tek dilegim o canım korkularımda var ama bir an once alcilar cıksın istiyorum:)) bu arada bambamcım sen kime ameliyat olmustun
yaa bir de bu yanaklardaki şişlikleriniz ne zaman azaldı
benim acayip şiş durumda yanaklarım
kızlarrrrrrrrrrr yardımmm benim 5. günüm burnum tamamnen tıkanık bide burun deliklerimin nüne ble silikon gibi bişi gelmiş yani isesem tutar çekerkim gelebilecek gibi onlar ne için konulmuş olabilir sizdede varmı alsam sorun olurmuu yaaa ne tuhaf bişi buuu
kızlarrrrrrrrrrr yardımmm benim 5. günüm burnum tamamnen tıkanık bide burun deliklerimin nüne ble silikon gibi bişi gelmiş yani isesem tutar çekerkim gelebilecek gibi onlar ne için konulmuş olabilir sizdede varmı alsam sorun olurmuu yaaa ne tuhaf bişi buuu
kız benim dikişlerde görünmüyoki yaaa işte ble yapışkan bişiler lastil gibi tam burun deliklerimin nünde yaaa napcam ben yaaa yle pişman oldumki sonradan anlatamama yani asrın hatasını yaptımm bu çok zor bişeymişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?