AMH 0.5 Cıktı Ölmek Istiyorum

Verebilirim diye birsey yok canim. Vericeksin oyle olmaz . Hergun git yuruyus yap demiyorum yuruyusu birakinca inanki daha cok kilo aliyorsun. Eger evdeysen cam sil kapi sil yerleri sil surekli hareket halinde ol . Valla ekmegi hamur islerini kesip su icenler hem dengeli guzel besleniyorlar hem kilo veriyorlar . Bizim tek sorunumuz hamur isleri tatlilar birde hareketsizlik

Kesinlikle öyle...
Üniversiteden beri gece geç saatlere kadar çalışırken sağlıksız beslenme de beni bitirdi doğrusu. Mimarım ve gün boyu bilgisayar başında oturuyorum. Hep hareketsizlik, bi yandan da dediğin gibi hamur işi, tatlı şeyler derken yerleşti kilo.

Bir karar alıp köklü değişiklik yapmam lazım.
Ertelemek çözüm değil tabii ki

Çok teşekkürler cevabınız için.
Bize de reçete olsun, tekrar çok tebrik ediyorum bebişinizi...

Aynen oyle ben size inaniyorum eminim kilo verebilceksiniz . Bizde kayjnvalidemle aksamlari cok yiyorduk oyle kilo aldim ki boyumda kisa sismistim resmen . Aksam yemegini bi kestik 1 hafta ac karnina zor uyudum ama cok sukur kilo vermeyi basardim. Aliskanliklarindan vazgecmek lazim. Eminim hemen hamile kalirsin

Çok teşekkürler cevabınız için.
Bize de reçete olsun, tekrar çok tebrik ediyorum bebişinizi...
Vaktim fazla yok kusura bakma cnm neler yaşadığınızı çok iyi biliyorum moral ve dua çok önemli olacagıba inan inş rabbim sizlerede nasip etsin

Ben o şoku 22 yaşındayken yaşamıştım inanmadım daha neler dedim evliydim Allahtan korumayı bıraktık ama 2.5 sene olmadı tüp bebek sürecimiz başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…