Ameliyattan korkanlar

357SACO

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
396
115
648
40
kızlar bana öyle bi şey söyleyin ki hemen gidip ameliyat olayım çok korkuyorum ,inanılmaz napmalıyım sizce

ameliyat anından mı yoksa sonrasından mı korkuyorsun? yani şişliklerden filan mı korkun yoksa narkoz, iğne uyumak uyanmak filan mı?

bence hic korkmaniza gerek yok kizlar...ben üc kez bu ameliyati oldum...ve bir gün hamile kalirsam dogurmaktan daha cok korkuyorum...:)

burun ameliyatinda agri sizi yoktur...morarma ve sis biraz korkunc gözüküyor ama bunlarda kisa bir süre sonra yok oluyorlar...kamyon carpmis bir görüntüye aldanmayin yani...lay lay lom sarkilar bile söyliyebilirsiniz ameliyattan kisa bir süre sonra...:)

burun ameliyatı olmak çok kolay,ağrı kesiciye bile ihtiyacım olmadı. bende çok korkmuştum ama gereksiz bi korkuymuş.ama kim ne derse desin korkunuz devam eder.ameliyat sonrası burnun şeklini almasını beklemek daha zor bence.sabretmek zor.

ameliyattan korkmayın uyuyup uyanıyorsunuz, sonrasında doğru ağrı kesici kullanımıyla ne ağrısı oluyor ne de hayattan geri kalıyorsunuz. benim şimdiki derdim burnumu korumak aman kimseler değmesin diye herkesten uzak duruyorum..

valla benim ödüm patlıyordu,rüyalarıma girdi günlerce ama şimdi yine olmam gerekse korkmadan olurum yine.Sadece 1haftalık bi zorluğu var.Tabi nefes alamamak ve hafif zonklamalar mutlaka azda olsa oluyor ama herşeye değer. Kimse korkmasın bence.Yoksa bu kadar kişi olmazdı dimi ama,güzel burnunuzu görünce hiçbişey canınızı yakmıyo vallakaydirigubbakcemile5

kızlar güzel yorumlarınız için teşekkürler.çünkü ben de ameliyattan korkanlardanım,1 ay sonra ameliyatım olacak inşallah.rahatlattınız beni:))

ben bu ameliyatı olmayı cok istediğim için hiç korkmadım sadece ameliyata girecegim zaman heyecanlıydım o kadar.bunu her zaman söledim en güzel kısmı narkoz aldıgın zaman:)) cok zevkli hiç haberin bile olmuo gözlerin birden bire kapanıp gidio.korkulacak endişe edilecek bi sürec deil.agrı zaten sıfır.tehlikeli bişe olsa bu kadar insan ameliyat olmazdı...

Sonrasında güzel bir burna sahip olacağını düşün,varsa takıntılarından kurtulacaksın,kendine güvenin artacak,1 hafta sabret ağrı sızı olmuyor sadace morarıyorsun ve şişiyorsun sonra hepsi bitiyor.....Benim panik atağım var ilaç kullanıyorum ben bile olduktan sonra herkes olabilir diyorum........

kızlar ben hem ameliyattan hemde sonrasından korkuyorum ve martın 24 de ameliyat olucam...dr uma beni odada uyutun ameliyathaneyi görmeyim dedim kabul etti...böylelikle daha az korkarım diye düşünüyorum...

aslında bende olmak ısterdım ama bazı dusuncelerım benı gerı cekıyo amelıyattan dıyorumkı....ya olduktan sonra pisman olursam ya guzel olmassa gerı dönusude yok.....çok karışık kafam cesaret edemıyorum nedense...

Son düzenleme:
ben ameliyattan sonra sadece 1 defa ağrı kesici aldım çünkü benim miğrenim vardı ama herşeye değer bir operasyon gecirdim önce kilo verdim 80 lerden 52 duşdum sonra gözlükten kurtuldum lazerle operasyon gecirdim şimdi burun estetiği gecirdim gerile gerile giriyorum ortamlara şimdi herşey güzel

ben tersini düşünmekten kafayı yiyeceğim..ben de olmak istiyorum ama kötü olur diye aklım çıkıyor..kimselere güvenemiyorum:S güzel olcağını gerçekten bilsem çekilen her acı kutsal benim için :) ama kimse bunun garantisini veremiyor..İzmir de görüştüğüm bir doktor tabi ki %15 istemediğim sonuçlar olabiliyor bunu bilip ve kabulenip ameliyat olmalısınız diyor....off off ..Hayırlısı..

avatarındaki resim senin resminmi,o senmisin?

Yurtdışından tüm izin günlerimi her türlü ayarlamayı aylarca önceden planlayıp, hatta çok stresler olup, yemeyip içmeyip para biriktirip Türkiye'ye gittim. Yıllardır beklediğim bir ameliyattı.
Randevu günü doktoruma vazgeçtiğimi söyledim.
Sadece narkoz korkusundan.
Ameliyat olmam lazım, ama şu korkudan kurtulamıyorum, kim ne derse desin işe yaramadı....

Evet yaa bende şubat ayı çıkmadan ameliyat olucam şimdiden korkmaya başladım bilee ameliyat olan bir arkadaşımm nefes problemi yüzünden (erkek) bu estetik olan kızları hiç anlamıyorumm bu acıyı niye bu kaadar çekmek istiyorlar sakın dedi bana korkuttu beniii sinir şey...

Erkeklerin bu tür konulara bakış açıları çok farklı boşver hiç duymamış ol sen onu kaydirigubbakcemile3 İstiyosan yaptır bi kaç gün zorluk çekiceksin sonra aynaları çatlatırsın zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…