Bana da dolabi acinca gordum canim istedi ictim dedi bende niye çok ictin 3 bardak cok mu falan dedi basim cok agriyor diye gezdi butun gunAnlatamaz
Bak sen de iyi değilsin ama bir şekilde derdini döküyorsun içine atıp patlamıyorsun ama erkek cinsi eşin gibi
Bir de o şimdi güçlü olayım eşim daha kötü olmasın ayaklarındadır
Cidden zor bir süreçtir biraz Zaman verin birbirinize
Ha bir de kutlama için viski içilmez hele de 3 kadeh dertlenip başlamış sonra da duramamış
Yine döndüğünde kusup sızmamış buna şükür
Bir gece eşim eve geç geldi sadece geç geleceğim yazdı bana
Gece 1-2 gibi geldiğinde içkili idi ve ablam düşük yapmış dedi
Enişte ile içmeye gitmişler
Herkes gidip içecek birini bulamıyor işte
Çok çok üzgünüm. Duygularını çok iyi biliyorum. Bunu yazarken bile ağlıyorum. Kavuşacaksın inşallah bebeğine. Sabırlı ol.Sagol canim hamile kalmak icin o kadar ugrastim sende biliyorsun sonuç boyle oldu sag tupumden oldum
Suanda tekrar hamile kalmayi hem istiyorum hem de deli gibi korkuyorum eylulun 27sinden beri ne agrilar cektim tekrar ayni seyler olacak diye cok korkuyorum daha ilk ogrendigimde birinin yasadiklarini okumustum nette once bir tupu aliniyordu sonra diğer hamileliginde diger tupu sonraki hamileligindeyse rahmi aliniyordu onu okudugumda o kadin icin cok uzulmus aglamistim hatta simdi benim basima da geldi tupumun teki alindi o kadinin yasadiklari basima gelecek diye cok korkuyorum.Çok çok üzgünüm. Duygularını çok iyi biliyorum. Bunu yazarken bile ağlıyorum. Kavuşacaksın inşallah bebeğine. Sabırlı ol.
İçmesine bir şey diyemeyeceğim de evi pis bırakması büyük sorun
Belki de heves ettiği babalığı yasayamayacak olmasından dolayı içmiştir. Neden kutlama gibi düşünüyorsunuz?
Size de çok geçmiş olsun. Bu platformda çok kişi var dış gebelikle tüpleri alınıp birkaç ay içinde hamile kalan.hatta Pucca da aynı şekilde hamile kalmıştı... Umarım siz de tez zamanda istediğiniz bebeğe kavusursunux
Geçmiş olsun. Kutlama yaptığını keyif yaptığını düşünmeyin,üzülmüş olamaz mı eşiniz? Belki sizin durumunuzdan çok etkilendi.
Çok geçmiş olsun.
Bence eşiniz üzüntüden napacagini şaşırmış.Biliyorsunuz o da insan. Duyguları vardır yani..
Evi dagitması hoş olmayabilir ama insanlar sadece kutlama yapmak icin içki içmezler. Ki boyle bir durumda ben evi dagitmasina da takılmazdım.
Yanlis dusunuyosunuz.
Gecmis olsun,tüp neden patlarmış? Ilk kez duyuyorum meraktan soruyorum . Üzülmeyin lütfen bu arada
Esinizde ayıp etmis ama bu hasta ve ameliyatli halinizle tartismayin tabiki.
Geçmiş olsun canim.eşinin öyle yapmasi cok yanlış Allah korusun gece hastanede bisey olsa o kafayla mi gelecekti yanina.seninle paylassin acisini eğer uzulduyse
O içkiyi eve kabul eden sensin eve kabul gördüysen onun yani içmenin zamanı yoktur fırsat bulmuştur yada aklına gelmiştir içmiştir bence kendini üzme sen
Belki üzüldüğü için içmiştir?
Geçmiş olsun oncelikle. Muhtemelen üzüntüsünden içmiştir. Party diye dusunmeyin. Esiniz de sizle birlikte etkilenmistir bu durumdan..
Oo koç burcu bende koçum ve benim üzgün olduğumu nerdeyse kimse anlayamaz ve belli etmem elimden geldiğince bu öteki duygular icinde gecerli hep keyfim yerindeymiş havasında görünürüm ki bu erkek erkekler zaten genelde böyledir
Ama evin o halde olmasi ayıp sen hastaneden çıkıyorsun hoş bir gorüntü değil
Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.Sen hiçbirşeyi dert etme. Üzüntüden sıkıntıdan içmiştir. Eşinde üzülmüştür eminim. Allah sabır ve şifa versin.
Bence o da üzülmüş ve ne yazık ki güçlü durmak zorunda. Karşılıklı ağlasanız iyice çökeceksiniz çünkü.
Geçmiş olsun çok.
Acısına verin, takmayın.
