ameliyatın 3. günü yardım edin lütfenn

seninadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
87
0
86
İstanbul
kızlar ameliyatımın 3.günü
henüz tampon alçı hepsi ameliyattan çıktığım gibi aynen duruyor.
ama burnum aşırı şekilde kalkık gözüküyor
çok moralim bozuk
dudağımın üst tarafıda şişlikten mi bir garip
sizce bir değişim olur mu???
ameliyat olanlar lüften yardım edin.

cnm hic merak etme yazdiklarinin hepsi cok normal herkeste oluor. kalkikligi cok normal benm de en buyuk endisemdi domuz burnu gibi oldu die cok uzulmustum ama sonradan inior odemlerle beraber. dudagimin ustude sismisti hic korkma hepsi duzelicekbayanssulusmile azcik zmn ver inior hepsi. dudak birazcik daha uzun sure sonra tamamen duzelior ama bikac haftaya cok fark edicek gorursun. sonra 1 ay - 3 ayda da cok fark olcak. cok gecmis olsun cnm. a.s.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim ya içim rahatladı.
baya panik oldum burnum aşırı kalkık dudağın üstü bir acayip
umarım benimde çabuk geçer.
çok saol

rica ederim cnm ne demek. ben de cok fena panik olmustum hatta KK yi oolelikle buldum google da arama yaparken :) ameliyatimin 2. ya da 3. gunuydu. yana yakila normal midir bu kalkiklik die ariordm sonra burdaki arkadaslar icimi rahatlatmisti. merak etme yani herkesin oluo. odemden dolayi sis oldugundan burun ucu daha da yukari donuor. umarim cabukca iner odemlerin cnm. dikkat et kendineboshayallersmile

gecmis olsunnn:)) bambam cok guzel aciklamıs bende tastik edeyim "endiselenecek birsey yok" benimde ameliyatımın 6.gunu burnum halen cok kalkık, burun ve dudak arası mesafem cokkk geniş ve şiş :) zamanla duzelecekler hiç merak etme canım:)guclubacismile

yorumlarınız rahatlattı çok saolun.
yoksa depresyona girme eşiğindeydim nerdeyse
dudak ve burun aramdaki genişlik yüze öyle tuhaf bir ifade veriyorki
panik olmamak elde değil

Ben de çok korkmuştum, bu nasıl burun, dudağıma ne oldu diye üzülmüştüm ama bir haftada baya azalıyor, 15 günde de normale dönüyor.:)

evt cnm haklisin ben de cok korkmustum panik oluo insan ister istemez ama rahatla iilesmeye bak sen gecicek panikleme

yorumlarınız rahatlattı çok saolun.
yoksa depresyona girme eşiğindeydim nerdeyse
dudak ve burun aramdaki genişlik yüze öyle tuhaf bir ifade veriyorki
panik olmamak elde değil

Kunduz gibi joker gibi garip bişey oluyor dimi insan, garip oluyor baya evet, gülünce bir ilginç oluyor insan. Ben geçiceğini bildiğim için eğlenmiştim baya kendimle, sen de öyle yap, bir kaç gün sonra bulamazsın:)

cok yerinde bir tanımlama olmus kunduz gibi oluyor gercekten:) hatta agzini acip kaparken bile zorlanıyorsun bide simdi senin dudaklar acaip kurumus gerilmiştir birkaç gune hiçbiseycigin kalmaz.. bu arada baska bir topikte tavsiye etmiştim asırı dudak kurulugun varsa pamuklu cubukla zeytinyagı sur ameliyattan sonra bana hiçbir nemlendirici etki etmedi ama zeytinyagi yumusacık yapti dudaklarımı:)) delikafadulden

ay ben de en cok dudaktan rahatsiz olmustum burundan ziyade gulerken aynen bi sure agzimi hep elimle kapattim zaten rahat gulemedim fln. ay neyseki gecior :icecream: darisi basina guzelim :hulya:

seninadin daha dur alcı altı burun kasınmaların baslayacak:)) ben su an evde zip zip zipliyorum kasıntıdan:)))

öncelikle geçmiş olsun. bende estetiklielr kervanına katıldım. benim 5.günüm. bende gülerken kendimi tavşan gibi görüyorum aynada. garip görünüyor. ama zaman istiyor. sızıntıların varmı. benim yanımda selap ,poşet duruyo. sürekli elimde mendil. hafif hafif siliyorum. ilk 4 gün böyle sızıntı oluyor. bugün hafifledi çok şükür.
hergün şişin indiğini görünce insan keyifleniyor sabret. inşalalh istedğin burna kavuşursun. geçmiş olsun

seninadin daha dur alcı altı burun kasınmaların baslayacak:)) ben su an evde zip zip zipliyorum kasıntıdan:)))

ayyyy kız güldürme grerildim valla.çok tatlısın.

hadi yaaa birde kaşıntısı mı olacak(

evet canım ben unutuyorum elimi bir atıyorum kaşıyayım.diye. ama tabii hevesim kursağımda kalıyor.

hhihih kizlar benzetmeler sahane ilahi :) hepinize cok gecmis olsun diorm dikkat edin burnuslariniza ii bakin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…