- 23 Ekim 2022
- 1.642
- 3.756
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben prp düşünmüyorum, doktorum deneysel kesin yararlı diye bir çalışma yok demişti. Bu platformu çok seviyorum,aynı hislerden onlarca kadın bir aradayız Allah hepimizin hikayesini mutlu sona ulastirsinRabbim hepimize güç, kuvvet, sabır versin. Vitamin tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Şu zamanlarda böylesi bi desteğe çok ihtiyacı oluyor insanın.Saraçoğlunun kürlerini uyguluyorum ben de. Soğan kürü ile başladım. Şimdi testere dişli aslan pençesi kürüne geçtim. Arada polen, astaksin de kullanıyorum. Akupunktur da yaptırdım 2 ay boyunca. Prp acaba etkili olur mu diye düşünüyorum. Siz yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Bir de mfk takviyelerini araştırın isterseniz. Ben o şekilde bir gebelik elde etmedim ama diğer hormonlarım biraz düzelmişti.
Çok teşekkür ederim. Sizin tavsiyeniz üzerine araştırdım rezerve annh ve bal, propolis karışımı kullanılabilir duruyor. Siz hangisini kullandınız ?Bir de mfk takviyelerini araştırın isterseniz. Ben o şekilde bir gebelik elde etmedim ama diğer hormonlarım biraz düzelmişti.
prp için “ticaret” amaçlı şeklinde bir uygulama olduğuna dair yorum yapanlar da var. Ama yine de bir umut ışığı olarak aklımın bir köşesinde. Evet dediğiniz gibi iyi ki böyle bir platform var ve bizler aynı dertle uğraşan bir çok insanla irtibat kurabiliyoruz. yaşadığımız süreç tedavi çözümlerinin yanında güçlü bir psikoloji de gerektiriyor. iyi ki varsınız…Ben prp düşünmüyorum, doktorum deneysel kesin yararlı diye bir çalışma yok demişti. Bu platformu çok seviyorum,aynı hislerden onlarca kadın bir aradayız Allah hepimizin hikayesini mutlu sona ulastirsin
Ben şimdi var mı bilmiyorum da karışımı vardı man ve woman şeklinde ondan kullanmıştım. O şekilde gebe kalmadım ama fsh ve e2 hormonlarımı biraz düzeltmişti. Diğer takviyelerinden kullandıklarım da oldu.Çok teşekkür ederim. Sizin tavsiyeniz üzerine araştırdım rezerve annh ve bal, propolis karışımı kullanılabilir duruyor. Siz hangisini kullandınız ?
Çok teşekkür ederim. Sizin yaşınızdayken benim amh diye bir şeyin varlığından haberim yoktu. Keşke olsaydı ona göre önlem alırdım.İnşallah kısa sürede yavrunuza/yavrularınıza kavuşursunuz. Farklı doktorları da deneyeceğim ama zor hasta grubuna girdiğim için olumsuz ifade duymak çok yıpratıcı oluyor.Öncelikle çok geçmiş olsun bir kaç sene sonraki ben de sizin gibi olacağım sanırım yaşım 33 amh 0.4 ben şöyle düşündüm sizin durumunuzda açıp ultrasondan bi kaç ay yumurta takibi yapmakta bir şey yok bir kaç adet döngüsünün takibinden sonra daha rahat karar verilir sanki su anda olmaz diyen fazla karamsar olur kesin diyen de tüccar gibi düşünürdüm açıkçası
Merhaba, bende tüp bebek tedavisi öncesi yaptırmayı düşünüyordum, Akupunktur etkili olmadi mi sizde?Rabbim hepimize güç, kuvvet, sabır versin. Vitamin tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Şu zamanlarda böylesi bi desteğe çok ihtiyacı oluyor insanın.Saraçoğlunun kürlerini uyguluyorum ben de. Soğan kürü ile başladım. Şimdi testere dişli aslan pençesi kürüne geçtim. Arada polen, astaksin de kullanıyorum. Akupunktur da yaptırdım 2 ay boyunca. Prp acaba etkili olur mu diye düşünüyorum. Siz yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Akupunktur bende etkili oldu diye düşünüyorum. Yaklaşık bir 3 ay önce doğal yollardan gebelik elde ettim kese oluşmuştu ve kalp atışı vardı; ama 8+5 te düşükle sonuçlandı. Sonrasında amh ölçümü yaptırdım ve değerimin çok düşük olduğunu öğrendim.Merhaba, bende tüp bebek tedavisi öncesi yaptırmayı düşünüyordum, Akupunktur etkili olmadi mi sizde?
