Amh 0.23, fsh 21

Ben rahat edemedim bu konularda bilgili bir arkadaşıma danıştım. O değer yumurtalık rezervi imiş. Alttan muaynede yumurtalıklari iyi gormezlerse istermiş Dr. Bana zaten baya baktı. İki yumurtalıkta çok güzel dedi. Yaşına göre harika hatta dedi. Ondan istememiştir dedi.
O zaman ondandır kuzum takma kafana

Biz 8 aydır deniyoruz. Benim ikinci olacaktı ama nasip olmadi. Doktora gidince geçen hafta kıstım olduğunu öğrendim değerlerim çok yüksek cıktı yaşım 31 ama değerlerime göre erken menapoz deniliyor henüz sonuçlarimi doktor görmedi perşembe görecek ben internetten araştırarak bu sonucu öğrendim. Fsh 34 cıktı lh 27 yani bayağı olması gerekenden yüksek yaşım genç ama değerlerime göre sanki kendimi 50 yaşında hissediyorum. Adet olamadim gebelik olmadi 8 aydie diye doktora gittim bunları öğrendim sol yumurtaligimda kist cıktı emara gönderildi sonucum bugün çıkıcak perşembe göstericem doktora. Bugün 62 gün hala adet olmadım 25 temmuzda olmuştum en son. Ben hamileliğin geç dollenme filan mi acaba diye düşünürken böyle bişeyle karşılaştım günlerdir ağlıyorum psikolojim alt üst Rabbim herkesin ne derdi varsa yardımcısı olsun. Benim bu saatten sonra biraz imkansız gibi bu değerlerle yine de Allah isterse herşey olur. Bir umut. Siz ne zamandır deniyorsunuz ?
Hazirandan beri deniyoruz. Kısmet inşallah olur hepimize hayırlı haberler İnşallah 🥹

Back
X