Amerikadaki 2011 Nisan anneleri

Iyilik saglik canim haftasonu guzel dinlendim valla:) Aksam ogrencilerin sinav ve odev kagitlarini okuyacagim..

Selam kızlar.
Ben şu anda Amerika'da değilim ama Amerika'dayken hamile kaldım.
Sağlık sistemini az çok bildiğim için orada hiç kontrole gitmedim ben.
Test yaparak hamile olduğumu öğrendim ve 7. haftamızdan sonra doktora gidebildik.
Türkiye'ye döndükten sonra yani.

iyiaksamlar canm.nasilsin.
Selam, iyiyim bu hafta da kosturmaca devame diyor neyse ki haftaya rahatliyorum. Hersey iyi cok sukur, benim cuma gunu kontrolum var doktora birbir endisellerimi anlatacagim. Bir de USG tarihini muhakkak alacagim en kisa zamana vermeleri icin israr edicem:))) Annem gelmeden once cnsiyetimiz belli olsa keske...

Selam kızlar.
Ben şu anda Amerika'da değilim ama Amerika'dayken hamile kaldım.
Sağlık sistemini az çok bildiğim için orada hiç kontrole gitmedim ben.
Test yaparak hamile olduğumu öğrendim ve 7. haftamızdan sonra doktora gidebildik.
Türkiye'ye döndükten sonra yani.

Selam sarissa, biz de idare ediyoruz iste buradaki sistemle. Herseyi el yordamiyla ogreniyorum. Bir dahakine tecrubemiz olacak daha bilincli olacagiz... Simdi doktorlar veya uzmanlar cok yogunlar bizim burada, uzun uzun ilgilenmiyolar ama ben bu gidisimde cok sorular sorcam hazirlikli gitcem... Uzun zamandir gitmedim bu 2. doktor kontrolum olacak, bundan once de 2 kere ultrasna girmistim..

Selam kizlar, uzun zamandir yazmamisiz buraya.. Benim final haftamdi bitti sadece gozetmenlik islerim var sonra tatil...Cuma doktor kontrolum vardi, son haftalardaki endisellerimi soyledim o da kisa zaman surdugu icin bebege zarari olmayacagini ama hemen dinlenmem gerektigini soyledi.. icime su serpildi.
Cinisyet icin ultrason istedigmi soyledim doktora, o da ilgilendi sukur. Galiba bu hafta icinde belli olacak:))))) Annem gelmeden haberimiz olacak yani. Annem biseyler almak istiyordu bebege Turkiyeden...Bendeki son gelismeler boyle. Sizler neler yapiyosunuz?
Sueylul nasilsin canim iyi misin?

Arkadaslar oglum oluyormus:))))))))))) Bugun ogrendimmmm. Hic erkek ismi dusunmemistim simdi KK da onerilen isimlere bakiyorum:))))

Back
X