ameliyatın 3. günü yardım edin lütfenn

benim tamponlar çıkmasına rağmen görüntü tamponlu haliyle aynı yaa
dikişlerde hala duruyor ne zaman gidecek doktormu alıyor dikişleri

Burnun içindeki dikişleri almıyolar kendiliğinden düşücekler normalde 2 haftada düşmesi gerekirmiş benmkiler 1 ayda düştülerrr bolbol merhem kullanmıştım içine geriliyodu etler dikişten
burnunun dışında dikiş varsa onu alıolar benm almışlardı burun kanatlarn daraltılmıştı

burun ucumda dikiş var benim heralde o alınacak o zmaan
bu kanlı görüntüde dışarıdan bariz gözüküyor deliklerin gözüken yerlerinden sanki tampon varmış gibi

burun ucumda dikiş var benim heralde o alınacak o zmaan
bu kanlı görüntüde dışarıdan bariz gözüküyor deliklerin gözüken yerlerinden sanki tampon varmış gibi
Canım burun içindeki hiçbi dikiş alınmıyo çok yumuşak dokular damarlar varr ellemiyolarda burnunun dışında herhangi bi dikiş var ise alınıyor ama acımıo sinek ısırığı gibi his verioo alırlarken birde kanlı gözüken kısmı anlamadım burnunun dışındamı o görüntüü ameliyatı açıkmı oldun kapalımı ????

bu kanlı görüntü burun deliklerimin içinden gözüküyor
benim burnum şuan baya kalkık o yüzden delikler baya ortada.
birde burna alttan bakınca içi bütün kan
ameliyatı açık oldum ben

bu kanlı görüntü burun deliklerimin içinden gözüküyor
benim burnum şuan baya kalkık o yüzden delikler baya ortada.
birde burna alttan bakınca içi bütün kan
ameliyatı açık oldum ben

Herhangi bi sprey burun içine yada merhem kullanıyomusun dedimi bişey doktorun birde kaç gün oldu ameliyatın??? o kanlar ameliyattan kalanlardır ben tuzlu su spreyi kullanmıştım o akıtmıştı onları sonrada merhem kullandım antibiyotikli hatta hala kullanıyorum su çekmek sümkürmek yasak olduğu için nefessiz kalıp tıkanıyorum merhemle temizliyorum burun içini

burun damlası kullanıyorum ama çok rahatlattığı söylenemez aslında.
ameliyatı perşembe günü oldum bugün daha 5.gün sayılır

burun damlası kullanıyorum ama çok rahatlattığı söylenemez aslında.
ameliyatı perşembe günü oldum bugün daha 5.gün sayılır
Ay daha çok yeni geçmiş olsunnn :) illaki düzelicezz yanii bende artık pimpiriklenmemeye çalışıyorummm öncelerii hemen panikliyodumm şimdi alıştım geç iyileşiyorum vallaa ama nefes alamadımda deliriyorumm hemen başım ağrıyorrr allahtan onada merhemle çare buldum burun damlası bende kullandım burnumu açıcağına tıkadııı valla bıraktım bende

pink7
çok teşekkür ederim evet daha baya yeni aslında ama bu süreç hemencecik geçsin istiyorum:)

Dur daha yeni başlıcaksın asıl süreç burunda ne varsa alınıyo bandajda dahil sonra temizlik faslı bakım faslı başlıyorrr :) ben kustumm o bakımdan ahala yapmak zorundayım yoksa nefes alamıyorum :)

Back
X