Kizlar kendimden utanıyorum suanda az once canim sıkıldı bilgisayari açtım esim ictim dedigi gece hep uzuntulu arabesk sarkilar dinlemis uzulmus benim poncigim yaa suan salak seyyy deyip sarilasim var ona :)Size göstermemiş dertlenmiş içmiş dağılmış azıcık
Biz kadınlar oturup ağlıyoruz acımızı daha rahat haykırıyoruz ama erkek kalıyor ortada dımdızlak
Bir de hangi kadına bu başına geleni anlatsan acını paylaşır teskin edici şeyler söylemeye çalışır da bir erkek derdini de bu konuda kimse ile paylaşamaz
Sen zaten ona göre hem fiziksel hem psikolojik olarak kötü durumdasın sana da güçlü görünmek zorunda hissedip rol yapmıştır
Eşin de dertlenmiştir bir süre sonra konuşur hislerinizi paylaşırsınız
Geçmiş olsun
:) Hiç şaşırmadım, o da sizin gibi mutsuzdur ama sizi üzmek istemediği için konuyu açmıyordur.Kizlar kendimden utanıyorum suanda az once canim sıkıldı bilgisayari açtım esim ictim dedigi gece hep uzuntulu arabesk sarkilar dinlemis uzulmus benim poncigim yaa suan salak seyyy deyip sarilasim var ona :)
ıcmesıne bırsey dıyemeyecegım deMerhaba hanimlar dis gebelik gecirdim ve tupumun patlamasi sonucu acil ameliyata girdim. Sag tüpüm alındi cuma günü. Esim hergun ziyaretime geldi bunda sorun yok ama bugun taburcu oldum eve geldim heryer dagilmis heryerde sigara külü. Annem var yanimda bana bakmaya geldi o yapiyor işleri.
Eve geldigimizden beri başım agriyor diyor eşim.noldu dedim neden agriyor? Dun gece evdeki viskiden icmis 3 bardak diyor. Neden ictin nerden cikti dedim gordum aklima geldi ictim dedi. Ama ben uzuldum biraz ben hastanede yatarken kutlama yapar gibi içki icmesi hos mu sizce ben mi abartıyorum?
Bilgisayari karistirdigimi anlamasin diye cok belli etmicem simdi ama gelince gonlunu yaparim :):) Hiç şaşırmadım, o da sizin gibi mutsuzdur ama sizi üzmek istemediği için konuyu açmıyordur.
Bence hazır içinizde sevgi birikimi varken içten bir mesaj atın.o da sevinsin
Evet uzulmus canim benim ya sonradan anladimÜzülmüştür, sonuçta o da ümitlendi.
ben de ayni düşünmüştüm..:) Hiç şaşırmadım, o da sizin gibi mutsuzdur ama sizi üzmek istemediği için konuyu açmıyordur.
Bence hazır içinizde sevgi birikimi varken içten bir mesaj atın.o da sevinsin
Hahaha ayni ben gizli gizli ağlamalar üzülmelerKizlar kendimden utanıyorum suanda az once canim sıkıldı bilgisayari açtım esim ictim dedigi gece hep uzuntulu arabesk sarkilar dinlemis uzulmus benim poncigim yaa suan salak seyyy deyip sarilasim var ona :)
Bunları düşünme. Ne olmayacağını yada olacağını bilmiyorum. Bildiğim şuan o kadının durumunda değilsin. Bu yüzden lütfen sağlığına dikkat et ve güzel şeyler düşün.Suanda tekrar hamile kalmayi hem istiyorum hem de deli gibi korkuyorum eylulun 27sinden beri ne agrilar cektim tekrar ayni seyler olacak diye cok korkuyorum daha ilk ogrendigimde birinin yasadiklarini okumustum nette once bir tupu aliniyordu sonra diğer hamileliginde diger tupu sonraki hamileligindeyse rahmi aliniyordu onu okudugumda o kadin icin cok uzulmus aglamistim hatta simdi benim basima da geldi tupumun teki alindi o kadinin yasadiklari basima gelecek diye cok korkuyorum.
Ay ne bileyim ben ama surekli bana takmiyomus gibi davraniyo olsun abartma korkma nolacak bisey olmaz hep boyle konusuyo :)Hahaha ayni ben gizli gizli ağlamalar üzülmeler12 yıldır esimle birlikteyim 5 kere gormemiştir beni ağlarken muhtemelen
Hormonlar boyle yapti galiba beni herseye aglayip duruyorum dengem şaştıBunları düşünme. Ne olmayacağını yada olacağını bilmiyorum. Bildiğim şuan o kadının durumunda değilsin. Bu yüzden lütfen sağlığına dikkat et ve güzel şeyler düşün.
Diyorum ya sanki ben konuşuyorumAy ne bileyim ben ama surekli bana takmiyomus gibi davraniyo olsun abartma korkma nolacak bisey olmaz hep boyle konusuyo :)
Ay bende balığım duygusalliktan geberecemDiyorum ya sanki ben konuşuyorumeşimde tam bir başak olarak herşeyi kafasına takar bir insan bende sürekli böyle konuşmalar yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?