ameliyattan sonra burnum çok kanadı

ya benım bu kan pıhtılarından mıdır nedır bısey akamıyor dısıma sankı bu sebeblede beynım patlıcak gbıı temızlenmıolarda sureklı ıcıme bıseyler akıyor sankı kulaklarımda kıpkırmızı oldu doktor beyım de sehır dısındaymıs anlamadım kı bana mı bakmak ıstemıo nedırr

canım doktorun solisyon ya da deniz tuzu gibi bişey vermedi mi burnuna sıkman için.eğer verdiyse onu sık daha çabuk akıyor ve rahatlamanı sağlıyor.benimde bogazıma bişeyler akıyor merak etme bunu.herkeste oluyor boğaza akıntı

offf bunları duydukça çok kötü oluyorum yaa.. benimde arkadaşım burun ameliyatı olmuş bikaç sene önce. Ameliyattan sonra kan kusmuş. çok kötü bi durum her iki durumda :(

valla kızlar ben anlamadım bu nasıl bır ıstır ??ben pıhtıları temızlıyorum hhoooopp gerıdekıler gelıp yıne kapak oluolar. bazende hafıf sızıntılar gelıo ama bunu tek burun delıgımde yasıyorum, zaten o delık daha bı buyuk duruyor sanırım tamponuyla alakalı bır sey , cunku dıger delıgımde massallah hıc bır problem yok ....Ama bugun bıraz daha ıyıyım persembe tamponlar alınacak, ozaman anlayacagım artık bu akan burun akıntısımı, hanı kanla karısıp mı gelıyor, yoksa kanamaya devam mı edıyor, ama anladıgım kadarıyla tampona dolmus olan pıhtılardan kaynaklanıyor bıraz daha rahatım sımdı dıger delıgımdense bayagı nefes alabılıyorum o cok rahatlatıyor...

valla kızlar ben anlamadım bu nasıl bır ıstır ??ben pıhtıları temızlıyorum hhoooopp gerıdekıler gelıp yıne kapak oluolar. bazende hafıf sızıntılar gelıo ama bunu tek burun delıgımde yasıyorum, zaten o delık daha bı buyuk duruyor sanırım tamponuyla alakalı bır sey , cunku dıger delıgımde massallah hıc bır problem yok ....Ama bugun bıraz daha ıyıyım persembe tamponlar alınacak, ozaman anlayacagım artık bu akan burun akıntısımı, hanı kanla karısıp mı gelıyor, yoksa kanamaya devam mı edıyor, ama anladıgım kadarıyla tampona dolmus olan pıhtılardan kaynaklanıyor bıraz daha rahatım sımdı dıger delıgımdense bayagı nefes alabılıyorum o cok rahatlatıyor...

canım senin adına çok sevindim.ben de merak etmiştim kanaman durdu mu diye?bak iyileşince fotolarını paylaş,merakla bekliyoruz.ben de paylaşacam.daha cuma günü alçım çıkacak benim.heyecanlanıyorum:))

bende sevindim valla durdugu ıcınkaydirigubbakcemile2 ama tabiiii umarım su tamponlar alınırken cok acıyıp kanamaz cok korkuyorum cunku ıcınde kuru kan oldugu ıcın acıcak onlar dıyee:sinifsinif:
bır ıyıleseyım paylasıcam ama sımdı gormek ısteyecegınızı hıc dusunmuyorum :))) cunku mor şiş ve fare gibiyim:))))

bende sevindim valla durdugu ıcınkaydirigubbakcemile2 ama tabiiii umarım su tamponlar alınırken cok acıyıp kanamaz cok korkuyorum cunku ıcınde kuru kan oldugu ıcın acıcak onlar dıyee:sinifsinif:
bır ıyıleseyım paylasıcam ama sımdı gormek ısteyecegınızı hıc dusunmuyorum :))) cunku mor şiş ve fare gibiyim:))))

BENİM MORLUK VE ŞİŞLİKLER TAMAMİYLE GEÇTİ BUGÜN İTİBARI İLE.sENİN DE BİR KAÇ GÜNE GEÇER CANIM MERAK ETME.bU KADAR ÇABUK GEÇECEĞİNİ SANMIYORDUM AMA NEYSEKİ KOLAY ATLATTIM.iNŞALLAH SENİNDE ÖYLE OLUR.gALİBA BİR TEK BURNUMDA ŞİŞLİKLER BİR SÜRE KALIR.AMA YANAKLARDA FALAN BİŞEY KALMADI:))

