slm; bugun burdaki yorumlari okudum benimde sizlerden farkim yok ve bunun uzerine Sayin Dr Bulent Urman a mail attim.
Sorunumdan bahsettim
___ Sorunuz: Merhaba; Yogun oldugunuzu duydum umutederim soruma cevap alabilirim. Soyleki cocuklugumda LOSEMI hastaligi gecirdim, sol bobregim alindi kemoterapi ve isin tedavisi gordum ve karin bolgem oldugu icin yumurtaliklarim calismiyor Ragl olmuyorum ilacsiz, Tahlillerim de Hormonlarim 89 lar da yani cok yuksekmis. Tup bebek sansim % 0. Benim yumurta nakliyle bebek sansim varmis ve hastaligimdan dolayida 1 kez vucudumu yorabilirim LOSEMI hastaligimi Takip eden doktorlarimiz soyledi. SON CAREM SIZSINIZ, BENIM ICIN NE YAPABILIRSINIZ bANA GELEBILECEK MINIMUM TEHLIKEYLE BEN de NASIL ANNE OLABILIRIM. TESEKKUREDERIM, umarim gorusebiliriz.
YAZDIMM ve yardim istedim 30 dakka icinde sagolsun kendisinden ( dr Bulent Urman ) cevap geldi :)
CEVAP:
Sizde herhalde yumurta bagisindan baska bir care yok. Konu ile ilgili olarak Girnede Dunya Tup Bebek Merkezine basvurabilirsiniz. Turkiyede yapilma imkani yok. Oradan Dr. Berk bey sizinle temasa gececektir.
Dr. Bulent Urman
:) kisa ve oz beni bilgilendirdi yani soylemek sitedigim su ki: mumkun mertepe sorularimaza cevap geliyor.