Ameliyattan sonra ilk ayda keşke olmasaydım deyip, benim gibi pişman olan var mı?

alper bayraktar hangi hastanede?bir de ücret olarak ne kadar istiyor?Bülent cihantimurda kesin karar kılmıştım ama sitede hiç ii bişey okumadım.Gözüm çok korktu.

özel muayenehanesi çekirgede cadde üzerinde zaten gogldan yazarsan alper bayraktar bursa diye sitesi çıkıyor adresi görürsün ama ben direk hastahaneye gitmiştim cekirge devlet hastanesi plastikcerrah birtek o var zaten.çok içten davrandı ilgilendi memnun oldum fiyat olarakta normalde özellerde yüksek oluyor ama ameliyatını hastanede yaptıgı için sigorta birkısmını karşılıyor 2000 yada 2500 civarı tamda hatrlamıyorum 1 ay oldu.sağlıgıma kavusursam gdicem olucamda kansızlık var şimdilik beklemek zorunda ameliyat..

bendede kansizlik var. yakinda olucagim. bu tehlikelimiki?

evet canım kansızlık varsa yapmıyorlar bendee tam kendımı hazırlamıstım olacagım dıyee,anestesız doktoru olamazsın dedı.1 ay kan ılacları kullandım sonra vazgectım:)

bendede kansızlık var. demirim o kadar düşükki. bağışıklığımda çok zayıf. ameliyat sonram çok zor geçti. ben bile oldum, çok şükür ölmediysem siz haydi haydi olursunuz dertlenmeyin arkadaşlar.

ben kendimi çok kötü hissediyorum şuan çok pişman hissediyorum. keşke sadece eğrilik düzeltilseydi burnumu elletmeseydim... domuz gibi garip birşeye döndüm. ne ucu var ne bişi, yamukluğuda cabası... sadece ben mi böyle hissediyorum ?

canım bence moralini bozma ya valla bak bende aynı hissetmiştim. 34 gün oldu baya bi değişti. ilk gördüğüm haliyle alakası yok şimdi çok memnunum tabi hala şişlik var baya. bence en yakın zamanda doktoruna git. doktor sana açıklama yapacaktır

kızlar yardımınıza ihtiyacım var..Bugün ameliyat olalı tam 5 gün oldu..tamponlarım alındı fakat alçım hala duruyor..Üst dudağım ile burnumun ucu arasında nerden baksanız iki parmak mesafe var..İnanılmaz açıklık görüyorum..Sizce bu düzelicekmi yoksa hep böylemi kalıcak bu açıklıkMoralman çökmüş
durumdayım..Lütfen yardım edin...

Azalıyor merak etme.

geçmiş olsun,siz hangi doktora oldunuz?

Ben özelde KBB doktoruna oldum..Doç..Dr..İbrahim Ercan we Opr. Dr Tahir Bey girdi.Bosphorus altunizade we çok memnun kaldım doktorlarından Allah razı olsun ikisindende.9.ayım fln...Ameliyattan sonra ilk muayeneme giderken takside ağlıyodum o kdr moraliniz bozulabilir...Şişikler,dudaklarımı hareket ettiremem,dudak burun arası mesafemin gözüme fazla gelmesi ws herşeyi takdım kafama çünkü benm brnumda pek bişi yoktu sadece uçuyla oynandı we nefes alma deliğim açıldı...Şunu diyebilirim hepsi geçiyor..geçmez demeyin tabiki istisnalar war ama çoğu üzüntünüz yersiz...zamana bırakın...Allah gönlümüze göre wersin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…