- 13 Nisan 2023
- 8
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi meriisgood
-
fotoğraf atar mısınız
bu şekildeydii ama şuan daha uzun görünüyor ya doktorum ödemden dolayı incek dedi sizce ucu kısalır mıameliyattan sonraki ilk hali nasıldı burun ucunuzun
Ödemdendir burun küçülüyormuş ödem geçtikçe burun ucunun ödemi geç geçiyormuş ince derilisiniz galiba dr unuz kimdibu şekildeydii ama şuan daha uzun görünüyor ya doktorum ödemden dolayı incek dedi sizce ucu kısalır mı
ince orta deriliymişim. Hatayda ameliyat olmuştumÖdemdendir burun küçülüyormuş ödem geçtikçe burun ucunun ödemi geç geçiyormuş ince derilisiniz galiba dr unuz kimdi
önden gayet iyi bi sorum yok sadece yan profilde biraz uzun ve kalkık gibi geliyor düzelir mi sizcebence iyi görünüyor burnunuz önden nasıl görünüyor peki
Doktorunuz ne dedi bazı doktorlar benim yaptığım burun inmez diyor bazıları biraz iner diyor.önden gayet iyi bi sorum yok sadece yan profilde biraz uzun ve kalkık gibi geliyor düzelir mi sizce
Doktorunuz ne dedi bazı doktorlar benim yaptığım burun inmez diyor bazıları biraz iner diyor.
yani burnun o uzun görüntüsü gider mi diyorsunuz2 ay burun ucu ödemi için çok erkennn. Burun ucu en son ödemi inen yer. İnce derili kişilerde bile en az 4 aylık bir süreç gerekiyor
Merhaba burnunuzun son durumu nedir şişlik indi mi?kızlar ben ameliyat olalı 2 ay oldu ancak burun ucu şişliği veya ödemi hala geçmedi hafif bir uzunluk ve inanılmaz bir sertlik var aranızda aynı sorunu yaşayan oldu mu bu sorun çözülür mü sizce
Ben de merak ediyorum cevaplar misinizMerhaba burnunuzun son durumu nedir şişlik indi mi?
ya ne kadar büyük moral şu yazdığınız2 ay burun ucu ödemi için çok erkennn. Burun ucu en son ödemi inen yer. İnce derili kişilerde bile en az 4 aylık bir süreç gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?