ameliyattan sonra ilk uçak yolculuğu.. yardım lütfen!!!!

tulinska

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
37
0
86
Antalya
Burun ameliyatı olan arkadaşlar veya yakınları ameliyat olmuş arkadaşlar,
ameliyattan ne kadar sonra ilk uçak yolculuğu yaptınız (yaptılar)??
kardeşimle 27 sinde ameliyat oluyoruz. yıllardır istediğimiz, araştırdığımız, planladığımız, görüşmeler için bir ülkeden bir diğer ülkeye, bir şehirden bir başka şehire uçtuğumuz, uğruna büyük fedakarlıklarda bulunduğumuz, heyecanla beklediğimiz ameliyatımıza sonunda sadece bir kaç gün kaldı. ama yeni yılı ailemizle geçirmeyi çok istiyoruz, bu sebeple 4 günlük burnumuzla İstanbul'dan Antalya'ya uçmamız gerekecek.. 4. günde uçak yolculuğu mümkün mü dersiniz? aranızda uçan, duyan, bilen varsa lütfen yardımcı olsun..

cnm benimde ameliyatdan sonra uçak yolculuğu yapmam gerekecekti doktoruma sordum gerçi benim 3 hafta sonra olacaktı...doktorum bir haftadan sonra izin veriyorum dedi...4 gün erken gibi geldi bana...ama doktorun izin verir belki cnm

merhaba canım..
sana yanlış bilgi vermek istemem sadece başmdan geçen olayı yazayım.
biz yazın mersine gittik ve kardeşim orada kaza geçirdi dizine ve bileğine dikiş attılar dizi sargılıydı. biz normal bi şekilde hava alanına gittik kalkmasına yarım saat var ve tam biletimi alacağım kadın demesin mi kardeşinizin raporunu alayım ben rapor yok dedim o ille rapor istedi dikiş olunca hava basın yapıyormuş ve dikişin patlama rski varmış ve bunuda onlar mesüliyet kabl etmiyorlarmış. ve biz o uçağa binemedik çünkü akşam hast. kapanmıştı bizim doktorlarımız yoktu nöbetçi doktor da rapor yaıp faks çekene kadar uçak kalktı ve uçak paralarımız bile yandıı..

bu sebeple sen doktoruna danış ve ondan uçağabinebilir raporu muhakkak al.
ama burunla ilgili detay bilgiyi bilemiyorum

ben carsamba ameliyat oldum diger carsamba uctum geri. doktor rapor verdi ucabilir diye onu istediler check in de birde benim yüzüm hala mor diye cekinceli davrandi bir yeri aradi sordu ne ameliyati diy ebende estetik oldugunu söyledim ama raporum oldugu icin mecbur alacaklardi da sanirim.
ucakta hic basinc falan hissetmedim cok rahat gecti yolculugum sükür.

selam canim,
ben yurt disinda yasiyorum, urkiyede ameliyat oldum, ve ameliyattan 12 gun sonra ucakla yolculuk yaptim..

genelde bildigim kadariyla 4. gune kadar hala tamponlarin falan burnunda olur, atelin de.. onlarla ucabilir misin bilemiyorum. onu birak, bircok web sitesinde yaziyor ameliyattan 7 gun sonra ucak la yolucluk yapabilirsiniz. ama gene de basinc acisindan sakincaliymis. kanama vs olabiliyormus..

en onemli konu ise doktorundan ucusa engeli yoktur diye bir belge alman.. cunku havalaninda chek in deyken yuzunu oyle gorunce soracaklardir.

gecmis olsun simdiden, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…