Gebeliğe Hazırlık Amh 0.1 18.90

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oldu oldu bu test sonuçlarına göre bak bir ay denedik tuttu demek bu sonuçlara göre oluyosa herkesin olur sakın stres yapmayın

Gözün aydın canım özel birşey yaptınmı benim amh 0.25
İncir kürü yaptım öğrendiğim gibi 21 gün sabah akşam hiç aksatmadan içtim 5 tane inciri böldüm kaynattım sabah ılıtıp akşam normal içtim sonra arı sütü aldık doğal küçük tüplerde karı koca onu kullandık bademler fln kola hiç içmedim tuzu bıraktım ne bilim yaptıklarımı yazıyım 1 ay da bunlara dikkat ettim belki birine şifa olur bana olmaz dedi sonuçlar yazıyo burda yani olmaz değilde sonuçlar zayıf dedi bende dedim hemen başlayım sağolsun eşim çok yardımcı oldu ben yapamadığımda o kalktı kaynattı getirdi hiç ihtimal vermedim bakın oluyo doktora bile incir kürünü söyledik alternatif tıp ta iyidir dedi 7 gün ara verdim şimdi tekrar 21 gün devam etmem rahme tutunsun diyede kür varmış şimdi ona bakmam İbrahim saraçoğlunun

Darısı bize cnm bende 28 im amh 0.25 bende geçen ay soğan kürü bu ay aslan pençesi yaptım ama adet belirtilerim bu ay da başladı

yahu neden 28 yaşına kadar beklediniz jinekolog muayenesi için. bence hemen tüp bebek yapmanız lazım. gerçi diğer değerlerini bilmiyorum ama amh 0,02 olan bir arkadaşıma doktoru mikro tüp bebek önermişti... benve hemen 2. bir doktora görünüp 2. bir fikir alın. tahlilleri yeniletin. sonra ona göre davranırsınız

canım incir kürüne ne zaman başlayım kaç gün kullandır yaza msn detaydı(nasıl yaptığını)
birde arı sütünü nerden aldın
21 gün yapıp 7 gün ara verdim tekrar 21 kullandım arı sütünü arıcılıkla ilgilenen kişilerden köylere sordurun öyle buldum

Ya testlerde bişey var ya Allah'ın mucizesi incir bilmiyorum ama 6 haftalık hamileyim

Çok mutlu oldum şu anda bende aynı durumdayım, sizin hikayeniz bana umut oldu

Bunları ben de deneyeyim amh önemli değil aslında inanmak ve çabalamak lazım. Tebrik ederim seni canım bebiş sağlıcakla gelir inşallah

size önerebileceğim en önemli şey hayıt hapı kullanmanız . Menapozik bir oran FSH. Ancak hayıt düşürür. ama ümidinizi kesmeyin. bende korkumdan gitmiyorum belki benimde fsh yüksektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…