ameliyattan sonra burnum çok kanadı

geçmis olsun mutsuz canım ,benım 10 gun oldu yaklasık amelıyat olalı tamponlarım falan da cıktı benımde nefes alısımda problemler var ama normal dıyorlar gececekmıs ,bende oooylece beklıyorumm benımde cok morluklarım war sımdı arnıca dıye bır kreme basladım ama tabı benım bır haftayı gectıgı ıcın amelıyat olalı morluklarıma pek fayda etmıyor senın daha taze sayılır sen surmeyı deneyebılırsın bırcok arkadasa ıyı gelmış geçeceeek hepsi gececeekk....merak etme canım

Mrb arkadaşlar ben iki gün önce ameliyat oldum. Hem kikirdak et hemde estetik bende hersey normal su an fakat aklima takilan bisi var neden tek burnumda sizinti var ve tek burnumdan nefes aliorum yani iki tarafta ayni olmak zorunda degilmi sol taraf acik degil akmioda ama sag taraf acik ve akio normalmi

Canım bende 3 gün önce 17 aralıkta oldum solda akıntı var sağda yok bazen biri açılıyo diğeri tıkalı bazen ikisi de açılıyo

ben de 1 ay önce ameliyat oldu. benim de sol taraftan daha çok sızıntı geliyordu. tampon var mı şu an sizde?

ben de 1 ay önce ameliyat oldu. benim de sol taraftan daha çok sızıntı geliyordu. tampon var mı şu an sizde?
Merhaba, silikonlar alçı dikişler alındıktan sonra burunda acı sızı oluyo mu? Kalıyo mu yani? Ne kadar sürede geçiyo makyaj yapılcak duruma geliniyo? :)

Merhaba, silikonlar alçı dikişler alındıktan sonra burunda acı sızı oluyo mu? Kalıyo mu yani? Ne kadar sürede geçiyo makyaj yapılcak duruma geliniyo? :)

Bende herhangi bir agri sizi acı olmadi. Ama alcidan sonra yüzüm sivilce oldu hala gecmedi giderek artiyor sanki. O yuzden pudra allik vs surmuyorum. Sursem yeteri kadar temizleyemem diyorum.

Evet normalmiş ama yardımcı olun benim başka bi sorunum oldu bugün. Ben çok hareket ediyorum tik gibi oldu burnum ve plastik tampon bi delikte geride digerinde önde acaba benmi kaydırdım esitmi olmaliydi ya burnum yamulcak die korkuorum

Bende herhangi bir agri sizi acı olmadi. Ama alcidan sonra yüzüm sivilce oldu hala gecmedi giderek artiyor sanki. O yuzden pudra allik vs surmuyorum. Sursem yeteri kadar temizleyemem diyorum.
O sivilce sorunu herkeste oluyomuş ya çok sarsmadan peeling vs yapmak gerekiyomuş :/

O sivilce sorunu herkeste oluyomuş ya çok sarsmadan peeling vs yapmak gerekiyomuş :/

bşka bir doktorla da konuştum, sivilce çıkması normal dedi narkozun etkisidir dedi. benim yüzüm de çok soyuluyor. özellikle alın bölgem. ama sivilce olan yerler nerdeyse hiç soyulmuyor ya, keşke orası soyulsa

Ya ben tik yaptim burnumu hareket ettiriorm surekli elim alciya gidio icine gidio yamulurmu acaba

Tıpatıp aynısını yaşıyorum silikon tamponlar alındığından beri bi taraftan kan sızıp duruyor nasıl geçti ne yaptınız nasıl atlattınız

Pazartesi ameliyat oldum bugun cumartesi ve sabah sakir sakir burun kanamasiyla uyandim berbat bir durum acile zor yetistim biyere carpmada yapmadim ama neden kanadi bilmiyorum igrenc bir durumdu

Merhaba, benimde sürekli kanamam oluyor. Bugün 1 hafta oldu özellikle genzimden sürekli kanlı akıntı geliyor . Sürekli hapşırık ve öksürükte olunca burnumdan devamlı kanlı mukus akıyor. Sizin kanamanız ne kadar sürdü?

Crazy 46 benim eşimde ameliyattan sonra 2 kez asırı kanama oldu ve aynı sekilde acıle gıtyık tampon yaptı yarım saat sonra tekrar sıddetli kanama dr nerden nasıl olfugunu bulamafı sonra yanı 1 hafta sonra aynı kanamayla ambulans goturdu dr geldı kendı hastanesıne goturdu kanama durdu sızin kanamayla nerden olmus nasıl gectı kameraylada baktı yok birxey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…