Ev temizlenir de oyle davranmasi kirdi biraz beniİçmesine bir şey diyemeyeceğim de evi pis bırakması büyük sorun
Hic uzuntu belirtisi gostermedigi icin oyle dusundum belki de sagolunBelki de heves ettiği babalığı yasayamayacak olmasından dolayı içmiştir. Neden kutlama gibi düşünüyorsunuz?
Size de çok geçmiş olsun. Bu platformda çok kişi var dış gebelikle tüpleri alınıp birkaç ay içinde hamile kalan.hatta Pucca da aynı şekilde hamile kalmıştı... Umarım siz de tez zamanda istediğiniz bebeğe kavusursunux
Hic oyle bi belirti göstermedi amaGeçmiş olsun. Kutlama yaptığını keyif yaptığını düşünmeyin,üzülmüş olamaz mı eşiniz? Belki sizin durumunuzdan çok etkilendi.
Çok geçmiş olsun.Merhaba hanimlar dis gebelik gecirdim ve tupumun patlamasi sonucu acil ameliyata girdim. Sag tüpüm alındi cuma günü. Esim hergun ziyaretime geldi bunda sorun yok ama bugun taburcu oldum eve geldim heryer dagilmis heryerde sigara külü. Annem var yanimda bana bakmaya geldi o yapiyor işleri.
Eve geldigimizden beri başım agriyor diyor eşim.noldu dedim neden agriyor? Dun gece evdeki viskiden icmis 3 bardak diyor. Neden ictin nerden cikti dedim gordum aklima geldi ictim dedi. Ama ben uzuldum biraz ben hastanede yatarken kutlama yapar gibi içki icmesi hos mu sizce ben mi abartıyorum?
Hic oyle bi belirti göstermedi ama
Ben de gerçekten çok içten üzüldüğüm zaman bunu insanlara belli edemiyorum.Hic oyle bi belirti göstermedi ama
Hic uzuldugunu hissetmedim ama gayet relaxtiÇok geçmiş olsun.
Bence eşiniz üzüntüden napacagini şaşırmış.Biliyorsunuz o da insan. Duyguları vardır yani..
Geldi de muhabetten etmekten daha cok telefonla takildi gerci genel davranisi boyledir cok duygusal değildirHer gün ziyarete geldi diye yazmışsınız.
Koc burcuBen de gerçekten çok içten üzüldüğüm zaman bunu insanlara belli edemiyorum.
Bazen insanlar kalbini kiracak şeyler hakkında konuşacak kadar cesaretli olamayabiliyor. Sizi de üzmek istemediği için olay hiç yaşanmamış gibi davranıyor olabilir.
Yine de evi pis bırakması tabii ki terbiyesiz bir davranış ama bence bu zamanlar birbirinizi kırmanaya özen gösterin.
Bu arada eşiniz yengec burcu mu?
Yani tepkisi farklı olmuş ama üzüldüğü belli..Biraz konuşun anlarsınız zatenHic uzuldugunu hissetmedim ama gayet relaxti
Bilmiyorum ki cok hassaslastim galiba bende bu durum yüzündenYani tepkisi farklı olmuş ama üzüldüğü belli..Biraz konuşun anlarsınız zaten
Belki siz de çok yıpranmayin diye rahatmis gibi davranıyor.
Dis gebelik yuzunden icinde kese buyudugu icin tupu patlatti ic kanama gecirdimGecmis olsun,tüp neden patlarmış? Ilk kez duyuyorum meraktan soruyorum . Üzülmeyin lütfen bu arada
Esinizde ayıp etmis ama bu hasta ve ameliyatli halinizle tartismayin tabiki.
Büyük gecmis olsun canımDis gebelik yuzunden icinde kese buyudugu icin tupu patlatti ic kanama gecirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?