Ameliyatin verdigi hassaslik mi bu

Bana da dolabi acinca gordum canim istedi ictim dedi bende niye çok ictin 3 bardak cok mu falan dedi basim cok agriyor diye gezdi butun gun

Sagol canim hamile kalmak icin o kadar ugrastim sende biliyorsun sonuç boyle oldu sag tupumden oldum
Çok çok üzgünüm. Duygularını çok iyi biliyorum. Bunu yazarken bile ağlıyorum. Kavuşacaksın inşallah bebeğine. Sabırlı ol.

Çok çok üzgünüm. Duygularını çok iyi biliyorum. Bunu yazarken bile ağlıyorum. Kavuşacaksın inşallah bebeğine. Sabırlı ol.
Suanda tekrar hamile kalmayi hem istiyorum hem de deli gibi korkuyorum eylulun 27sinden beri ne agrilar cektim tekrar ayni seyler olacak diye cok korkuyorum daha ilk ogrendigimde birinin yasadiklarini okumustum nette once bir tupu aliniyordu sonra diğer hamileliginde diger tupu sonraki hamileligindeyse rahmi aliniyordu onu okudugumda o kadin icin cok uzulmus aglamistim hatta simdi benim basima da geldi tupumun teki alindi o kadinin yasadiklari basima gelecek diye cok korkuyorum.

İçmesine bir şey diyemeyeceğim de evi pis bırakması büyük sorun

Geçmiş olsun. Kutlama yaptığını keyif yaptığını düşünmeyin,üzülmüş olamaz mı eşiniz? Belki sizin durumunuzdan çok etkilendi.

Çok geçmiş olsun.
Bence eşiniz üzüntüden napacagini şaşırmış.Biliyorsunuz o da insan. Duyguları vardır yani..

Evi dagitması hoş olmayabilir ama insanlar sadece kutlama yapmak icin içki içmezler. Ki boyle bir durumda ben evi dagitmasina da takılmazdım.

Yanlis dusunuyosunuz.

Gecmis olsun,tüp neden patlarmış? Ilk kez duyuyorum meraktan soruyorum . Üzülmeyin lütfen bu arada
Esinizde ayıp etmis ama bu hasta ve ameliyatli halinizle tartismayin tabiki.

Geçmiş olsun canim.eşinin öyle yapmasi cok yanlış Allah korusun gece hastanede bisey olsa o kafayla mi gelecekti yanina.seninle paylassin acisini eğer uzulduyse

O içkiyi eve kabul eden sensin eve kabul gördüysen onun yani içmenin zamanı yoktur fırsat bulmuştur yada aklına gelmiştir içmiştir bence kendini üzme sen

Belki üzüldüğü için içmiştir?

Geçmiş olsun oncelikle. Muhtemelen üzüntüsünden içmiştir. Party diye dusunmeyin. Esiniz de sizle birlikte etkilenmistir bu durumdan..

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Sen hiçbirşeyi dert etme. Üzüntüden sıkıntıdan içmiştir. Eşinde üzülmüştür eminim. Allah sabır ve şifa versin.

Bence o da üzülmüş ve ne yazık ki güçlü durmak zorunda. Karşılıklı ağlasanız iyice çökeceksiniz çünkü.
Geçmiş olsun çok.
Acısına verin, takmayın.

Kizlar kendimden utanıyorum suanda az once canim sıkıldı bilgisayari açtım esim ictim dedigi gece hep uzuntulu arabesk sarkilar dinlemis uzulmus benim poncigim yaa suan salak seyyy deyip sarilasim var ona :)

Kizlar kendimden utanıyorum suanda az once canim sıkıldı bilgisayari açtım esim ictim dedigi gece hep uzuntulu arabesk sarkilar dinlemis uzulmus benim poncigim yaa suan salak seyyy deyip sarilasim var ona :)
:) Hiç şaşırmadım, o da sizin gibi mutsuzdur ama sizi üzmek istemediği için konuyu açmıyordur.
Bence hazır içinizde sevgi birikimi varken içten bir mesaj atın.o da sevinsin

