Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiztac merhaba hosgeldin aramiza.ewt buradaki saglik siitemini anliyamadigim icin bana cok tuhaf geliyor.ben 10 haftalikken dr a gittim.usg ye girdik o zaman.daha sonra down sendromu ve ense kalinligi icin randevu aldilar.fakat oraya gitigimizde radyolojo dr.u bebegin haftasinin gecmis oldugunu soliyerek yani 14,5 haftalik olmus ve olcemediler.oysa kendi dr.muz 12.5 haftalik demisti.valla tesste ne yuaptilar bilmiyorum.bir tup kan aldilar.neyse daha sonra kendi dr.muza gittik olanlari anlattik.olabilir dedi.hic orali bile olmadi.onun yuzunden ense kalinligini olcturemedigimi soledim umursamadi bile.neyse ayrintili usg icin bir ay sonra yani gecen pazartesi tekrara gittik radyoloji dr na.iyice baktilar hersey normal dediler.ben tedirgin oldugumu soledim memnuin deilim dedim.bana yapilan haksizligi dile getirdim.kendimin ve ailemin saglikci old.felan bahsettim.bu adam biraz insafliymis sanirim.bana her ay gel usg alirim seni dedi.o yonden rahatim.ama kendi dr.ma guvenmiyorum.resmen uyuz.simdi size sormak istedigim burda ikili ,uclu ve dortlu test yokmus.bana dr.m ole soledi.dogrumu,ben sogortadan faydalaniyorum.herseyiyle bedava.tam kapsiyor yani.esimin sigortasi.
Merhaba Fiztac, hosgeldin. Hangi eyalettensin? Ben Floridanin Tampa sehrindeyim. Ogrenci asistan oldugum icin okulun sigortasindan yararlaniyorum.
Ben bugune kadar iki USG ye girdim, ilki 10. haftadaydi, ayni gun 4 tup kan aldilar, ikincisi 14. haftada Down sendromu testi yaptilar. Hersey normal dediler
baska bilgi vermediler. Bir de iki hafta once normal doktor kontrolum vardi, universiteye bagli kampusun icinde bir saglik binasinda oldum. Sadece sorular sordu ve doplerle bebegin kalp atisini dinledi. Bir sonraki doktor randevum 3 aralikta. Ama USG icin randevu vermediler sonra alirsin dediler. Guya tel acip 18. haftaya gun vereceklerdi USG icin (cinsiyeti gormek icin) ama acmadilarBen tel actim, teldeki de 18. haftanin cok erken oldugunu ama 22. haftada cinsiyetin ancak belli olacagini soylediler
( Biraz canim sikildi cunku 1 haftam kalmisti ogrenmeye simdi 5 hafta var daha
(((
Cok memnun oldum. Darisi tum hamile bayanlarin ve bebeklerinin basina, perfect bebek lafini cok sevdim:)) Masallah.
Hayal kirikligina gelince, Amerikaya geldigim ilk gunlerden beri hissettigim ilk duygu, ikincisi de hasretlik:)))
Ama ucuncu senemi doldurdum burada, o yuzden yavas yavas alismaya basladim artik..
bende seni bayadir goremeyince yogun oldunu tahmin etmistim.insallah haftayida atlatirsin baya rahatlarsin o zaman.bende napiyim valla evdeyim iste.karnim baya buyudu.hamile oldugum anlasiliyo artik.canim cok icli kofte istiyor.nasil yapicam bilmiyorum.selam canim, birkac gundur giremedim bu haftalar final haftalari cok yogun geciyor. Bir gece hic uyumadim((( projeyi yetistiremeyecektim yoksa. bir de birkac gun cok stresli gecti. Bebek icin endiselenyorum. onumuzdeki hafta da cok yogun sonra daha iyi olacagim insallah.
Annem tel acti 6.his midir nedir kac saat uyudun dedi. baya kizdi. sen neler yapiyosun..