- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Pembe Unal
t-mobile kapsama alanına baktım çekmiyor maalesef,
Skype düşünüyorum şu anda.
Son bir soru daha sorayım size o zaman: Skype a kontör yükleyeceğim. Ve oradan ailemi arayabileceğim değil mi?
Kontor yüklediğimde internetim olmasa bile ailemi cep telefonu gibi arayabilir miyim?
Benim telefon işini gitmeden halletmem lazım. Çünkü gittiğim zaman havaalanından beni karşılayacak kişileri aramalıyım ki gelip beni alsınlar.
Gider gitmez havaalanında kullanabileceğim bir telefonum olmalı yani :26:
9 haftalığına kampta çalışmaya gidiyorum.
Havalanına indiğim zaman, otobüsle bir bölgeye gideceğim.
Otobüse binmeden beni karşılayacak olan kişileri aramalıyım ki onlar da oraya gitsinler ben otobüsten inince beni almak için.
O yüzden buradan halletmiş bir şekilde gitmem lazım.
Mesela skype olsa, skype ile kontör yükleyerek internetim olmasa bile havaalanına inince yine amerika da ki bir bölgeyi arayabilir miyim?
Benim Amerika ile ilgili net bir bilgim yok ama Avrupaya gittiğimizde ne yaptığımız anlatayım size belki benzer bir şey faydası olur. Avrupada 3 günlük tatilde bile olsak bir Vodafona gidip o anki ihtiyacımıza uygun hat alıyoruz. Hesaplı 1 haftalık internet paketleri falan oluyor. Buna para yüklemesi de yapılabiliyor. İlk gün zatenrehberin numarasını falan almış oluyoruz ve gerektiğinde bu yeni aldığımız hattan arıyoruz. Türkiye'dekileri de viberdan ya da benzeri programlardan arıyoruz.
Aslında eşim bir haftalığına Amerikaya gittiğinde benzer bir şey yapmıştı. Local operatörlerden bir tane edinip ordaki konuşmalarını ordan yapıp beni de viber üzerinden aramıştı. T-Mobile dı sanırım.