Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar büğün 3.günüm tamponla alındı ama rahat nefes alamıyorum hala burun içim şişmiş gibi görünüyor normalmi
Geçmiş olsun canım doktorunuzu ogrenebilirmiyim ve ne kadara oldunuz
arkadaslar büğün 3.günüm tamponla alındı ama rahat nefes alamıyorum hala burun içim şişmiş gibi görünüyor normalmi
Hayirli olsun canim :)
can kopala oldum 3250
kiz daha uc gunluksun tabii normal :))) gecmis olsun
Benmde 4 gun oluyo olali bn koku cok cok azda olsa aliyorm ama yedgm hoc biseyin tadini alamiyorum bu notmalmi canm ya cok morlim bozuldu ?
Benmde 4 gun oluyo olali bn koku cok cok azda olsa aliyorm ama yedgm hoc biseyin tadini alamiyorum bu notmalmi canm ya cok morlim bozuldu ?
Garip ama nefes cok iyi aliyirm kokuda aliyorm sadece tat alamiyorm ay cok sinir bozucu ama ya :))tabiki canım çok normal.. ben atelim çıktıktan sonra rahat nefes almaya başlamıştım
Garip ama nefes cok iyi aliyirm kokuda aliyorm sadece tat alamiyorm ay cok sinir bozucu ama ya :))
bence normal canım biraz daha sabret
Sabrin sonu selamettr :)) saol canm benm
merhaba arkadaşlar bende haftaya cuma oluyorum inşallah ameliyattan degil ama sonrasından korkuyorum. yüzüm filan nasıl olucak ve en önemlisi de burnumun sekli konusunda endişeliyim :18: yeni ameliyat olan arkadaşım nasıl yüzün şişliklerin filan alçın alındı mı birde. çok heyecan yapıyorum alçı alınır alınmaz aceba burun seklımı görebilicek miyim şimdiden onu düşünüyorum :)