ameliyatın 3. günü yardım edin lütfenn

ama seninki çok yeni ondan öle ööle kalmıcak tabiki inecem ama birazcık sabır lazım yerimseniben

kizlar yanaklarin sisligi 10 - 15 gune tamamen gecior hatta daha bile once gecebilir merak etmeyinkaydirigubbakcemile5

pink 7
ameliyat olalı 5 gün oluyor hala şişler var

bambam2
yorumlarını okuduktan sonra çok rahatlıyorum yaa çok saol:)

benimde bugün 6.günüm yanaklarım bomba gibi.boynum görünmüyor .zaten yüzüm kiloluydu. bu da eklenice ne halde olduğumu anlayabilirsin. neyse yarın alçı çıkacak inşallah. katlanacağız artık.
inşallah istediğn gibi olur. sonucu bekliyorum bende.

kızlarrrrrrrrrrr yardımmm benim 5. günüm burnum tamamnen tıkanık bide burun deliklerimin nüne ble silikon gibi bişi gelmiş yani isesem tutar çekerkim gelebilecek gibi onlar ne için konulmuş olabilir sizdede varmı alsam sorun olurmuu yaaa ne tuhaf bişi buuu

benimde burnum kapalı. iyice kan kurumuş taş gibi valla. ama kesinlikle dokunma. içine zara verirsibn belki. ayrıca dikişler görünüyor yaaa yanlış bişey yapma. benim o silikonu 3.gün almıştı. o belki dikiş falandır hiç uğraşma. enfeksiyon kaparsın alalh korusun. bide onunla uğraşma. zaten çok zor bir dönem bunalr. yarın inş. benim alçım alınıyor. darısı sana.

seninki ne zaman alınyor.

kız benim dikişlerde görünmüyoki yaaa işte ble yapışkan bişiler lastil gibi tam burun deliklerimin nünde yaaa napcam ben yaaa yle pişman oldumki sonradan anlatamama yani asrın hatasını yaptımm bu çok zor bişeymişş

benimkide cumartesi alıncak nekadar çok kalsa okadar iyimişşş dedi doktorr ama tamponları çıkardığında siloko falan almadı yaaaa

bende dikişler gözüküyor ama sadece hafif akıntı oldukça gazlı bezle ucundan temizliyorum
içine sokmak kurcalamak tehlikeli olabiilir

canım benimkide öleydi doktorum abunlar düşcek dediğimde o kadar kolay diil dedi :) dikişlerler tutturulmuş dikişi duyunca korkmuştum nasıl çıkartılacak diye ama çok olay çıktı anlamadım bile :)

Sakınnnnnnnnnnnnnn çekme o silikonu onlar burnunun üst kısmına dikiliiiiiii ay kanamadan gidersn sakın dikişleri koparırsın aaaaaaa bendede vardııı neden koyduklarını sordumda burnun içi darsa ve kesii işlemleri yapıldıktan sonra kanama olursa burnun içi birbirine yapışırmış ben 8 gün taşıdım onları sen 5 gün nefes alamıosun ben 2 günden 8 güne kadar nefes alamadım :) sakın çekme çıkarma onlar dikili burnunda

Bennn ameliyatımın 2 günü ağlamıştım naptım ben yaa diyeee salya sümük ama geçti mecburende bu zor bakım sürecine halaaaaaa 4 ay oldu katlanıyorum dahada hemen düzelcek gibi değil yani 1 sene yi gözden çıkardım ben :)

benim tamponlar çıkmasına rağmen görüntü tamponlu haliyle aynı yaa
dikişlerde hala duruyor ne zaman gidecek doktormu alıyor dikişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…