Geçmiş olsun. Benimde amh düşük ve yumurta rezervim az, umarım bende de işe yarar.Akupunktur bende etkili oldu diye düşünüyorum. Yaklaşık bir 3 ay önce doğal yollardan gebelik elde ettim kese oluşmuştu ve kalp atışı vardı; ama 8+5 te düşükle sonuçlandı. Sonrasında amh ölçümü yaptırdım ve değerimin çok düşük olduğunu öğrendim.
Sayenizde dr. Banu çiftçi ile bir tanıştım. Hikayesini okurken gözyaşlarımı tutamadım.Dr.Banu çiftçi nin instagramda prp ile ilgili videosu var izlemenizi öneririm
Çok teşekkür ederim. Doktorun tepkisine İlk başta şok olup 2 gece uyuyamadım. Uyumak istememekten de değil aslında kafamda dönüp duran sorulara bi türlü cevap bulamadım. Sonra bir baktım ki sabah olmuş. Şu an biraz daha kabul ediş dönemindeyim. Farklı doktorları araştırıyorum. Vitamin kullanımına devam ediyorum. Verdiğiniz destek için çok çooook teşekkür ederim.Kesinlikle doktoru değiştirin derim
Kendiliğinden hamile kalabilmek mucize gerçekten siz onu basarmissiniz ne demek tedavi olumsuz olur
Doktor çok önemli gerçekten siz kulak asmayin ilk iş iyi bir doktor bulmak olsun
Çok teşekkür ederim. Doktorun tepkisine İlk başta şok olup 2 gece uyuyamadım. Uyumak istememekten de değil aslında kafamda dönüp duran sorulara bi türlü cevap bulamadım. Sonra bir baktım ki sabah olmuş. Şu an biraz daha kabul ediş dönemindeyim. Farklı doktorları araştırıyorum. Vitamin kullanımına devam ediyorum. Verdiğiniz destek için çok çooook teşekkür ederim.
Opu işlemine kadar sizin doktorunuz bile sağlıklı olup olmadığına karar veremez. Bazen yumurta oluştu deniyor. Opu da boş çıkıyor. Doktorlar da o zaman öğreniyor. Eğer genetik açıdan da sıkıntı olabileceğini düşünüyorsa zaten yumurta genetik teste gönderiliyor. Çıkan sonuca göre değerlendirme yapılıyor. Yani aradığınız cevabı opu yani yumurta toplama işleminden sonra bulacaksınız.Kızlar doktorum beni takip ediyor bugün reglin 14. Günü . 2. Gün yumurta görememişti. Bugün 1 tane gördü ve toplayalım dedi. Bu yumurta sağlıklı mıdır e2 ve progesteron değerlerine bakılsa da onlar yanıltıyor diye biliyorum. Tecrübesi olan var mı
İnşallah birbirimizin güzel haberlerini alırız.benzer durumları yaşıyoruz maalesef doğru doktora denk gelmek çok önemliymiş
yolunuz açık olsun güzel haberlerinizi alalım inşallah
benim merak ettiğim aslında reglin 14. günü oluşan olan folikülün sağlıklı olup olmayacağı. biraz tuhaf oldu benim açıkcası hiç anlayamadımOpu işlemine kadar sizin doktorunuz bile sağlıklı olup olmadığına karar veremez. Bazen yumurta oluştu deniyor. Opu da boş çıkıyor. Doktorlar da o zaman öğreniyor. Eğer genetik açıdan da sıkıntı olabileceğini düşünüyorsa zaten yumurta genetik teste gönderiliyor. Çıkan sonuca göre değerlendirme yapılıyor. Yani aradığınız cevabı opu yani yumurta toplama işleminden sonra bulacaksınız.
Doktorunuz alalım yumurta var demiş 14. Günden sonra yumurta oluşmaz dememiş.o yüzden Opu işlemine kadar sizin doktorunuzun bile yumurtanın sağlıklı olup olmadığına karar veremeyeceğini Düşündüm. Sizin de amh düşük sanırım. Tüp bebek ilaçları ile mi oluştu bir yumurtanız ?benim merak ettiğim aslında reglin 14. günü oluşan olan folikülün sağlıklı olup olmayacağı. biraz tuhaf oldu benim açıkcası hiç anlayamadım