Ameliyatin verdigi hassaslik mi bu

Geçmiş olsun canim.eşinin öyle yapmasi cok yanlış Allah korusun gece hastanede bisey olsa o kafayla mi gelecekti yanina.seninle paylassin acisini eğer uzulduyse

O içkiyi eve kabul eden sensin eve kabul gördüysen onun yani içmenin zamanı yoktur fırsat bulmuştur yada aklına gelmiştir içmiştir bence kendini üzme sen

Geçmiş olsun oncelikle. Muhtemelen üzüntüsünden içmiştir. Party diye dusunmeyin. Esiniz de sizle birlikte etkilenmistir bu durumdan..

Oo koç burcu bende koçum ve benim üzgün olduğumu nerdeyse kimse anlayamaz ve belli etmem elimden geldiğince bu öteki duygular icinde gecerli hep keyfim yerindeymiş havasında görünürüm ki bu erkek erkekler zaten genelde böyledir
Ama evin o halde olmasi ayıp sen hastaneden çıkıyorsun hoş bir gorüntü değil

Koc burcuyla anlasmak cok zor ya asiri inatci ve gercekten dedigin gibi duygularini asla belli etmiyor surekli takmiyormus gibi gorunuyor gercekten takmiyor mu yoksa oyle mi görünmeye calisiyor anlayamiyorum

Bende ayni sekilde dusundugum icin kırıldım biraz canım ama cok belli etmedim
Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Sen hiçbirşeyi dert etme. Üzüntüden sıkıntıdan içmiştir. Eşinde üzülmüştür eminim. Allah sabır ve şifa versin.

Birde sen çok üzülme diye rol yapıyor olabilir. Güçlü görünmek istiyordur.

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Sen hiçbirşeyi dert etme. Üzüntüden sıkıntıdan içmiştir. Eşinde üzülmüştür eminim. Allah sabır ve şifa versin.
Sagol canim hamile kalmak icin o kadar ugrastim sende biliyorsun sonuç boyle oldu sag tupumden oldum

Bence o da üzülmüş ve ne yazık ki güçlü durmak zorunda. Karşılıklı ağlasanız iyice çökeceksiniz çünkü.
Geçmiş olsun çok.
Acısına verin, takmayın.

Hic oyle bi belirti göstermedi ama

Size göstermemiş dertlenmiş içmiş dağılmış azıcık

Biz kadınlar oturup ağlıyoruz acımızı daha rahat haykırıyoruz ama erkek kalıyor ortada dımdızlak

Bir de hangi kadına bu başına geleni anlatsan acını paylaşır teskin edici şeyler söylemeye çalışır da bir erkek derdini de bu konuda kimse ile paylaşamaz

Sen zaten ona göre hem fiziksel hem psikolojik olarak kötü durumdasın sana da güçlü görünmek zorunda hissedip rol yapmıştır

Eşin de dertlenmiştir bir süre sonra konuşur hislerinizi paylaşırsınız

Geçmiş olsun

Bence o da üzülmüş ve ne yazık ki güçlü durmak zorunda. Karşılıklı ağlasanız iyice çökeceksiniz çünkü.
Geçmiş olsun çok.
Acısına verin, takmayın.
Hic duygularini belli etmez hep takmiyo gibi davranir. O yuzden anlayamiyorum

Hic duygularini belli etmez hep takmiyo gibi davranir. O yuzden anlayamiyorum. Evet dediginiz gibi hic kimseye anlatmamis arkadaslarina falan.

içki içen biri değilim ama içen arkadaşlarım
canları sıkkın olduklarında ve sevindiklerinde içinyor
canı sıkkınkende içiliyor yani

içki içen biri değilim ama içen arkadaşlarım
canları sıkkın olduklarında ve sevindiklerinde içinyor
canı sıkkınkende içiliyor yani
Daha once hic uzucu bi olay oldugunda icmemisti o yuzden boyle dusundum

Hic duygularini belli etmez hep takmiyo gibi davranir. O yuzden anlayamiyorum. Evet dediginiz gibi hic kimseye anlatmamis arkadaslarina falan.

Anlatamaz

Bak sen de iyi değilsin ama bir şekilde derdini döküyorsun içine atıp patlamıyorsun ama erkek cinsi eşin gibi

Bir de o şimdi güçlü olayım eşim daha kötü olmasın ayaklarındadır

Cidden zor bir süreçtir biraz Zaman verin birbirinize

Ha bir de kutlama için viski içilmez hele de 3 kadeh dertlenip başlamış sonra da duramamış

Yine döndüğünde kusup sızmamış buna şükür

Bir gece eşim eve geç geldi sadece geç geleceğim yazdı bana

Gece 1-2 gibi geldiğinde içkili idi ve ablam düşük yapmış dedi

Enişte ile içmeye gitmişler

Herkes gidip içecek birini bulamıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…