Ameliyattan sonra çok mutsuz oldum

Doktorun 2. Ameliyat yapmiyomu ?? Belki et kalmıstır hep gerimi yolluyor !? Doktorun hic ilgi göstermiyomu ??
konka şişmesi vardı zaten ameliyat öncesi bir de kemik egriligi vardı onlar olmasa zaten burnum kötü degildi benim kimse bana burnun kötü demedi silikon çıktı 3.günümde alamadım hala öyleyim gidiyorum içinde bir şey yok antidepresan kullan diyor başka doktorlar konkan şiş diyor hatta bana dediki benim hocam var yaşadıgın şehirde ona gti dedi gittim adam konkaların hala şiş dedi her doktor konkan şiş diyor o psikolojik diyor

maalesef ve forumda en çok konuşulan doktorlardan ilk silikon çıktı alamadım şiş dedi ilk ay aglayarak gittim içi pis dedi sonra gitim allerjik dedi yine gittim antidepresan kullan psikolojik dedi burnum dümdüzdü yaptugu burunda asimetrik epikriz gönderdi yakmış yazıyor ama onu zaten doktor yazıyormuş başka doktor 2 haftadan sonra anlaşılmaz dedi ispatlayamazsın dedi o da bunu bildigi için 5.ayımdayım tekrar şişmiş diyebilir doktorun adını vermem adını karalamak olur dimi burdan bana dava açabilir öyle bir şey okumuştum o yüzden yazmıyorum dava açabilsem açıcam ama
Hem işlerini köyü yapıcaklar hem kabul etmıycekler bir de üstüne antidepresan kullan diye akıl verıcekler ama sen isim veremıyceksin neden verirsen o dava açabılır ne hakla burda ameliyat olmadan önce birsürü dr araştırıyoruz soruyoruz hasta yorumlarına göre karar verıyoruz madem memnun olanlar yorum yapabılıyor isim verebiliyor memnun olmayanlarda verebılır şahsına hakeret yapılmadığı sürece düşünce ve ifade özgürlüğü diye bşrşey var biz rahatsızlığımızı ifade edemıyceksek bu forumların amacı ne

ilk 15 gün şiş oluyorda. sonrası çokkk mutluyum. keşke daha önce yaptırsaydım diye kendime kızıyorum

Hem işlerini köyü yapıcaklar hem kabul etmıycekler bir de üstüne antidepresan kullan diye akıl verıcekler ama sen isim veremıyceksin neden verirsen o dava açabılır ne hakla burda ameliyat olmadan önce birsürü dr araştırıyoruz soruyoruz hasta yorumlarına göre karar verıyoruz madem memnun olanlar yorum yapabılıyor isim verebiliyor memnun olmayanlarda verebılır şahsına hakeret yapılmadığı sürece düşünce ve ifade özgürlüğü diye bşrşey var biz rahatsızlığımızı ifade edemıyceksek bu forumların amacı ne
dogru memnun olanlar yorum yapıyor ama mutsuz olanlar daha çekingen bende korkumdan yapamıyorum yarın bir gün davalık olursak diye kaç aydır ekonomim battı koşup koşup istanbula gitmekten başka doktora dokundurmakta istemedim ilk başlarda verebiliyorsak karalama diye dava açılmazsa yazayım ismini ama emin olayım bir

İyi yapanına gidiyorsun ama olmaya biliyor ben gözüm kapalı yattım öyle güvendim ama sonuç istediğim gibi olmadı
Kesinlikle haklısınız. bende çok güvenmiştim çok başarılı ve havalıydı sözde .ama sonuç hüsran oldu.bende Artik sans diyorum Isin icinden cikiyorum

Kesinlikle haklısınız. bende çok güvenmiştim çok başarılı ve havalıydı sözde .ama sonuç hüsran oldu.bende Artik sans diyorum Isin icinden cikiyorum
Doktorunuz size ner bilgi verdi ana demi fayda oranı ile ilgili eğer dıstık gibi olacak dediyse yanlış bilgi vermiş gidin il sağlığa şikayet edin böle hastaları mağdur etmek nedir

Ayy korktum şimdi cuma günü kızım ameliyat oldu inş sonuç hüsran olmaz doktorumuzdan çok memnun kaldık çok güvendik inş iyi olur

Deviasyon ameliyatı olan varmı lütfen yardımcı olun burnum eğriydi bunun için ameliyat oldum ama istediğim sonuç olmadı hâla eğri 1 buçuk ay oldu olalı burun oturdukça düzelirmi yoksa böyle kalırmı

Deviasyon ameliyatı olan varmı lütfen yardımcı olun burnum eğriydi bunun için ameliyat oldum ama istediğim sonuç olmadı hâla eğri 1 buçuk ay oldu olalı burun oturdukça düzelirmi yoksa böyle kalırmı
kbbciye git muayane ol kıkırdak hala eğriyse direkt bakarak görebilirler

Alttan baktığınızda burun delikleriniz ve burnunuz yüzünüzü ortalıyorsa yamuk değildir , şişliklerden dolayı ilk ay karşıdan bakınca aynada yamuk görünebilir .

Yine de en iyi KBB doktoru bilir .

Eklentiler

• minike.webp
    minike.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 150
Back
X