- Konu Sahibi raspberryyy
-
Canım benim iki ayı geçmesine rağmen şişliklerim halen geçmediği gibi şişliklerimin asimetrik oluşu (yani sağda çok az solda çok şişlik oluşu) nedeniyle iki profilde bana farklı gibi geliyor ama sabahları iki tarafta davul gibi uyanıyorum yani sağ tarafımda çok şiş oluyor ve o zaman eşit gibi görünüyor, ama soldaki ödemlerim halen çözülmedi. Sabrettim bekliyorum, sen de sabret canım, benim üç haftalıkken kendimi yaratıklara benzetiyodum bazen, gözünün yeni burnuna alışması çok önemli, benim şuanda gözüm alıştı, zaten doktorum bir aydan sonra eski burnunu hatırlamayacaksın bile demişti doğru, şimdilerde eski burnumu unuttum bile, benim en büyük korkumdu birinin beni çevirip estetik mi diye sorması şükürki öyle bişey olmadı, hatta bende de burun şeklimin değiştiğini anlamıyor bazı arkadaşlarım, ben de başta bu nedenden dolayı demekki boşa gitti, hiçbişey değişmemiş gibilerinden ehvam yapmıştım ama sonra onların dikkatsizliklerine verdim, sıfır kavissiz bir burundaki kavisi göremeyecek kadar körlerse o onların gözleriyle olan problemleri dedim. Bol bol aynaya bak gözlerin alışsın ve sonra pişman olmamak için bol bol resim çek, hemen hemen her evresini çek ki burnunun sonra pişman oluyorsun, hem de sende değişikliği kendi gözünle görürsün bu sayede. Kesinlikle canını sıkma, emin ol hemen hemen herkes bu evreden geçti, ben de çok sıkıntı yaptım kendime, hatta kimseye söylemiyordum, hatta belli bile etmiyordum ama boşuna ameliyat oldum galiba, çektiğim acılara değmedi falan diye geçiriyordum, halbuki kendim demiştim doktora olabildiğince ben kalayım, doğal olsun, çok küçük olmasın diye. Ama sonradan istedikçe istiyor insan sanırım
evet canim ya aynen oyle oluyo sanirim insan oglu iste doyumsuz hele ben ozellikle oyleyim :) bende ameliyat olmadan once aman cok kavisli olmasin dogal olsun kimse anlamasin diyodum . ama simdi belli olmuyo mu diye takiyorum :26: yani bana onden cok kalin geliyor burnum acaba o kalinlik daralcak mi onu merak ediyorum, umarim daralir yani her sabah kalktigimda benimde yuzum sisiyor hatta acaba normalde de benim yuzum bu kadar toplu muydu diye dusunmeye basladim :)) neyse artik beklemeye devam o zaman , senin son hali nasil ruyacim resim eklesenee
Canım cuma ve pazartesi günleri sol ve sağ alt yirmilik dişlerimden ameliyat oldum suratımın şişliği dudak çevremin yaraları geçsin ilk fırsatta ekleyeyim. Ama şuanki hali en son yüklediğim resimden çok farklı değil yani en azından bana öyle geliyor :)
aa o zaman sana ayriyetten gecmis olsun canim zor olmustur bu haldeykenya ben sana bisi daha sorucam canim mesela senin ust dudagin yukari cekiyomuydi hic ya da hala cekiyo mu ? mesela ben opucuk yapamiyorum ya da ruj surdugumde dudaklarimi tam olarak birbirine surtemiyorum... sende de boyle oldu mu hic ?
benim de şiş hem de asimetrik şişti sağ burun deliğim daha aşağıda gibi duruyor. ameliyat olalı 7 hafta oldu doktor inecek diyor ben de sabretmeye çalışıyorum mecbur .herkes aynı şeylerden şikayet ediyo ama geçiyomuş .insana geçmicek gibi geliyo de mi :)
kızlar bişey soracam size benimde burun ameliyatı olalı 3 hafta bitti allaha şükür şiş olmasına rağmen şeklinden çok memnunum.sizinde burnunuzun içi sert mi yani sanki kurumuş ve kabuk olmuş bi tabaka varmış gibi hissediyormusunuz ? yada bunu çıkarmak için özel bi yöntem varmı ? ben kulak temizleme çubuğuyla temizlemeye çalıştım ama bişey gelmedi.acaba kıkırdaklarmı bana öyle bi his uyandırdı anlayamadım.sizde de öyle bi his varmı?
Canım aynı şey bende de vardı, dışarıdan dikkat ettiklerinde anlıyorlardı ama ben bakar bakmaz görüyordum, zamanla dengeleniyor, şişlikler başta pek simetrik olmayabiliyor, hatta bazen zaman geçtikçe asimetrik olabiliyor, iki tarafta aynı zamanda inmiyor, bunun doktorla alakası yok, senin bünyenle ve yapılan işlemle alakalı, mesela benim deviasyon soldaydı, başta sağ daha şiş gibiydi, sonra sağ tarafım depara geçti hızlı bir iniş yaptı, sol tarafım halen şiş. Yani ne tarafta çalıştılarsa o tarafla daha fazla uğraştıkları için doğal olarak daha çok şiş oluyor.
benim de şiş hem de asimetrik şişti sağ burun deliğim daha aşağıda gibi duruyor. ameliyat olalı 7 hafta oldu doktor inecek diyor ben de sabretmeye çalışıyorum mecbur .herkes aynı şeylerden şikayet ediyo ama geçiyomuş .insana geçmicek gibi geliyo de mi :)
:) benimde şiş bu ara beğenmemeye başladım birde =)) geçicek yaa beklicez sabırr
ayrıca ruya ve hazeran benim burnum hiç dediğiniz gibi olmuyor aksine sürekli akıyor. Silemiyormda elimde sureki bi mendil ucuna dokundurup duruyorum :) tam icini silemediğim için o da bı ıse yaramıyo ıste. Cok sınır bısı ya burnunu sılememek. Benım normaldede ekım ayında burnum bı akmaya baslar hazırana kadar bole gıder ama o zaman hıc olmassa sureklı sılıyodum arada duruyodu sımdı tam sılemedıgım ıcın sureklı akıyo gıbı. Dıkısımde acımaya basladı artık. Zaten evde oldugumda falan dırek kulak pomadı yanı 1 kutu bıtırdım az da olsa ıse yarıyo :)
sen nekadar zaman once ameliyat oldun bide neyini beğen miyosun?
Canım ben ameliyattan sonra biraz grip olmuştum o ara aktı, gündüz akıyordu gece kuruyup tıkanıyordu, akanları bişekilde mendili burun ucuna değdire değdire siliyorsun ama kuruyanlar başa bela oluyor, şimdi bile ara ara tıkanıyor burnum.[/
yaa dedigin gibi kuruyunca oyle zor olabilir temizlerken falan acir , benim hic ole olmadi canim bilemiyorum o yuzden surekli akiyo ama bi tikanma olmuyo yani simdilik ... simdi bole dedim ya yarina burnum tikanir kesin :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?