canım ben koç üniversitesinde denedim yumurta yok dediler gönderdiler her seferinde sonra bahçecide denedim yumurta gelişmedi dediler tedavilerim hep iptal oldu asla opu ya gelemedim ama şuan 3 aydır tedavi görüyorum ilk ay 2 yumurta 1 tanesi döllendi donduruldu 2.ay 2 yumurta döllenme olmadı bu ayda 1 yumurta vardı 10 mm oda geriledi hayırlısı allahtan inşallah rabbim bizede anne olmayı nasip eder.

Cnm inan o kadar benzer şeyleri yaşamışız ki bende aynıyım. Bende geçen sene temmuzda 2 yumurta vardı toplayamadı doktor büyümedi gelişmediler tedavim iptal oldu. Bi daha deneme senin yumurtan asla büyümez dedi yüksek doza rağmen büyümedi dedi 10 gün sonra kendi kendine büyüyüp kist oldular. Başka doktora gittim hem prp hem kist operasyonu yapıp içlerini boşalttı. Başıma gelmeyen kalmadı.gecen sene Kasımda başka doktor ile denedim yine 2 yumurta yine gelişmedi bu seferde sendeki gibi gerilemiş yumurtalar. Tedavim iptal yine doktor ara verelim dedi. Bi daha da gitmedim bu şubatta başka doktora gittim o da bana yumurta filan yok donasyon yaptır dedi gönderdi moralimi bozdu. Ovulaayonla takı petrol yumurtlama oldu ama fah sorunum da var hormonlar yüzünden olmuyor doğal zatne 3 senedir. Şaştım kaldım inan. En azından sen dondurabilmissin cnm çok sevindim umarım gebe kalabiliriz bizde hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…