Canım bende 3 gün önce 17 aralıkta oldum solda akıntı var sağda yok bazen biri açılıyo diğeri tıkalı bazen ikisi de açılıyoMrb arkadaşlar ben iki gün önce ameliyat oldum. Hem kikirdak et hemde estetik bende hersey normal su an fakat aklima takilan bisi var neden tek burnumda sizinti var ve tek burnumdan nefes aliorum yani iki tarafta ayni olmak zorunda degilmi sol taraf acik degil akmioda ama sag taraf acik ve akio normalmi
Mrb arkadaşlar ben iki gün önce ameliyat oldum. Hem kikirdak et hemde estetik bende hersey normal su an fakat aklima takilan bisi var neden tek burnumda sizinti var ve tek burnumdan nefes aliorum yani iki tarafta ayni olmak zorunda degilmi sol taraf acik degil akmioda ama sag taraf acik ve akio normalmi
Merhaba, silikonlar alçı dikişler alındıktan sonra burunda acı sızı oluyo mu? Kalıyo mu yani? Ne kadar sürede geçiyo makyaj yapılcak duruma geliniyo? :)ben de 1 ay önce ameliyat oldu. benim de sol taraftan daha çok sızıntı geliyordu. tampon var mı şu an sizde?
Merhaba, silikonlar alçı dikişler alındıktan sonra burunda acı sızı oluyo mu? Kalıyo mu yani? Ne kadar sürede geçiyo makyaj yapılcak duruma geliniyo? :)
O sivilce sorunu herkeste oluyomuş ya çok sarsmadan peeling vs yapmak gerekiyomuş :/Bende herhangi bir agri sizi acı olmadi. Ama alcidan sonra yüzüm sivilce oldu hala gecmedi giderek artiyor sanki. O yuzden pudra allik vs surmuyorum. Sursem yeteri kadar temizleyemem diyorum.
O sivilce sorunu herkeste oluyomuş ya çok sarsmadan peeling vs yapmak gerekiyomuş :/
Çok hareket ettirmemeye çalış nolur nolmaz:)Ya ben tik yaptim burnumu hareket ettiriorm surekli elim alciya gidio icine gidio yamulurmu acaba
Mrb arkadaşlar ben iki gün önce ameliyat oldum. Hem kikirdak et hemde estetik bende hersey normal su an fakat aklima takilan bisi var neden tek burnumda sizinti var ve tek burnumdan nefes aliorum yani iki tarafta ayni olmak zorunda degilmi sol taraf acik degil akmioda ama sag taraf acik ve akio normalmi
Pazartesi ameliyat oldum bugun cumartesi ve sabah sakir sakir burun kanamasiyla uyandim berbat bir durum acile zor yetistim biyere carpmada yapmadim ama neden kanadi bilmiyorum igrenc bir durumdu
Bende 20. Günde şakır şakır kanadım şimdi nasıl oldunuz?Pazartesi ameliyat oldum bugun cumartesi ve sabah sakir sakir burun kanamasiyla uyandim berbat bir durum acile zor yetistim biyere carpmada yapmadim ama neden kanadi bilmiyorum igrenc bir durumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?