Arkadaşım, ölecek bir durum yok, hiç çocuğun olmasa da ölmene gerek yok. Amh değerim 0,06 benim de ve tedavilerime devam ediyorum, iyi bir doktor bul, vakit geçirmeden tedavine başla..fsh'ı düşürmek için de hayıt tohumu, testere dişli aslan pençesi kürlerini dene, şu an üzgünsün anlıyorum ama çocuk sahibi olmak istiyorsan üzüntünü bir tarafa bırakıp neler yapabileceğini bir doktorla konuş, senin değerlerinde hamile kalan bir dünya insan var, yaşın genç zaten
cevap verdiginiz icin Allah razi olsun. Soktayim fsh 20 nin uzerinde olunca tup bebek bile tutmuyor diye birsey okudum dogru mu? Bu degerlerle hamile kalanlar var mi gercekten? Fshi dusurmek mumkun degil yaziyor makalelerde. Off kafamda deli sorular. Son olarak istanbul anadolu yakasinda tavsiye edebileceginiz bir tup bebek merkezi var mi? Cok tesekkurlerArkadasım benim de yaşım 28 inanki bunun yaşla ilgisi Yok , evet doğal yoldan kalan da var bizim durumda ama tüp bebek daha iyi . Tüp bebekte de az yumurta veriyoruz bunu da kabullenip başlamalısın umutsuzluğa yer Yok sormak istediğin her şeyi sorabilirsin yolun açık olsun
merhaba ablanizin fshı kacti acaba biliyor musunuz?Ablamin fsh i cok yuksekti amh cok dusuktu sadece tup bebek dendi ama cok sukur ki kendiliginden oldu suan rabbime sukurler olsun saglikli bi bebek.
Moralini hic bozma herseyin ustunde Allah var.
20 lerde diye hatirliyorummerhaba ablanizin fshı kacti acaba biliyor musunuz?
muhtesem bir haber! Fsh kacti ve kacinci denemende hamile kaldin canim? Bir de nerde tedavi oldun? Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Ben amh 0.2 ile hamile kaldım ölecek bir durum yok durumu kabul edip tedavilerinizi aksatmayın
Ben doğal yoldan gebe kaldım cnm çok şükür darısı sanamuhtesem bir haber! Fsh kacti ve kacinci denemende hamile kaldin canim? Bir de nerde tedavi oldun? Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Canım sen kendin de araştır Üsküdar'da bahçeci var onun dışındaki doktorlar var mesela muayenesinde takip yapıyor işlemleri hastanede yapıyorlar. O yüzden sen de araştırmaya başlayınca göreceksin çok isim karşına çıkacaktır. Ama herkes pozitif sonuç aldığını tavsiye edecek negatif aldığını tavsiye etmeyecek etse bile sırf o negatif aldığı için senin içine sinmeyecek.. o yüzden kendine bir araştırma listesi çıkar o isimlerle tek tek görüş zaten tüp bebek merkezlerinde ön görüşme ücretsiz onların içinden kalbine yatan aklıma uygun biri elbet çıkacaktır sayıyı azalttığın artık ismen doktoru sormaya başlarsın Allah yardımcın olsun benim tavsiyelerim bunşat naçizanecevap verdiginiz icin Allah razi olsun. Soktayim fsh 20 nin uzerinde olunca tup bebek bile tutmuyor diye birsey okudum dogru mu? Bu degerlerle hamile kalanlar var mi gercekten? Fshi dusurmek mumkun degil yaziyor makalelerde. Off kafamda deli sorular. Son olarak istanbul anadolu yakasinda tavsiye edebileceginiz bir tup bebek merkezi var mi? Cok tesekkurler
Kizlar cocugumuz yok. 6 aydir bebek istiyorduk olmadi dr amh testi yapalim dedi sonuc 0.5 cikti ve dr acilen tup bebek yapmaniz lazim dedi. Suanda soktayim tup bebek ne, daha 32 yasindayim yumurta rezervim neden bu kadar dusuk,fsh 19 diyor. Tup bebek ne demek, benim hic cocugum olmayacak mi simdi noluyo bi anlatin Allah rizasi icin
Ben doğal yoldan gebe kaldım cnm çok şükür darısı sana
Neden olmasin cocugun olacak insallah . Maddi imkanin varsa gec kalmis sayilmazsin yasin normal canimKizlar cocugumuz yok. 6 aydir bebek istiyorduk olmadi dr amh testi yapalim dedi sonuc 0.5 cikti ve dr acilen tup bebek yapmaniz lazim dedi. Suanda soktayim tup bebek ne, daha 32 yasindayim yumurta rezervim neden bu kadar dusuk,fsh 19 diyor. Tup bebek ne demek, benim hic cocugum olmayacak mi simdi noluyo bi anlatin Allah rizasi icin
Aslinda hirs yapsaniz kiloyu verebilirsiniz . Ben 65 kiloydum doktor dediki kilo vericeksin kistlerin cok dedi . Allah a sukur bi hirs yaptim verdim o kiloyu sonraki tedavilerim daha olumlu gecti .Benim de amh sonucum 0,38.
30 Yaşındayım.
Asla irademe sahip olamadığım için veremediğim bir 20-30 kilo kadar fazlam var.
Kendimi bildim bileli günü gününe adet görmeme rağmen bunun yumurtlamak demek olmadığını da maalesef öğrenmiş oldum. Ve total testosteron değerim oldukça yüksek. Kilom nedeniyle olduğunu düşünüyor doktorlar. Onun yüksek olması bile gebeliğe başlı başına engelmiş... Ayrı bir dert...
Halinize şükredin diye yazdım.
Ölmesek de sürünüyoruz tabii üzüntüden ama Allah başka dert vermesin demekten başka çaremiz yok.
İnşallah yakın zamanda güzel haberler alırsınız, umudunuzu kaybetmeyin, kaybetmeyelim dilerim...
Aslinda hirs yapsaniz kiloyu verebilirsiniz . Ben 65 kiloydum doktor dediki kilo vericeksin kistlerin cok dedi . Allah a sukur bi hirs yaptim verdim o kiloyu sonraki tedavilerim daha olumlu gecti .
Evet cnm bir sürü bitkisel yöntem denedimÇok tebrik ederim.
Amh harici hormonlarınız düzgün müydü acaba?
Bitkisel kür, vitamin ya da ilaç desteği vs denemiş miydiniz?
Evet cnm bir sürü bitkisel yöntem denedim
Hyır cnm tedaviyi bırakmıştımYapmamızı önereceğiniz yöntem olabilir mi acaba?
Beslenmenizde özellikle yediğiniz veya yemediğiniz şeyler vs oldu mu?
Artık nereden ne medet umacağımızı şaşırdık tahmin edersiniz ki,
o yüzden çok soruyorum kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?