ameliyatın 3. günü yardım edin lütfenn

bende embesil gibi güldüğüm için gülerken elimle mutlaka ağzımı kapatıyorum :)

kızlar aynı dert bendede var bende 14 nisanda oldum ameliyat burnumla ağız arası mesafeme bi tren ray hattı rahat kurulur yani hiç kendime benzemiyorum şuan inşlaah düzelirr bi garip hissediyorum burnum tamamen tıkalıve sarımsı bi su akıyo durmadan nezman durur bu bilgi veiriseniz sevinirim canlarımmmmmmmeyvahedigeldismile

kızlar aynı dert bendede var bende 14 nisanda oldum ameliyat burnumla ağız arası mesafeme bi tren ray hattı rahat kurulur yani hiç kendime benzemiyorum şuan inşlaah düzelirr bi garip hissediyorum burnum tamamen tıkalıve sarımsı bi su akıyo durmadan nezman durur bu bilgi veiriseniz sevinirim canlarımmmmmmmeyvahedigeldismile

Srımsı su derken iltihapmıki burnuna sprey merhem bişey kullanıyomusun ?

canım yaa daha çok çok yeni yani bunların olması çok normal benim yaklaşık bir hafta akıntım olmuştu ama doktorum bana terramycn in göz pomadıyla her gün temizle dedi ben hala kullanıyorum çok rahatlatıyo

burnunun çok kalkık ve dudaklarınla arasındaki mesafenin de uzun görünmesi normal zamanla düzelicektir. bandajların çıktığında her gün sende görüceksin zaten değişikliği

Mipa doktorun hiç bişey vermedimi ya burda bi ark vardı burnuna hiçbişey kullanmamış doktorda dememiş galbaa zamanla kötü koku aldım tıkandı dedi meğer burun içindeki etleri çürümüşşş :( bende inanamadım benm 4 ayım doldu hala merhem kullanıyorum hem temizlensin hemde mikrop şu bu olmasın diye çok nadir deniz suyu spreyi yapıyorum

benim sıvıda hafif sarımsıydı iltihap diilde yaraların olduğu yerde bi sulanma olur ya onun gibi bişey işte

benim sıvıda hafif sarımsıydı iltihap diilde yaraların olduğu yerde bi sulanma olur ya onun gibi bişey işte

ben merhem dolu burunla dolaşıp durduğum için sarı akıntı olduysada bende haberm yok :) gerçi hala merhemliyim çok kuruyoo yoksaaa tıkanıyorumm

ben merhem dolu burunla dolaşıp durduğum için sarı akıntı olduysada bende haberm yok :) gerçi hala merhemliyim çok kuruyoo yoksaaa tıkanıyorumm

merhemim bitmişti bende almayı unutmuşum cuma günü hiiç temizleyemedim cumartesi sabah bi uyandım tık yok ağzım boğazım kurumuş nefes almanın mümkünatı yok yani kafamçokkarıştı

banada damla verdi doktor ama hala tamponlar var
pek içine gitmiyor damlalar direk geri akıyo
inşallah tamponlar çok zor çıkmaz

banada damla verdi doktor ama hala tamponlar var
pek içine gitmiyor damlalar direk geri akıyo
inşallah tamponlar çok zor çıkmaz

Bendede silikon vardı içinde dikilmiş üstten kırt kırt doktor kesti acı yoktu ama duyuyodum sesi sonra ince uçlu cımbız gibi bişeyle çekti cukkkkkk diye bi ses çıktı hayatımda o anki kadar mutlu olmadım diyebilirim nefes almaya başladım korkmaa bende nası çıkcak bunlar yaa korkum vardı sonrada içini temizledi merhemle

Benim silikon tamponlar 22.ci gündemi ne çıktı tam hatırlamıyorumda zor olacağını sanmıştım çünkü dikişle tutturulmuştu ama hiç hissetmedim bile çok kolay

Benim silikon tamponlar 22.ci gündemi ne çıktı tam hatırlamıyorumda zor olacağını sanmıştım çünkü dikişle tutturulmuştu ama hiç hissetmedim bile çok kolay

22 günmüüüüüü akannehir nasıı yaa çok deilmi benim 8 günde atelimde silikonlarda çıkarıldıı ölürdüm yaa 22 gün ağlardım hatta ben 8 güne dayanamadımm gün saat sayıp habire uyuyodumki çıkarılcak gün gelsinde nefes alayım diye

pardon canım 22. diil sadece 21 günmüş :) bana bi zararı yoktu ya ama onlar çıkarılınca daha rahat nefes almaya başladım

Back
X