Erkeklerin bu tür konulara bakış açıları çok farklı boşver hiç duymamış ol sen onu kaydirigubbakcemile3 İstiyosan yaptır bi kaç gün zorluk çekiceksin sonra aynaları çatlatırsın zemuszemus
kizlar korkmayinnn ben aglayarak girdim ameliyata 1 hafta oncesinden yemeden icmeden kesildim uyanamicam zannediyordum doktor cok gulmustu uyanirken ben yasiyormuyum demisim:) ama simdi anliyorum cok yersizmis burnunuzun ne kadar guzel olucagini dusunuyorum valla o kadar mutluyumki 1000kez daha olurdum hic onemli degil:)
kizlar korkmayinnn ben aglayarak girdim ameliyata 1 hafta oncesinden yemeden icmeden kesildim uyanamicam zannediyordum doktor cok gulmustu uyanirken ben yasiyormuyum demisim:) ama simdi anliyorum cok yersizmis burnunuzun ne kadar guzel olucagini dusunuyorum valla o kadar mutluyumki 1000kez daha olurdum hic onemli degil:)
arkadaşlar bu salı ameliyatım var çok korkuyrm :))) dualarınızı bekliyorum
Nerde oldunuzmrb. arkadaşlar size ameliyattan korkmamanızı belkide içinizde en korkak olarak ben söylüyorum çünkü iğne görünce bile tansiyonu düşen bir insanım fakat hiç korkmayın çünkü genel anestezi yapılıyo ve sadece o anestezi iğnesi yapılırken acı duyuyosunuz ondan sonra hiçbişey bilimiyosunuz sonra gözünüzü bi açıyosunuz hersey bitmiş ve süper bi burun sizi beklıyoo
Teşekkur ederim o kadar stres yasadim ameliyatim ertelendi kasimin ilk haftasiTam 7 gün önce oldum ve gerçekten korkulacak bir durum yokmuş agrım acım agrı kesici ile gececek kadardı şişliğim de çok az oldu tabi dr umun sayesinde korkma yani öncesi daha zor gerçekten
Uyuyupta uyanamazsam yada uyudu sanip beni tum acilari hissedersem diye korkuyom.doktorunuz kim acaba paylaşmak isterseniz tabi.Teşekkur ederim o kadar stres yasadim ameliyatim ertelendi kasimin ilk haftasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?