Ameliyattan sonra eski haline dönmek isteyenler...?

Neden ve kime revizyon oldunuz öğrenebilir miyim? Ben de daha bu burna alisamazsam revizyon düşünüyorum. Ve eski burnuma yakın bir burun yaptırmak uzatmak istiyorum.
daha sizinde az oldu galiba canınızı sıkmayın bu kadar aradan bıraz zaman gecsın eger ki hala begenmezsenız dusunursunuz revızon doktar adı ozelden yazarım

Kizlar boyle bir baslik bulamadim bu yuzden aciyorum... Ameliyat oldum 4.ayimdayim ama cok mutsuzum eski burnum kotu degil di kuculsun istedim ama doktorum ustunden aldigi icin burnum eskisinden daha genis gozukuyor ve ucu inceydi simdi kalin ve kalkik birde burun kanatlarim var tabi daraltildi ve iz kaldi... Doktorum cok fazla degisiklik yapmadigini kucuk bir islem oldugunu soyluyor gittigim diger doktorlarda ucuyla cok oynamamis kaldirmis diyorlar. Ama herkes eski halin olmaz unut diyor... Ben eski halime benzemek istiyorum alisamadim bu goruntuye... Basina boyle bir sey gelen var mi eski halinize dönebildibiz mi ? Ya da benzeyebildiniz mi ?
İnsan böyle bir hataya düşüyor ne yazık ki ama pişmanlık büyük oluyor. Ah o eski halim nasıl özlüyorum kendimi. Allah benim yüzüme en çok yakışanı vermiş zaten. Niye değiştirdim diye düşünmekten kendimi mahvettim. Ameliyat düşünen arkadaşlar yapmayın bunu kendinize.

Back
X