Ameliyatin verdigi hassaslik mi bu

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba hanimlar dis gebelik gecirdim ve tupumun patlamasi sonucu acil ameliyata girdim. Sag tüpüm alındi cuma günü. Esim hergun ziyaretime geldi bunda sorun yok ama bugun taburcu oldum eve geldim heryer dagilmis heryerde sigara külü. Annem var yanimda bana bakmaya geldi o yapiyor işleri.

Eve geldigimizden beri başım agriyor diyor eşim.noldu dedim neden agriyor? Dun gece evdeki viskiden icmis 3 bardak diyor. Neden ictin nerden cikti dedim gordum aklima geldi ictim dedi. Ama ben uzuldum biraz ben hastanede yatarken kutlama yapar gibi içki icmesi hos mu sizce ben mi abartıyorum?
Guncelleme sayfa5

Son düzenleme:
Belki de heves ettiği babalığı yasayamayacak olmasından dolayı içmiştir. Neden kutlama gibi düşünüyorsunuz?
Size de çok geçmiş olsun. Bu platformda çok kişi var dış gebelikle tüpleri alınıp birkaç ay içinde hamile kalan.hatta Pucca da aynı şekilde hamile kalmıştı... Umarım siz de tez zamanda istediğiniz bebeğe kavusursunux

Hic uzuntu belirtisi gostermedigi icin oyle dusundum belki de sagolun

Çok geçmiş olsun.
Bence eşiniz üzüntüden napacagini şaşırmış.Biliyorsunuz o da insan. Duyguları vardır yani..

Hic oyle bi belirti göstermedi ama
Ben de gerçekten çok içten üzüldüğüm zaman bunu insanlara belli edemiyorum.
Bazen insanlar kalbini kiracak şeyler hakkında konuşacak kadar cesaretli olamayabiliyor. Sizi de üzmek istemediği için olay hiç yaşanmamış gibi davranıyor olabilir.
Yine de evi pis bırakması tabii ki terbiyesiz bir davranış ama bence bu zamanlar birbirinizi kırmanaya özen gösterin.
Bu arada eşiniz yengec burcu mu?

Koc burcu

Evi dagitması hoş olmayabilir ama insanlar sadece kutlama yapmak icin içki içmezler. Ki boyle bir durumda ben evi dagitmasina da takılmazdım.

Gecmis olsun,tüp neden patlarmış? Ilk kez duyuyorum meraktan soruyorum . Üzülmeyin lütfen bu arada
Esinizde ayıp etmis ama bu hasta ve ameliyatli halinizle tartismayin tabiki.

Gecmis olsun,tüp neden patlarmış? Ilk kez duyuyorum meraktan soruyorum . Üzülmeyin lütfen bu arada
Esinizde ayıp etmis ama bu hasta ve ameliyatli halinizle tartismayin tabiki.
Dis gebelik yuzunden icinde kese buyudugu icin tupu patlatti ic kanama gecirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…