benimde gülümserken üst dişlerim hiç gözükmüyor sadece ağzımın iki yani sağa çekiliyor
bir de gamzelerim vardı şişlikten hepsi kayboldu((
bende embesil gibi güldüğüm için gülerken elimle mutlaka ağzımı kapatıyorum :)
kızlar aynı dert bendede var bende 14 nisanda oldum ameliyat burnumla ağız arası mesafeme bi tren ray hattı rahat kurulur yani hiç kendime benzemiyorum şuan inşlaah düzelirr bi garip hissediyorum burnum tamamen tıkalıve sarımsı bi su akıyo durmadan nezman durur bu bilgi veiriseniz sevinirim canlarımmmmmmmeyvahedigeldismile
kızlar aynı dert bendede var bende 14 nisanda oldum ameliyat burnumla ağız arası mesafeme bi tren ray hattı rahat kurulur yani hiç kendime benzemiyorum şuan inşlaah düzelirr bi garip hissediyorum burnum tamamen tıkalıve sarımsı bi su akıyo durmadan nezman durur bu bilgi veiriseniz sevinirim canlarımmmmmmmeyvahedigeldismile
Srımsı su derken iltihapmıki burnuna sprey merhem bişey kullanıyomusun ?
yok canım daha bişi kullanmadım kendinde akıyoo
benim sıvıda hafif sarımsıydı iltihap diilde yaraların olduğu yerde bi sulanma olur ya onun gibi bişey işte
ben merhem dolu burunla dolaşıp durduğum için sarı akıntı olduysada bende haberm yok :) gerçi hala merhemliyim çok kuruyoo yoksaaa tıkanıyorumm
banada damla verdi doktor ama hala tamponlar var
pek içine gitmiyor damlalar direk geri akıyo
inşallah tamponlar çok zor çıkmaz
Benim silikon tamponlar 22.ci gündemi ne çıktı tam hatırlamıyorumda zor olacağını sanmıştım çünkü dikişle tutturulmuştu ama hiç hissetmedim bile çok kolay
çok geçmiş olsun
umarım benim de öyle rahat olur çıkması
pardon canım 22. diil sadece 21 günmüş :) bana bi zararı yoktu ya ama onlar çıkarılınca daha rahat nefes almaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?