ameliyatın 3. günü yardım edin lütfenn

hihi kıs valla yazık kadina ama napalım biz bi burunla bile gulemez olduk insan ister istemez dusunuyor:)) havada cok guzel bugun tıkılıp kaldım eve :))gamyoncuiremsu

ahahhahha dimi valla zor isler ii dayanio cilgin kadin. ayy ben tam 2 hafta disari cikmamistim :) bi kontrole gitmistim ya. ama sapka takip cikabilirsin aslinda dicem ama cok dikkat etmek lazim ilk gunner merdiven inerken bile icindeki kemiklerin oynadigini hissediodum kafamçokkarıştı

ayy ole mii eyvahlar olsn:)) bu arada bambamcim ne zaman spore baslayabiliriz:))

anaaaam doktorlar sanirim 3-4 hafta fln diodu ay unuttum cnm valla. benm 2 sene oldu olali. ilk basta egilmek fln biraz rahatsiz edio ama 3 hafta sonra bisicik olmaz sankim. cnmin ici sen gene de doktoruna sor ben yannis yonlendirmiyim. nasil bi spor olduguna gore de deisir. ben yapmadigimdan sormamistim bile ama o sira forumda kizlar konusuodu aklimda kalmamis kac gunden sonra flni :utangac:

goz acip kapayincaya kdr gecio yaw zmn :( malesef. ama sizler icin ii tabi hemencecik iilesceksiniz iisalla maslla :)

tek dilegim o canım korkularımda var ama bir an once alcilar cıksın istiyorum:)) bu arada bambamcım sen kime ameliyat olmustun

Bende ameliyattan sonra burun bantlardan atelden çok yukarda duruyodu önce anneme sardım anneeeeeeee bu burun ne diyeee sonra doktorum geldi yanıma ilk sorduğum paniik içinde bu burun bukadar havada durmicak dimii oldu sadece burun deliklerim mevcuttu yani böle bi panik yoktu doktorumda gülmüştü bantlardan ve atelden yukarı çekti açılınca inicek normale dönücek demiştiki gerçekten öyle oldu hatta zamanlada 1 3 ay arası hafifde ucu iniyor kalkık olsa bile

kızlar yaa bu üst dudağınız ne zaman normal insanlar gibi oynamaya başladı??

Alçılar alındıktan sonra görünüş olarak normale dönse de, sen bir 2 hafta daha garip hissedebilirsin, diş fırçalarken falan. ama o rahatsız edici görüntü alçı çıktıktan sonra düzelir.

kızlar yaa bu üst dudağınız ne zaman normal insanlar gibi oynamaya başladı??

Ben 2 hafta dudak konusunda otistik gibiydim heleki ilk hafta doru düzgn konuşamıodm kısa tepkiler veriodum hııı evet ıı ıııhhhhhh şeklnde diyaloğum vardı insanlarla 2 haftayı geçnce normale döndüm anesteziden dudak sabitti benim :)

benimde gülümserken üst dişlerim hiç gözükmüyor sadece ağzımın iki yani sağa çekiliyor
bir de gamzelerim vardı şişlikten hepsi kayboldu:(((

Geçmiş olsun öncelikle bende kalkık olmasın diyodum şimdide kalsın daha fazla inmesin diyorum ayrıcama maalesef hepsi geçiyor

Back
X