ameliyatımı oldum bğün 3.gün

45selin45

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
84
0
6
35
Manisa
arkadaslar büğün 3.günüm tamponla alındı ama rahat nefes alamıyorum hala burun içim şişmiş gibi görünüyor normalmi

ewet tabi ki gayet normal çünkü içerisi hep kesikk..bu arada geçmiş olsun kime oldunuz ameliyatınızı

kizlar merhaba. Burun ameliyati icin deli gibi doktor ariyorum. faceteki doktorlain sayfasina pek inanamiyorum nedense. Acaba forumda yazilanlara ne kadar guvenebilirim? bu konuda fikriniz nedir?
forumda doktorlar kendileri bile yorum yapiyor diye duydum ama..

Benmde 4 gun oluyo olali bn koku cok cok azda olsa aliyorm ama yedgm hoc biseyin tadini alamiyorum bu notmalmi canm ya cok morlim bozuldu ?

tikanikligin 6 ay surdugunu koku almaninda 15 gun falan surdugunu duydum..ben daha olmadim..gecmis olsun gonlunuzce olur insallah

merhaba arkadaşlar bende haftaya cuma oluyorum inşallah ameliyattan degil ama sonrasından korkuyorum. yüzüm filan nasıl olucak ve en önemlisi de burnumun sekli konusunda endişeliyim :18: yeni ameliyat olan arkadaşım nasıl yüzün şişliklerin filan alçın alındı mı birde. çok heyecan yapıyorum alçı alınır alınmaz aceba burun seklımı görebilicek miyim şimdiden onu düşünüyorum :)

merhaba arkadaşlar bende haftaya cuma oluyorum inşallah ameliyattan degil ama sonrasından korkuyorum. yüzüm filan nasıl olucak ve en önemlisi de burnumun sekli konusunda endişeliyim :18: yeni ameliyat olan arkadaşım nasıl yüzün şişliklerin filan alçın alındı mı birde. çok heyecan yapıyorum alçı alınır alınmaz aceba burun seklımı görebilicek miyim şimdiden onu düşünüyorum :)

canım ben cumartesi günü oldum büğün 5. günüm.ilk gün gözlerim hafif morarmaya başladı bu morluk 3. günde en üst seviyeye ulaştı kapkaraydı resmen acamıyodum ama 4.günden sonra morluklar geçmeye başladı şimdi göz cevrem sapsarı.yüzümde düne göre şişi biraz indi ama ilk 4 gün özellikle insan zombi gibi oluyor :D birinci ve ikinci gün çok halsizdim ama şimdi gayet iyiyim tek sıkıntı nefes alamıyorum çok birde üst dudağımı hareket ettiremiyorum yani gülemiyorum mesela.ama normal oldunu söylüyolar zaten dikişler falanda görünüo.alçım pazartsei günü çıkıcak şimdi ucu ve delikleri görünüyo tabi çok garip gelio bana burnum çünkü kemerli ve ucu düşüktü çok havadaymıs gibi gelio ama onada daha iner diolar bakalım inşallah gönlümüzce olur

geçmis olsun canim bende 10 gün kadar evde dinlenicem ama sonrası da dershanem var ve iş yerine dönmem gerekiyor. inşallah o zamana o kötü görüntü ortadan kaybolur.
ameliyat olup da 10 günü geride bırakan var mı aranızda ?

her bünye farklı tepki veriyor burun ameliyatına. Ancak her şeyden önemlisi moral ve inanç. bende yapmadıkları uygulamadıkları işlem kalmadı burnuma ama ameliyat sonrası neredeyse hiç şişip morarmadım, ameliyatın ilk gününden itibaren burnumdan nefes alabildim, kendimi o kadar inandırdım ki şişip morarmayacağıma, tam da inandığım doğrultuda gerçekleşti her şey. Daha 2 hafta ancak doldu, dışardan bakanların ameliyat olduğumu anlaması mümkün değil o derece. O yüzden diyorum ki moralle çabucak iyileşirsiniz ve korkmayın, ben kanamasına acımasına rağmen hep üstüne gittim, ne temizlemekten geri kaldım ne yemekten kaçtım ne de başka bişey. ama önemli bir ipucu vereyim, mutlaka iki üç yastıkla başınız yukarda olacak şekilde uyuyun.

Back
X