Teşekkür ederimBüyük gecmis olsun canım
Geçmiş olsun canim.eşinin öyle yapmasi cok yanlış Allah korusun gece hastanede bisey olsa o kafayla mi gelecekti yanina.seninle paylassin acisini eğer uzulduyseMerhaba hanimlar dis gebelik gecirdim ve tupumun patlamasi sonucu acil ameliyata girdim. Sag tüpüm alındi cuma günü. Esim hergun ziyaretime geldi bunda sorun yok ama bugun taburcu oldum eve geldim heryer dagilmis heryerde sigara külü. Annem var yanimda bana bakmaya geldi o yapiyor işleri.
Eve geldigimizden beri başım agriyor diyor eşim.noldu dedim neden agriyor? Dun gece evdeki viskiden icmis 3 bardak diyor. Neden ictin nerden cikti dedim gordum aklima geldi ictim dedi. Ama ben uzuldum biraz ben hastanede yatarken kutlama yapar gibi içki icmesi hos mu sizce ben mi abartıyorum?
O içkiyi eve kabul eden sensin eve kabul gördüysen onun yani içmenin zamanı yoktur fırsat bulmuştur yada aklına gelmiştir içmiştir bence kendini üzme senMerhaba hanimlar dis gebelik gecirdim ve tupumun patlamasi sonucu acil ameliyata girdim. Sag tüpüm alındi cuma günü. Esim hergun ziyaretime geldi bunda sorun yok ama bugun taburcu oldum eve geldim heryer dagilmis heryerde sigara külü. Annem var yanimda bana bakmaya geldi o yapiyor işleri.
Eve geldigimizden beri başım agriyor diyor eşim.noldu dedim neden agriyor? Dun gece evdeki viskiden icmis 3 bardak diyor. Neden ictin nerden cikti dedim gordum aklima geldi ictim dedi. Ama ben uzuldum biraz ben hastanede yatarken kutlama yapar gibi içki icmesi hos mu sizce ben mi abartıyorum?
Oo koç burcu bende koçum ve benim üzgün olduğumu nerdeyse kimse anlayamaz ve belli etmem elimden geldiğince bu öteki duygular icinde gecerli hep keyfim yerindeymiş havasında görünürüm ki bu erkek erkekler zaten genelde böyledirKoc burcu
Bende ayni sekilde dusundugum icin kırıldım biraz canım ama cok belli etmedimGeçmiş olsun canim.eşinin öyle yapmasi cok yanlış Allah korusun gece hastanede bisey olsa o kafayla mi gelecekti yanina.seninle paylassin acisini eğer uzulduyse
Koc burcuyla anlasmak cok zor ya asiri inatci ve gercekten dedigin gibi duygularini asla belli etmiyor surekli takmiyormus gibi gorunuyor gercekten takmiyor mu yoksa oyle mi görünmeye calisiyor anlayamiyorumOo koç burcu bende koçum ve benim üzgün olduğumu nerdeyse kimse anlayamaz ve belli etmem elimden geldiğince bu öteki duygular icinde gecerli hep keyfim yerindeymiş havasında görünürüm ki bu erkek erkekler zaten genelde böyledir
Ama evin o halde olmasi ayıp sen hastaneden çıkıyorsun hoş bir gorüntü değil
Emin ol çok takıyor :)Koc burcuyla anlasmak cok zor ya asiri inatci ve gercekten dedigin gibi duygularini asla belli etmiyor surekli takmiyormus gibi gorunuyor gercekten takmiyor mu yoksa oyle mi görünmeye calisiyor anlayamiyorum
Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.Bende ayni sekilde dusundugum icin kırıldım biraz canım ama cok belli etmedim
Sagol canim hamile kalmak icin o kadar ugrastim sende biliyorsun sonuç boyle oldu sag tupumden oldumCanım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.Sen hiçbirşeyi dert etme. Üzüntüden sıkıntıdan içmiştir. Eşinde üzülmüştür eminim. Allah sabır ve şifa versin.
Valla takiyor da belli etmiyorsa bu konuda cok basarili :)Emin ol çok takıyor :)
Hic oyle bi belirti göstermedi ama
Hic duygularini belli etmez hep takmiyo gibi davranir. O yuzden anlayamiyorumBence o da üzülmüş ve ne yazık ki güçlü durmak zorunda. Karşılıklı ağlasanız iyice çökeceksiniz çünkü.
Geçmiş olsun çok.
Acısına verin, takmayın.
Hic duygularini belli etmez hep takmiyo gibi davranir. O yuzden anlayamiyorum. Evet dediginiz gibi hic kimseye anlatmamis arkadaslarina falan.Size göstermemiş dertlenmiş içmiş dağılmış azıcık
Biz kadınlar oturup ağlıyoruz acımızı daha rahat haykırıyoruz ama erkek kalıyor ortada dımdızlak
Bir de hangi kadına bu başına geleni anlatsan acını paylaşır teskin edici şeyler söylemeye çalışır da bir erkek derdini de bu konuda kimse ile paylaşamaz
Sen zaten ona göre hem fiziksel hem psikolojik olarak kötü durumdasın sana da güçlü görünmek zorunda hissedip rol yapmıştır
Eşin de dertlenmiştir bir süre sonra konuşur hislerinizi paylaşırsınız
Geçmiş olsun
Daha once hic uzucu bi olay oldugunda icmemisti o yuzden boyle dusundumiçki içen biri değilim ama içen arkadaşlarım
canları sıkkın olduklarında ve sevindiklerinde içinyor
canı sıkkınkende içiliyor yani
Hic duygularini belli etmez hep takmiyo gibi davranir. O yuzden anlayamiyorum. Evet dediginiz gibi hic kimseye anlatmamis arkadaslarina falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?