ameliyatımın 3. yılı bitiyor

mono roza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
109
39
28
36
bu saatten sonra burunda düşme kemerin ortaya cıkması gibi bir durum olur mu ?
bende kemer vardı sadece kemer düzeltildi burun ucumla felan oynanmadı ama burun deliklerimden biri diğerine göre cok kucuk kuafore gitsem bıyık aldırırken bile soruyorlar nıye boyle diye düşünün yani.
bir de son bişi soracağım ben burnuma kese de yapıyorum lakin iyice paranoyaklastım estetık olmadan once bıle takılmıyordum burnuma bu kadar :) bu kemer kısmına elimi götürdüğümde dümdüz değil böyle kıkırdaklar elime geliyor sanki amaaa dıştan bakınca hiçbir şey yok yani dümdüz güzel bir burun
ay nolur yardım edin banaaaaaaaa kafayı yicem

Yazık ya ne hale gelmişiniz. Takmayın bu kadar merak etmeyin bence dikkatlisiniz zaten olduğundan fazla ama ben artık korunarak ne kadar gidebilen burun olur ki marifet doğal burunla yapabildiğin neredeyse bir çok şeyi bu burunla da yapman. Ya düşerse diye yaşanmaz bence zaten zorlamayla bozulacaksa olmamıştır o. Çok takılmayın derim

bu saatten sonra burunda düşme kemerin ortaya cıkması gibi bir durum olur mu ?
bende kemer vardı sadece kemer düzeltildi burun ucumla felan oynanmadı ama burun deliklerimden biri diğerine göre cok kucuk kuafore gitsem bıyık aldırırken bile soruyorlar nıye boyle diye düşünün yani.
bir de son bişi soracağım ben burnuma kese de yapıyorum lakin iyice paranoyaklastım estetık olmadan once bıle takılmıyordum burnuma bu kadar :) bu kemer kısmına elimi götürdüğümde dümdüz değil böyle kıkırdaklar elime geliyor sanki amaaa dıştan bakınca hiçbir şey yok yani dümdüz güzel bir burun
ay nolur yardım edin banaaaaaaaa kafayı yicem

Ohh maşallah arkadaşım ne güzel koskoca 3 yıl devirmişsin ne düşmesi :) benim bile 3,5 ay oldu düşme olsaydı şimdiye kadar olurmuş.
Benimde dışardan bakınca hiçbişe yok ama dokununca kemer kısmın kıkırdağı hissediyorum bu sorun değil diye düşünüyorum.

Peki burnun eski elastikiyetine kavuştu mu??

O kıkırdak toplanması, ameliyatlardan sonra oluşabilecek en büyük risk bence..bende de var dokununca ama dıştan yok ve on yıl oldu..burnumun ucu düştü benim revizyon olucam ama sırf bu riskten dolayı korkuyorum. .özellikle açık ameliyat sonrası oluyormus

Ohh maşallah arkadaşım ne güzel koskoca 3 yıl devirmişsin ne düşmesi :) benim bile 3,5 ay oldu düşme olsaydı şimdiye kadar olurmuş.
Benimde dışardan bakınca hiçbişe yok ama dokununca kemer kısmın kıkırdağı hissediyorum bu sorun değil diye düşünüyorum.

Peki burnun eski elastikiyetine kavuştu mu??

elestikeyet derken anlamadım. burnumun delikleri orantısız onun dışında sıkıntı yok aslında. bende özellıkle burnumda asırı sıyah nokta olusuyor 2 gune bır kese yapsam yerıdır yanı. her banyoda kese yapıyorum ısın kotu tarafı ben 2 aylık burunla bıle kese yapmıstım. o kıkırdagı hıssetmem kotu bir şey mi acaba ya korkuyorum

O kıkırdak toplanması, ameliyatlardan sonra oluşabilecek en büyük risk bence..bende de var dokununca ama dıştan yok ve on yıl oldu..burnumun ucu düştü benim revizyon olucam ama sırf bu riskten dolayı korkuyorum. .özellikle açık ameliyat sonrası oluyormus

ne zaman dustu burun ucunuz. dıstan gorunmuyor benımde ama dokununca hıssedıyorum bu burnun dusmesıne mı ısaret ? aydınlatın benı bıraz korkuyorum lutfen :(

Kaç yıl sonra düştü burun ucun ??

burun ucu neden düşer ki bir de burun ucu ameliyatarından dolayı mı düşüyor kemer amelıyatından dolayı mı

Bende bu konuyu anlamıyorum canım neden düşer, sanıyorum burun ucuna yapılan işlemlerde daha çok görülüyor.
Benim dr burun ucuma bişey yapmamış bu nedenle burnum estetik olduğu anlaşılmıyo bu bi bakıma güzel bişey.

Bende bu konuyu anlamıyorum canım neden düşer, sanıyorum burun ucuna yapılan işlemlerde daha çok görülüyor.
Benim dr burun ucuma bişey yapmamış bu nedenle burnum estetik olduğu anlaşılmıyo bu bi bakıma güzel bişey.

ya ıns bir şey olmaz burunlarımıza of stres yaptım. valla canım burnum yapılmadan once boyle streslı değildim. bide benım burun delıklerım orantısız sende var mı oyle bısı hatta bak foto atacagım

ya ıns bir şey olmaz burunlarımıza of stres yaptım. valla canım burnum yapılmadan once boyle streslı değildim. bide benım burun delıklerım orantısız sende var mı oyle bısı hatta bak foto atacagım

Benim şuan 3,5 ay oldu ilk iki ay orantısızdı zaten dr ucuna bişey yapmadığından deliklerde öyle olması normaldi zira bende eğrilikte vardı düzeltince doğal olarak delikler orantısız oldu ama şuan çok şükür düzeldi ödemler indikce.
Özelden at canım merak ettim.
3 yıl geçmesine rağmen stres yapman çok ilginç bizde mi öyle olcaz acaba:)

Arkadaşlar burun estetiği olduktan sonra devamlı diken üstünde mi olacağız herhangi bir darbede hemen yamulur mu hep aklımız burnumuzda mı olacak ya bir şey olursa diye...böyleyse ben vazgeçelim :110:

Aynen öyle canım vazgeç yada kimse alınmasın ama kapalı teknikle scrol ligleri koruyan yöntemle ameliyat ol doktora osteotami istemiyorum de kıkırdak sekillendirin çıkartmayın de ol ..he yoksa olma vence omur boyu ister üstüne yat ister git topa kafa at senin burnun gibis yok

O kadar uzun zaman gecti ki ne zaman böyle oldu anımsamıyorum bile..önceki burnum cok kötü oldugu için bu hali hala iyi geliyor bana ama pinokyo burun oldum resmen...ucu cook uzun..burun deliklerini birleştiren yerimiz varya,o kısmı asagıya dogru sarktı benim..yandan fılan kötü gorunuyor..ve en son revizyon ıcın gıttıgım doktor o bahsettiğiniz tarzda bır toplanma olabileceğini bunun da tümsek gibi gorunebileceğini soyledi..ama bu tum amelıyatlarda olan bir riskmiş sadece bana has değil

Back
X