Ameliyattan sonra ilk ayda keşke olmasaydım deyip, benim gibi pişman olan var mı?

evet canim ya aynen oyle oluyo sanirim insan oglu iste doyumsuz hele ben ozellikle oyleyim :) bende ameliyat olmadan once aman cok kavisli olmasin dogal olsun kimse anlamasin diyodum . ama simdi belli olmuyo mu diye takiyorum :26: yani bana onden cok kalin geliyor burnum acaba o kalinlik daralcak mi onu merak ediyorum, umarim daralir yani her sabah kalktigimda benimde yuzum sisiyor hatta acaba normalde de benim yuzum bu kadar toplu muydu diye dusunmeye basladim :)) neyse artik beklemeye devam o zaman , senin son hali nasil ruyacim resim eklesenee

Canım cuma ve pazartesi günleri sol ve sağ alt yirmilik dişlerimden ameliyat oldum suratımın şişliği dudak çevremin yaraları geçsin ilk fırsatta ekleyeyim. Ama şuanki hali en son yüklediğim resimden çok farklı değil yani en azından bana öyle geliyor :)

aa o zaman sana ayriyetten gecmis olsun canim zor olmustur bu haldeyken ya ben sana bisi daha sorucam canim mesela senin ust dudagin yukari cekiyomuydi hic ya da hala cekiyo mu ? mesela ben opucuk yapamiyorum ya da ruj surdugumde dudaklarimi tam olarak birbirine surtemiyorum... sende de boyle oldu mu hic ?

benim de şiş hem de asimetrik şişti sağ burun deliğim daha aşağıda gibi duruyor. ameliyat olalı 7 hafta oldu doktor inecek diyor ben de sabretmeye çalışıyorum mecbur .herkes aynı şeylerden şikayet ediyo ama geçiyomuş .insana geçmicek gibi geliyo de mi :)

kızlar bişey soracam size benimde burun ameliyatı olalı 3 hafta bitti allaha şükür şiş olmasına rağmen şeklinden çok memnunum.sizinde burnunuzun içi sert mi yani sanki kurumuş ve kabuk olmuş bi tabaka varmış gibi hissediyormusunuz ? yada bunu çıkarmak için özel bi yöntem varmı ? ben kulak temizleme çubuğuyla temizlemeye çalıştım ama bişey gelmedi.acaba kıkırdaklarmı bana öyle bi his uyandırdı anlayamadım.sizde de öyle bi his varmı?

doktordan doktora fark vardır eminim.Ben emre beye ameliyat olcam hakkında hep iyişeyler duydum. Kötü eleştriyehiç rastlamadım onun hakkında

Sağol canım, ooo olmaz mı, dudaklarıma ruj sürdüğümde ruju emdirme hareketi yapmaya çalıştığımda çok komik oluyordum, bir de kızıyordum hep böyle mi kalacak diye, sanki üst dudağıma felç inmiş gibi, zorlayınca dudaklarım titriyordu resmen :) Şimdide dişetimdeki dikişlerden dolayı alt dudağıma felç indi gibi, tam rahata erdim diyodum şimdi bu çıktı Ama geçiyor emin ol, bir dahaki aya rahat rahat öpücük atıp ruj emdirme hareketi yapabilirsin DD

Canım aynı şey bende de vardı, dışarıdan dikkat ettiklerinde anlıyorlardı ama ben bakar bakmaz görüyordum, zamanla dengeleniyor, şişlikler başta pek simetrik olmayabiliyor, hatta bazen zaman geçtikçe asimetrik olabiliyor, iki tarafta aynı zamanda inmiyor, bunun doktorla alakası yok, senin bünyenle ve yapılan işlemle alakalı, mesela benim deviasyon soldaydı, başta sağ daha şiş gibiydi, sonra sağ tarafım depara geçti hızlı bir iniş yaptı, sol tarafım halen şiş. Yani ne tarafta çalıştılarsa o tarafla daha fazla uğraştıkları için doğal olarak daha çok şiş oluyor.

Bende de aynı şey oluyordu, sanki sürekli burnumun içinde kurumuş sümükler var gibi geliyordu, burnuma bol bol su alıp biraz bekletip tek deliğini kapatarak öteki taraftan hafif hafif sümkürür gibi yapıyordum beni biraz rahatlatıyordu. Çoğunlukla da içinde kurumuş pislik oluyordu, bazen parmağımı burun deliklerime sokma hissi doğuyordu içimde resmen, kulak çöpüyle temizlemeye çalışıncada dikişlere dokunuyordum canım yanıyordu, bir de tırsıyordum zarar falan veririm burnuma diye, bazende peçetenin ucunu kıvırım burnuma sokup temizlemeye çalışıyordum, şimdide rahat sümküremediğim ve burnumu bastıra bastıra rahat rahat silemediğim için aynı hissi duyuyorum ama direkt lavabonun başına gidip su çekip temizliyorum.

kizlar bende bu sene besinci ayin sonunda burun estetigi oldum, ama hic memun degil sonuclarlan bidaha olmak istiyorum morelim cok bozuk, ben galiba bu sever naci celik beyin yanina gidecem, gidenler cok memun mus sizce neyapmali kafam cok karisik cünkü bir kere hayat kirikligina ugradim bir kere daha göze alamam cünkü co aci cekdim halen de cekiyorum

7 ay geçmiş sanırım nedne memnun değilsin ki? ayrıca doktorun kimdi canım.. bence bir seneyi doldur öyle karar ver ayrıca doktor araştırmasını başlıklardan yapabilirsin şansın bol olsun

benim de aynen deviasyon soldaydı ve dışardan bakanlar anlamıyor ben söylemesem ama ben o yamukluğu görüyorum dr da aynen senin dediğini dedi daha çok çalıştığımız taraf daha çok şişer dedi bi de ben kalın deriliyim :)
çook teşekkür ederim bekliyorum sabırla:)

ya mecburen sabretcez artık ya ben boyle 2 3 kez falan ameliyat olanları merak ediyorum nasıl sabrediyolar bi yaptırıyolar sonra 1 yıl oturmasını bekle sonra bi daha aynı süreçler bekleme falan zor yani umarım oyle bi sorun yaşamayız

ayrıca ruya ve hazeran benim burnum hiç dediğiniz gibi olmuyor aksine sürekli akıyor. Silemiyormda elimde sureki bi mendil ucuna dokundurup duruyorum :) tam icini silemediğim için o da bı ıse yaramıyo ıste. Cok sınır bısı ya burnunu sılememek. Benım normaldede ekım ayında burnum bı akmaya baslar hazırana kadar bole gıder ama o zaman hıc olmassa sureklı sılıyodum arada duruyodu sımdı tam sılemedıgım ıcın sureklı akıyo gıbı. Dıkısımde acımaya basladı artık. Zaten evde oldugumda falan dırek kulak pomadı yanı 1 kutu bıtırdım az da olsa ıse yarıyo :)

Canım ben ameliyattan sonra biraz grip olmuştum o ara aktı, gündüz akıyordu gece kuruyup tıkanıyordu, akanları bişekilde mendili burun ucuna değdire değdire siliyorsun ama kuruyanlar başa bela oluyor, şimdi bile ara ara tıkanıyor burnum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…