirp evime geldiğimde zaten saat 9.30 u geçiyordu.eee dedim şimdi ne olacak ,bişeyler atıştırdım, o kadar yorulmuşum ki gün boyu yatağıma girdim uyuayamam diye ama mışıl mışıl uyandım,şehir dışından gideceğim için 4.30 da uyandım ve 5 te yola çıktım.sedye ile götürülene kadar hiç bişey anlamadım,kendimel dalga geçiyordum,aaa başıma takacakalrı bone güzel değilmiş diye..boşverin o kadar ciddiye alıp,korkutmayın kendinizi,ne kadar çok korkarsanız uyanırken o kadar sıkıntılı uyanırsınzı.sıkmayın kendinizi,herşeygüzel olacak

peki bişey sormak istiyorum ben de tecrübeli arkadaşlara
hani genel anestezi yapılıyor önlük falan giyiliyor ya
diğer ameliyatlarda olduğu gibi üzerimizdeki herşeyi çıkarıyor muyuz
kim giydiriyor önlüğü falan
bi de ayılırken saçma sapan şeyler söyleriz heralde ne de olsa bilinçli değiliz :)

Önlüğü hasta bakıcı giydiriyor.sadece kilot kalıyor üzerinde.Bazen ameliyata girerken sakinleştirici veriyorlar bazen vermiyorlar... geçmiş olsun

kızlar ameliyathaneye girerken nasıl hissettiniz anestezi anını hatırlıyor musunuz en son ne düşündünüz ameliyat olucam cok merak ediyorum ve birazcık korkuyorum

hiç korkmayın arkadaşlarında dediği gibi farkında olmayacaksınız gözünüzü kapatıp bi açıcaksınız ameliyat olup bitmiş bileyerimseniben sorunda o gözleri kapayıncaya kadar aslında demia.s sabah erkenden ameliyat olacağım için bi gece öncesinde hastaneye yatırdılar beni...sabah kalktım ablama falan çaktırmıyorum gayet rahatım havalarındayım ama bi yandanda napcam ne olacak nasıl olacak diye yiyip bitiriyordum kendimi...çat kapı doktorlar girdi içeriye naber falan filan onlar için hergün olan bişey tabi ameliyat o yüzden gayet relax...hadi bakalım ameliyathaneye iniyoruz dedi...bende tabi bi şaşkınlıkla beraber donakaldım ağzımdan çıkan ilk kelime ''ciddimisiniz''oldu ohaoldumsmile çıktım koridora giyorum asansöre doğru sonra bi geri döndümkaydirigubbakcemile3 dedim artık kendi kendime manyakmısın sen yaa istediğin ameliyatı olacaksın daha ne istiyorsun farketmiceksin bile diye telkinlerde bulunmaya başladım ve asansöre öyle binebildimsırnaşık şey önlük falan veriyo hemşire onları giyiosun damar yolu açılıo ameliyat esnasında sakinleştirici,anestezi ve diğer ilaçların verilmesi için...bende tabi yine bi tırsma durumlarıdelikafaduldenameliyatıma giren doktorum saolsun çok şekerdikaydirigubbakcemile3 bayılana kadar kafamı dağıtmak için herşeyi yaptıkaydirigubbakcemile3 sedyeye yatırdılar ameliyathanede bekliyorum ameliyatımı yapacak hoca geldi naber nasılsın dedi iim diorum ama kim inanır:bbo:heyecanlı görünüyorsun yaa sakin ol hadi falan dediyerimseniben neyse ameliyathaneye alındım hazırlıklar yapılıyor ben etrafı incelemekle meşgulüm tabi nasıl bi yer ne war ne yok diye...hiç ameliyat olacak gibi değildim artık bi muhabbet gırgır şamata gidiyordu doktorum saolsunsırnaşık şeysonra bi ilaç werdiler sanırım hafif bi sakinlik falan geldi doktorla iddalaşıyorum gülüyoruz falan dedim ameliyattan korkan senmisin yaa 2dk sonra ameliyat olacan stres yaptığın boşunaymış bak falan diye içimden neler geçio neler:1rolleyes:daha sonra anestezi uzmanı geldi nasılsın şöyle olacak böyle olacak sakin ol falan diye anlatıyor..hocam başlayalımmı dediler anestezi uzmanına...o anda işte beklediğin an dedim kendi kendimesırnaşık şey damar yolundan iğne yapıyorlar sen hiçbirşey farketmiyorsun tabi... o andan anestezi uzmanı hala anlatıyor uyuyacaksın sakin o ldiye amaa iğnenin yapılmasıyla bir gözler gitmeye başlıyor zaten anında uyumuş oluyorsun:1closedeyes: diyeceğim şu ki canım ayrıntılı ayrıntılı düşünme ameliyata nasıl gitcem napcam diye sakin ol ne olup bittiğini anlamayacaksın zaten uyuyup uyandığında bitmiş olacak...bumuymuş korktuğum yaa diyeceksin kendi kendine yerimseniben şimdiden geçmiş olsun umarım ii haberlerle dönersin ameliyattan sonraa.s

bende ameliyat olmayı dusunuyorum ama cok korkuyorummm (( ameliyat anıyla ilgili herseyi dusunuyorum bu korkumu daha artırıyoo benimm

ameliyata hazırlayan hemşire önlüğü veriyor sen kabine geçip giyiyorsun canım sadece alt iç çamaşırın kalıyor...walla ben uyandığımda başımda uyan ece uyaaaannnn ameliyatın bitti bişeyin yok iyisin diye bağırıyorlardı ki ben yeter anne yaa niye bağırıyorsun offf diye bi cümle çıktı kiii kopuş o kopuştursırnaşık şey sonra artık üşüyorum falan demeye başladığımı hatırlıyorum sanırım galiba öyledir heraldedelikafaduldenumarım başka bişey dememişimdirnaniknanik

