sanırım olay mükemmeli aramakta. kendimi asla çirkin bulmuyorum. güzel olduğumu biliyorum. ama şöyle olsaydı daha güzel olur muydum diye bakıyorum olaya. ki güzelliğin bi sınırı yok bi yandan da bunun farkındayım. ayrıca bu başka taraflarıma da mudahelede bulundurma isteği gunden gunde değişiyor. sanırım benimki psikolojik bir bozukluk. :).. benim gibi biri yok mudur ya ihtiyacım var konuşmaya :) ama sanırım yanlış yerde konu açtım![]()
Canım tam yerine geldin aynen senin gibi düşünen ben tüm samimiyetimle karşındayım:))) Sözün cok dogru "güzelliğin sınırı yok" o nedenle kimse kabul etmesede ameliyattan sonra en azından birkez akıllarından geçmiştir öndende söyle olsaydı kavisim az yada fazla olsaydı diye :) Ben ameliyattan sonra burnumu sevmeme ragmen bu sefer dişime dudagıma ne bileyim sacımın sekline bile süpheyle bakar oldum sanki burun istedigim gibi olunca digerleride bana göre mükemmel olmak zorundaydı ama su an burun dışında bir atılımım olmadı:)) Begendigim kadınların resimlerine bakıyorum gercekten sınır yok güzellik öyle bir kavram ki benim bayıldıgıma bir baskası "ay bu mu güzel" diyor:) o nedenle estetigin bagımlılık haline getirilmesine karşıyım ama kendimizi mutlu edecek ufak tefek seylerede her zaman acık olmak gerek:)) hoş müdahale edilecek yerleri düşündükçe hem maddi hem manevi olarak bunalıma giriyorum o yuzden en iyisi hiç düşünmemek :)))bayanssulusmile