Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar amerikan fönü yaptıran varmı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dbhg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
71
3
28
Ankara
kızlar bu çok bilinmeyen bir şey mi yoksa ben mi yeni duyuyorum bilmiyorum. brezilya fönünden sonra bide bu çıktı. brezilya fönünde kullanılan malzemelerin içerdiği formaldehit amerikan fönünde bulunmuyormuş. gayet sağlıklı kokusuz dumansızmış. yaptıranlar tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim. her kuaför yapar mı acaba fiyatları nasıldır bilgisi olan varmı aranızda

kızlar bu çok bilinmeyen bir şey mi yoksa ben mi yeni duyuyorum bilmiyorum. brezilya fönünden sonra bide bu çıktı. brezilya fönünde kullanılan malzemelerin içerdiği formaldehit amerikan fönünde bulunmuyormuş. gayet sağlıklı kokusuz dumansızmış. yaptıranlar tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim. her kuaför yapar mı acaba fiyatları nasıldır bilgisi olan varmı aranızda
REKLAMLAR !

Son düzenleyen: Moderatör:
An itibariyle amerikan fönü yaptırmış bulunmaktayım. Merak ettiğiniz bir şey olursa (hala) açıklık getirebilirim.

Onu bilmemde brezilya fönü yaptırmıştım hiç memnun kalmadım

An itibariyle amerikan fönü yaptırmış bulunmaktayım. Merak ettiğiniz bir şey olursa (hala) açıklık getirebilirim.
Nasıl memnun kaldınız mi etkisi kaç ay sürdü etkisi gecince saçta yıpranma yaptı mı hangi marka kullanıldı saçınızda?

Kızlar huuu
Ben de amerikan fönü istiyorum, yardımcı olur musunuz lütfen. İstanbul anadolu yakasında olan, saçıma zarar vermeden iyi yapacak ve tesettür bölümü olan (işlemi yapacak kuaförün bayan olması gerekiyor tabi) bir yer biliyor musunuz? Biliyorsanız lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Back
X