arkadaşlar benim ameliyat allah nasip ederse 27 ocakta,lütfen sormayın tarihini :) bakın yine fena oluyorum.ömrüm boyunca bekledigim,hayalimdi bu ameliyat benim şimdi bu korku yüzünden vazgeçemem kendimi rahatlatmam lazım.söylediginiz herseyi tahmin edebiliyorum uyuyacagım uyanacagım ama işte korku.o önlügü giymek o masaya yatmak hepsi itici.insallah benim de sizin gibi hoş anılarım olur.herkese çok tesekkur ederim tüm telkinleriniz için.zaten kadınlar kulubu sitesini bilmiyor olsaydım bu cesareti gösteremezdim.kimse bana ne ben oldum ameliyatımı demiyor.tekrar tesekkur ederim herkese.

kızlar ameliyathaneye girerken nasıl hissettiniz anestezi anını hatırlıyor musunuz en son ne düşündünüz ameliyat olucam cok merak ediyorum ve birazcık korkuyorum

canim ben de izmir'de ameliyat olmak istiyorum doktorun kim? fiyat konusunda da biraz bilgi verebilir misin lutfen lutfen lutfennnnnnnnnnnnn olumunekankayizsmile

cevap veren herkese teşekkürler
darısı başımıza en kısa zamanda
artık saçmalasak da uyanırken ne olursa olsun :)

ağlaya ağlaya gırdım laylay lom gıttım ama sedyeye yatınca 3,5 attım.Atay bey nerde ayat bey nerde dıodum sora asansordeydım amelıyatım bıtmıs gerı cıkıodum.Arası yok:)

4 gün önce ameliyat oldum..hastanede narkoz vericekleri zamanı beklemeye başladım korku ve heyecanla. o sırada hemşire geldi ameliyathane giderken korkum geçsin rahatliim diye iğne vurcağını söyledi.o vururken bende bekliyorum ameliyathane gidicez diye... sonra bi ses duydum pınar hanım ameliyatınız bitti şimdi odanıza götürüces sizi diye..şoka girdim o uyku halimle bile.oysa ben hala ameliyata giricem diye bekleme modundaydım.meğer iğneyi odamda yaptıkları anda uyumuşum.diil ameliyathaneyi odamdan çıkışımını bile görmedim.resmen oldu da bitti ...

Ben yürüyerek gittim ameliyathaneye bekleme odasına aldılar. Elimin üstüne damar yolu açtılar onun takılışını görünce tansiyonum düştü bayıldım :)) Doktorum "Korkakk eliff " diye dalga geçiyodu kaydirigubbakcemile3 masaya yattım anestezi uzmanı birinci iğneyi yaptı nasıl hisediyosun dedi iyiyim dedim ikinci iğneden sonrasını hatırlamıyorum. Boğazıma hortum salmışlar boğazlarım yıpratmışlar malesef mafoldumben Anesteziden çıkarken çok acı hissettim ben ağla ağla içim dışıma çıktı. Sonra hemşire gelip bi iğne yaptı akşama kadar uyumuşum. Çok iyi gitmedi malesef benim ameliyatım..

hımm nasıl anlatsamki 6 ay olmuş ohaoldumsmile daha dün gibi burda ameliyata gireceğim tarihi konuşuyorduk neler yapmalıyım falan
tarih 1 TEMMUZ diye başlarmışım delikafadulden tabiki şaka okadar uzatmıcam
sabah hastanemize gittik işlemleri hallettik odama çıkardılar ama ben şaşkın şaşkın hala ameliyat olacağıma inanmıyorum üst değişildi,şu şu olucak v.s konuşmaları vee hemşireciğimle ameliyathane yolunda yavaş yavaş yürüyoruz
baktım öyle çok şeyin olduğu bir yer değil bu ne ya dedim önce
neyse doktorcum geldi opuyorumnanaktan benim bütün endişelere bir son verdi
tatlı nozrkoz uzmanımız hazırmısınız dedi uzun bir sohbetin ardından ama ben hala bön bön bakıyom halaaa bizim kızda olacağına dair inanç yok kaydirigubbakcemile3
neyse bana baş baş ettiklerini haztırlıyorum sonrası odamdaydım kardeşim başımda
ama aplıyormuşum uyanınca kötü bir psikolojim vardı belkide o yüzden biraz umursamazdım ameliyata karşı
neyse yine uzadıkça uzadı bence siz ameliyattan çok sonrası beklemeniz gereken o bir haftayı düşünün anammm o neydi öle meraktan çıldırcaktım nasıl oldu iyimi oldu pişman mı olucam poffff
ama güzel günlerdi eski burnuşumla vedalaşmam

Kızlar çok korkuyorum ameliyat tarihim öne alındı 5 şubattı 22 ocağa aldık şimdi dr. 21 olurmu diyo tövbe ben iyice tırstım patron gelsin o tarihe izin alabilecemmi bakalım ameliyattan sonra ilk 3 gün kötü geçiyor diyorlar arkadaşlar tecrübeliler paylaşsın narkozun etkisiyle bi arkadaşım kan kusmuş 2 3 kere :roflol: bi an önce olsan 1 aylık burnum olsa yaaa

Kan kusmak normal canım, ameliyatta geriye akıntı olmuştur..Bende de olmuştu..Rahatlıyorsun sadece...Korkma..Ol kurtul...Geçmiş olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…