- Konu Sahibi raspberryyy
-
puccacık ayrıca ben dişlerimi ilk gunden beri fırcalıyorum bı zararı olur mu kı? Ayrıca egılme desen o da var :) ama hıc ıs yapmıyorum ıs yerındede oturdugum ıcın sureklı :)
sen amelıyat olalı ne kadar olduu?
Bıde egılmenın ne zararı varmıs?
ya benim doktorumda oyle pek bisi demedi. Yan yatabilır mıyım dedım yat dedı.
Yapmmamam gereken bısı varmı dedım yok dedım sadece burunun ucuna dıkkat et dedı bende 1. Haftadan sonra normal hayatıma dondum zaten. Yanl ara sıra elım koum gıyınırken falan carpıyo ama hafıf ondan da bısı olmaz herhalde.
ayrıca kızlar ya ben spor salonuna yazılmak istiyorum neredeyse 1 ayım bitllyor sizce erken mi plates yuruyus falan yapsam bişi olur muki ?
ayrıca kızlaaar resımlerımı ekledım azonce bılgısayarın camerasından cekip. bakın bakalım nasıl su an oldukca yamuk gelıyor bana ve az kavıslı yanı dogal olsun dedım bole oldu :))
bu arada benim 35 gün oldu doktor bana da masaj vermedi masaj gerektirecek bi burnum yokmuş şeklini bozabilirmişim.ben de doktora giderken hayaller kurmuştum masaj versede şöyle ovalaya ovalaya küçültsem diye.
ayrıca kızlaaar resımlerımı ekledım azonce bılgısayarın camerasından cekip. bakın bakalım nasıl su an oldukca yamuk gelıyor bana ve az kavıslı yanı dogal olsun dedım bole oldu :))
Raspberry dediklerinin aynısını bende yaşıyorum canım.eşekler gibi pişmanım ameliyat olduğum için.eskiden kemerli ama ince bi burnum vardı şimdi ise kemersiz fakat kaba bi burnum var. özellikle önden çok geniş.gözlerimin güzelliği ortaya çıksın diye ameliyat olmuştum ama malesef şimdi o ifadeyi yakalayabilmek için burnumu bantlıyorum. Eşime bile gösteremedim hala bantlı..eski halimi çok özledim şimdiden.burun ameliyatıyla birlikte gelen bu yeni yüz o kadar çirkin geliyor ki anlatamam...ve şişliktir şudur budur düzelir vs hiç inandırıcı gelmiyor sanırım sadece zamanla göz alışıyor kabulleniyorsun ama ben nasıl kabullenicem bu durumu hiç bi fikrim yok.deselerki eski burnunu vericez ama bi daha bıçak altına yatıp aynı acıları çekmek zorundasın gözümü bile kırpmam o kadar sevmedim yani yeni halimi((((((
Canım ben 9 aralıkta ameliyat oldum 1 ay bile olmadı henüz.ilk başlarda aynaya bile bakamıyordum ama şimdi alıştım sanırım.yandan çok çok beğenmeye başladım öndense eh işte diyorum.doğrusu benimde ilk bandını açtığım haliyle şu an ki hali arasında şişlik yönünden baya fark var özellikle iki kaş aram çok genişti şu an eski haline çok yaklştı şükür.inşallah pişmanlığımız sona erer canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?