BENİM MORLUK VE ŞİŞLİKLER TAMAMİYLE GEÇTİ BUGÜN İTİBARI İLE.sENİN DE BİR KAÇ GÜNE GEÇER CANIM MERAK ETME.bU KADAR ÇABUK GEÇECEĞİNİ SANMIYORDUM AMA NEYSEKİ KOLAY ATLATTIM.iNŞALLAH SENİNDE ÖYLE OLUR.gALİBA BİR TEK BURNUMDA ŞİŞLİKLER BİR SÜRE KALIR.AMA YANAKLARDA FALAN BİŞEY KALMADI:))

benım sıslıklerımde gecıyor yavas yavas morluklarda sararıyor ıyılesıyorum sanırımmm ıyı belırtıler gordukcede mutlu oluyorum senın gıbı bır an evvel toparlanırım ınsallah...
ama burunn şiş tabi hepimize acil şifalar artık:)))a.s.
bideee yeni burnuşlarımıza nazar değmesin inşallahhhh:nazar:

benım sıslıklerımde gecıyor yavas yavas morluklarda sararıyor ıyılesıyorum sanırımmm ıyı belırtıler gordukcede mutlu oluyorum senın gıbı bır an evvel toparlanırım ınsallah...
ama burunn şiş tabi hepimize acil şifalar artık:)))a.s.
bideee yeni burnuşlarımıza nazar değmesin inşallahhhh:nazar:

aminnnnnnnnnnn canım benim:))

evet canım hepsı alındı sımdı sadece bandajlandım bır hafta da boyle kalacakmıs,şükür tampon alınması korktugum gibi olmadı çok kolay bir şeymiş hakkaten. senin nasıl oldu??? kolay atlatmışındır umarım.....

evet canım hepsı alındı sımdı sadece bandajlandım bır hafta da boyle kalacakmıs,şükür tampon alınması korktugum gibi olmadı çok kolay bir şeymiş hakkaten. senin nasıl oldu??? kolay atlatmışındır umarım.....[/QUOTE

canım benm de herşey bitti.bana da bandaj taktılar.5 gün kalacak bandajlar.çarşambaya herşey bitityor.rahat rahat burnumu görecem.tamponlar korkulacak kadar kötü değildi.çok hafif anlık bir acı oldu.şükür kurtulduk.şeklini orada fazla inceleyemedim.ama yandan küçük,zarif hoş bir buruna benziyordu.önden çok bakamadım.niyeyse yandan odaklanmıştım o anda.doktorda çok yoğun olduğu için dakikalarca burnumu her taraftan inceleyemedim:))ama galiba güzeldi.senin de canının yanmadığına sevindim.görüşürüz...

cok gecmis olsun umarim istedigin sonucta olmustur , simdi sistir ama insallah hayalindeki burun olmustur ;)

yok nehıyy cım bandajlı halı hosuma gıdıyor aslında sıs oldugu ıcın onden kocaman ve yayvan duruyor:) ama yandan falan kucucuk ve kalkık hosuma gıdıyor boyle olması bıde su sıslık ve morluklar olmasa yanaklara falan masaj yapmak lazımmı kızlar yaa burnum ıcın bır masaj soylemedı doktor haftaya kendı yapcakmıs o sebeble ellemıyorum ben burnuma???

yok nehıyy cım bandajlı halı hosuma gıdıyor aslında sıs oldugu ıcın onden kocaman ve yayvan duruyor:) ama yandan falan kucucuk ve kalkık hosuma gıdıyor boyle olması bıde su sıslık ve morluklar olmasa yanaklara falan masaj yapmak lazımmı kızlar yaa burnum ıcın bır masaj soylemedı doktor haftaya kendı yapcakmıs o sebeble ellemıyorum ben burnuma???

canım benimde burnum bana öyle geliyor.yandan küçük,zarif bişey.önden bana da sanki yayvan ve büyük görünüyor.bandaj sıkıyor biraz sanki deliklerde yandan fırlıyor gibi.inşallah düzelir.seninkinin de öyle olduğunu duyunca daha da rahatladım.heralde geçicidir.

canım benimde burnum bana öyle geliyor.yandan küçük,zarif bişey.önden bana da sanki yayvan ve büyük görünüyor.bandaj sıkıyor biraz sanki deliklerde yandan fırlıyor gibi.inşallah düzelir.seninkinin de öyle olduğunu duyunca daha da rahatladım.heralde geçicidir.

ınecek hepsı inşallah hayatım ya bekledıgım tek şey şu morlukların tamamen gecmesı ve sıslerın ınmesı.....

ben çok feciyim ya yüzüm şiş mosmor dudaklarım felan şiş burnumla dudaklarımın arasını ayarlamış ayarlamaz olaydı dikişler var dudaklarımda bişi yiyemiyorum ben 4 şubatta aldum ameliyat ertesi gün çıkardı tamponu hiiç acımadı ama burnum kapalı kan kurumuş kapatmış temizlenmiyoda nefes alamıyorum çook rahatsızım deniz suyu sıkıyorum bide kulak çöpüne krem sürüp burnumun ucuna sürüyorum ama rahatlatmıyo açılmıyo arada bi kanıyo sızıntı şeklinde ama kurumuş kanların aktıını sölüolar yemekte yiyemiyorum katı şeyler dudağımı kımıldatamıyorum cuma alçısı çıkcak dikişleri alacak çook korkuyorum bide burnum çok kalkık alçı çıkınca biraz düşücek diolardoğrumu 2 hafta sonra okulum var ama yüzüme kimse bakamıo doktor bile temizleyemedi kan kurumuş hep burnumun ucunda ağzımdan nefes alıorum tampon çıkmasına rağmen aradabi kusuyorum normalmi??

Normal cnm o şişliklerin ininca kalkıklık gidicek bn aynaya her bakışımda keşke inmese diyorum ama incek :)
çok geçmiş olsun

Back
X