Ameliyattan sonra önden görünüş

elabrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
48
3
1
Merhaba forumda çok öncesi sonrası resmi buldum ama hepsi yandan.. Burnun yandan sonuçları kadar önden nasıl görünüldüğünüde merak ediyorum.. Ameliyat olan arkadaşlar resimlerni paylaşıp yardımcı olurlarsa çok sevinirim.. :KK15:Son gittğim doktor 'doktorlar hep hastalarının yandan fotoğraflarını koyuyorlar çünkü çoğu önden güzel yapamıyor' dedi Açıkcası bu beni korkuttu yardımcı olur musunuz :110::110:

Son gittiğin doktor bence biraz saçmalamış. Önden görünüm en geç oturan profildir. Ödemler 6-9 ayda geçmeye başlıyor. Burun ucu özellikle 1.seneden sonra inmeye basladığı için önden görünüm ilk 1 sene yan profil kadar muntazam olmuyor. Bu da çok doğal birşey bu anormallik değil. Ben sana 1.aydaki önden fotoğraflarımı yüklüyorum, ki oldukça ödemli özellikle sağ tarafım baya ödemli.

Eklentiler

• IMG_1276.webp
    IMG_1276.webp
    9 KB · Görüntüleme: 357
Sen hiç takılma bence bunlara yandan yeteri kadar güzel yapan doktor önden de aynı işlemi yapar merak etme :)

Sen hiç takılma bence bunlara yandan yeteri kadar güzel yapan doktor önden de aynı işlemi yapar merak etme :)
Çok teşekkür ederim canım sen şu an kaçıncı ayındasın ve kime ameliyat oldun acaba? Hala doktoruma karar veremiyorum..

Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Benim şuan 3ay 10 gün oldu. İhsan Kasapgile ameliyat oldum. Çok memnunum ben tam anlmıyla istediğim buruna sahip oldum

Ben istanbuldayım buradaki doktorları araştırıyorum bakalım hayırlısı :)

Hakkında hayırlısı canım. Benim doktorumda istanbulda. Bu işler şans işi. Kendisini tanımadan bi anda ameliyat oldum bende. İyiki olmuşım :) insallah seninde istediğin gibi olur

Askeri doktordu eskiden gatadaydı belki ondandır ama şuanda İstanbulda Yenibosnada bir hastanede canım

Askeri doktordu eskiden gatadaydı belki ondandır ama şuanda İstanbulda Yenibosnada bir hastanede canım
Çalıştığı hastaneyi buldum canım çok sağol instagram hesabı yok sanırım yaptığı burunlara ulaşamadım ancak seninkini gerçekten çok beğendim:)

Aynen canım sosyal medyada ve internette pek bir şey bulunmuyor. İstersen düşünürsen sana her profildende atarım resimlerimi mesaj olarak

hasretimsin_x hasretimsin_x çok teşekkür ederim canım. Doktorumun adı İhsan Kasapgil. Yenibosna Nisa Hastanesinde. Nisa hastanesini ararsanız internetten numarasını alıp, yönlendirirler sizi. Ben 4 ameliyat birden oldum estetiğim tek başına fiyatını iyi bilmiyorum hastaneden fiyat alırsanız daha sağlıklı olur. Şimdiden hakkınızda hayırlısı :)

Bende yeni ameliyat oldum burnum genişti özellikle uç kısmı genişti.Şimdi sargilarim alındı yalnız daha çok genişlemiş gibi geliyor ve şiş görünüyor düzelir mi acaba yoksa yapamamış mi çok moralim bozuldu.

Sargılarım alındı dediğinden anladığım kadarıyla daha ameliyatın çok yeni. Çok normal canım çok şiş şuan. Benimde çok şişti o kadar top gibiydi ki böyle kalıcak sanıyodum. Gerçi keşke öyle kalsaydı ben öyle daha cok sevmiştim :) ama ödemler geçiyor yani küçülüyor baya fark ediyo. Benim 4.ayım oldu hala ödemlerim var oldukça. Yani senin şuan çok erken

Back
X