- Konu Sahibi raspberryyy
-
canım çok şişiyor daha 25 günlük o yüzden yoksa beğeniyorum zamanla düzelicek şımarıklık yapıyrm işte bazen :)
bende 3 hafta önce estetik oldum. yüzümdeki şişlikler duruo üst dudağım sanki silikon yapılmış gibi.bu hafta burnumun ucunun sola doğru yamuk gibi olduğunu fark ettim. çok moralim bozuldu.masajda vermedi. 2 haftadır çok mutluydum yüzümdeki şişliklere rağmenburnum istediğim kavis ve açıdaydı. bu hafta sonu randevum var. doktoruma sorucam.röntgen ya da tomografi de üst kemik düz mü, şekli görünmesi gerekiyor bence olmadı çektiricem. uc kısmı çok canımı sıktı. yamuksa ne olcak halim korkuyorum. yoksa çok mu takıyorum bilemedim:)
canım belki şişliklerden dolayı yamuk geliyodur sana. bi taraf inmiştir öbür tarafta şişlikler vardır o yüzden sana eğri gibi geliyodur.hem dediğin gibi yamuk bile olsa masajla düzelebileceğini de söylüyolar. canını sıkmabende 3 hafta önce estetik oldum. yüzümdeki şişlikler duruo üst dudağım sanki silikon yapılmış gibi.bu hafta burnumun ucunun sola doğru yamuk gibi olduğunu fark ettim. çok moralim bozuldu.masajda vermedi. 2 haftadır çok mutluydum yüzümdeki şişliklere rağmenburnum istediğim kavis ve açıdaydı. bu hafta sonu randevum var. doktoruma sorucam.röntgen ya da tomografi de üst kemik düz mü, şekli görünmesi gerekiyor bence olmadı çektiricem. uc kısmı çok canımı sıktı. yamuksa ne olcak halim korkuyorum. yoksa çok mu takıyorum bilemedim:)
benimde bugun 25. gun canim heralde ayni zamanda ameliyat olmusuz ama bana sanki 3 ay olmus gibi geldigi icin bir an once inmesini bekliyorum iste :))
Yorumları okuyunca rahatladım arkadaşlar. moralim düzeldi. kesin masajı sorucam doktoruma.bu arada aklıma bişi daha takılıo. geçen hafta ofiste eski burnun daha güzeldi diyen bir akıllı arkadaşım oldu ben de kötü oldum eve gidince ağladım biraz.tutamadım kendimi. burnumu silmedim öle akışına bıraktım. silersem bişi olurdie. dün gece bi sitede ağlamak burunda eğriliğe neden olabilir yazmışlar. acaba bir tarafı şiştemi böyle yamuk duruo yoksa yamukmu? kararsız kaldımhafta sonu olsun çabuk doktorumu görmem lazım.
neee ağlamak burun eğriliğine mi neden oluyomuş ben yandım o zaman. uzun süredir görmediğim bi arkdşm söylemeseydin farketmezdim yaptırmışken biraz daha kalkık küçük olsaydıya dedi bikaç gün önce. üzülmüştüm bende.ya burun nasıl bişeyse hayatın merkezi oluyo insanlar bişeylerden bahsediyo ben burnumu düşünüyorum. yolda yürürken sırf aynaya bakmak için mağazalara giriyorum.evde tek ayna yetmiyo iki ayna alıp burnumu hem önden hem profilden görmeye çalışıyorum.burnu pek düzgün olmayan birilerini görünce kafamda kemeri törpüleyip ucunu kaldırarak tasarımlar yapıyorum.durum vahim
hiç birinizin burnu benim ki kadar kötü olamaz o kadar pişmanım ki beni bu hale getiren doktor allahından bulsun üstelik bi de revizyon yaptı daha da berbat etti
Yorumları okuyunca rahatladım arkadaşlar. moralim düzeldi. kesin masajı sorucam doktoruma.bu arada aklıma bişi daha takılıo. geçen hafta ofiste eski burnun daha güzeldi diyen bir akıllı arkadaşım oldu ben de kötü oldum eve gidince ağladım biraz.tutamadım kendimi. burnumu silmedim öle akışına bıraktım. silersem bişi olurdie. dün gece bi sitede ağlamak burunda eğriliğe neden olabilir yazmışlar. acaba bir tarafı şiştemi böyle yamuk duruo yoksa yamukmu? kararsız kaldımhafta sonu olsun çabuk doktorumu görmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?