ıcmesıne bırsey dıyemeyecegım de
bukadar gamsız ve dusuncesız davranması cok ayıp o konuda kırılmakta haklısınız

:) Hiç şaşırmadım, o da sizin gibi mutsuzdur ama sizi üzmek istemediği için konuyu açmıyordur.
Bilgisayari karistirdigimi anlamasin diye cok belli etmicem simdi ama gelince gonlunu yaparim :)

Cok geçmiş olsun.. Üzüntüden içmiştir.. Size belli etmemek için öyle davranmaya calısıyordur.. Sizde cok üstüne gitmeyin.. Siz kendinizi toparlayın.. Bırakın ev dağınık kalsın..

ben de ayni düşünmüştüm..

Hahaha ayni ben gizli gizli ağlamalar üzülmeler 12 yıldır esimle birlikteyim 5 kere gormemiştir beni ağlarken muhtemelen

Bunları düşünme. Ne olmayacağını yada olacağını bilmiyorum. Bildiğim şuan o kadının durumunda değilsin. Bu yüzden lütfen sağlığına dikkat et ve güzel şeyler düşün.

Hahaha ayni ben gizli gizli ağlamalar üzülmeler 12 yıldır esimle birlikteyim 5 kere gormemiştir beni ağlarken muhtemelen
Ay ne bileyim ben ama surekli bana takmiyomus gibi davraniyo olsun abartma korkma nolacak bisey olmaz hep boyle konusuyo :)

Bunları düşünme. Ne olmayacağını yada olacağını bilmiyorum. Bildiğim şuan o kadının durumunda değilsin. Bu yüzden lütfen sağlığına dikkat et ve güzel şeyler düşün.
Hormonlar boyle yapti galiba beni herseye aglayip duruyorum dengem şaştı

Ay ne bileyim ben ama surekli bana takmiyomus gibi davraniyo olsun abartma korkma nolacak bisey olmaz hep boyle konusuyo :)
Diyorum ya sanki ben konuşuyorum eşimde tam bir başak olarak herşeyi kafasına takar bir insan bende sürekli böyle konuşmalar yapıyorum :)

Diyorum ya sanki ben konuşuyorum eşimde tam bir başak olarak herşeyi kafasına takar bir insan bende sürekli böyle konuşmalar yapıyorum :)
Ay bende balığım duygusalliktan geberecem adam da boyle konusunca ne duygusuz adam diyorum adamin icinde minnak bir kedi varmis

Bende üzüldüğü için içmiştir diye düşünüyorum erkekler kadınlar gibi duygularını ifade edemiyor malesef onunda hayalleri yıkıldı unutmayin

Ben de bulantıdan 3 gün yattım hastanede. Ben hastanedeyken gitmiş arkadaşlarıyla içki içmiş ama ben üzüntüden olduğuna eminim. Çünkü evde yoksun diye kuş seni sayıklıyor filan dedi :) yokluğumu hissetmiş yani. Evi de dağınık bırakmış sağolsun geldiğimde o yüzden başıma ağrılar girdi sinirlendim gittim tek başıma uyudum :) halbuki evlilik yıldönümümüzdü. Hormonlardan heyheyli oluyoruz

Ya konunuzu okuyunca çok ama çok duygulandım.
Aynı şeyleri harfi harfine yaşadım bende.
Hatta dış gebeliğimden önce birde kürtajım var 8 haftalık kalbi durmuştu.
İç kanama ile dış gebelikten ameliyata alındım sağ tüpümü aldılar.
Ağlamalar isyanlar....
Yaşadığım kabus gibi süreç.
Dış gebelik ameliyatından sonra 3 adet korundum.
Korunmayı bırakır bırakmaz tek tüple hamile kaldım.
Şimdi bebeğim yanımda uyuyo mışıl mışıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…