Ameliyattan sonra eski haline dönmek isteyenler...?

ben canım ben bu forumda bir çok konu açtım ve yorumlar yapmıştım 1 sene kadar oldu revizyon oldum farklı bir doktora çünkü estetikle burnumu mahveten doktor düzeltemez dedim ve doğru karar verdim . o kadar pişmandımki estetik olduğum için çok zor günler geçirmiştim revizyon olduğum doktor Ahmet islam ise eski burnunu artık unut dedi ve ona eski burnuma benzesin dedim sürekli hatta uzun burun uzun burun dedim sürekli eski burnum uzun ve inceydi çünkü:) Ahmet bey tamam dedi gargamel gibi burun yapcam sana dedi :oha::KK71::KK71: tamam dedim olsun ne kadar zor bir durumda olduğumu sen düşün çünkü burnum baya kalkık ve etli bir burun olmuştu çok büyük görünüyrdu .o ince uzun burnum nasıl bu hale getirdi bilmiyorum . herneyse su an memmunum saolsun Ahmet bey 5 saatlik operasyon yaptı. su an memmunum tabiki doğal burnum gibi değil ama en azından o kaklık ve tombul görüntüsü yok küçük ama uzun görünümlü bir burun:) tavsiye ederim cnm
Burunu nasıl uzatıyorlar peki bilgisi olan var mı

Burun dolgusu yaptırabilirsin. Üst kemer kısmına dolgu uygulanırsa burnun otomatikman önden daha ince görünecektir:) ama önce sislerinin inmesini bekle iyice.

Ben de eski hslime dönmek istiyorum bu mümkün olur mu bilmiyorum ama görüntüm çok kotu ifadem daha doğrusu. Allah tam benim yüzüme göre bir burun vermiş ama ben çok geç anladım.

Ben de pismanım resmen allah bizim icin en iyisi neyse onu vermiş arkadaslar, aklı olan böyle bi ameliyat olmaz. Resmen ifadem değişti güzel bir kızken çirkin oldum

Ben de pismanım resmen allah bizim icin en iyisi neyse onu vermiş arkadaslar, aklı olan böyle bi ameliyat olmaz. Resmen ifadem değişti güzel bir kızken çirkin oldum
Neden pişman oldunuz bantlar ilk çıktığında bi şok yaşıyorsunuz bende öyle oldum alışmak zor oluyo fotoğrafınız var mı

Resimlerinizi görebilir miyim ben de aynı sıkıntiyi yaşıyorum. Ama cevremdeki herkes guzel olduğunu söylüyor inanmıyorum. Burnuma ifademin garipligine taktım. Psikolojim bozulduğu için hep kötü gördüğümü söylüyorlar. Ne yapacağımı ne dusunecegimi şaşırdım.

Ben de pişmanımm ama şeklinden dolayı değil bu burnu kendi burnum gibi hissedemediğim için,rahat rahat kullanamadığım için,hep bir huzursuzluk hissettiğim pişmanım. Bilmiyorum zaman geçince gerçek burun gibi kullanabilir miyim,hep bunun kaygısındayım.
Allahın yaptığı şeyi beğenmeyip kuldan medet umduk resmen,üstüne de para verdik. Çok kızıyorum kendime çokk.. Sağlımıza birşey olmasın da şekline şemaline alışılır be kızlar..

kızlar bu kadar karamsar olmayın bende burun konusunda tamamen artık umudumu kesmiştim ama revizyon sonrası çok şükür kendi burnum gibi hissediyorum artık aradan belki 3 sene geçtiğindendir burnum elaskiyetini geri kazandı estetık oldugunu unutuyorum bazen :)

kızlar bu kadar karamsar olmayın bende burun konusunda tamamen artık umudumu kesmiştim ama revizyon sonrası çok şükür kendi burnum gibi hissediyorum artık aradan belki 3 sene geçtiğindendir burnum elaskiyetini geri kazandı estetık oldugunu unutuyorum bazen :)

Benim henüz 1.ayım. Heyecanla bekliyorum kendi burnum gibi hissedecegim zamanıHoppa

Neden ve kime revizyon oldunuz öğrenebilir miyim? Ben de daha bu burna alisamazsam revizyon düşünüyorum. Ve eski burnuma yakın bir burun yaptırmak uzatmak istiyorum.

Back
X