Değeriniz kaç çıkmıs tam cekememişsinzBugün amh baktırdım fakat sonucu anlayamadım bilen birisi aydınlatabilir mi doktorum izne çıkmış gösteremedim
Malesef yok hastanenin kendi sayfasından baktım tek değer yazmıyor Oyüzden anlayamadım inşallah anlayan biri çıkar yaaa haftaya pazartesiye kadar aklımı kurcalayıp durucam yoksaBen de anlamadım. E nabızda yok mu?
Hastanenin kendi sayfasından alıntı hepsi buDeğeriniz kaç çıkmıs tam cekememişsinz
Girilmemiş demek ki.Malesef yok hastanenin kendi sayfasından baktım tek değer yazmıyor Oyüzden anlayamadım inşallah anlayan biri çıkar yaaa haftaya pazartesiye kadar aklımı kurcalayıp durucam yoksa
Canım sanki sayfa tam çıkmamış gibi, biraz daha uzak alabilsen kağıdı tam olarakBugün amh baktırdım fakat sonucu anlayamadım bilen birisi aydınlatabilir mi doktorum izne çıkmış gösteremedim
Canım hastanenin sayfasından buraya yükledim kağıt değil yani foto çekmedim sayfanın hepsi buCanım sanki sayfa tam çıkmamış gibi, biraz daha uzak alabilsen kağıdı tam olarak
Canım sağ altta cümle yarım kalmış, “bu rapor elektronik olarak ...” yazıyor, “imzalanmıştır” kısmı görünmüyor, belki hastanenin sayfasındaki sayfa boyutu büyüktür dokunmatikle kaydırarak veya küçülterek tamamı alınabilir,Canım hastanenin sayfasından buraya yükledim kağıt değil yani foto çekmedim sayfanın hepsi bu
Benim de bundan 7 yıl önce tam da bu değerde çıkmıştı. Fsh değeri de önemli tabi. O zamamlar çocuk için baktırıyordum. Şimdide adet gecikmesi yaşadığım için menopozmu acaba diye baktı doktor. Sonucu merakla bekliyorumCanım sağ altta cümle yarım kalmış, “bu rapor elektronik olarak ...” yazıyor, “imzalanmıştır” kısmı görünmüyor, belki hastanenin sayfasındaki sayfa boyutu büyüktür dokunmatikle kaydırarak veya küçülterek tamamı alınabilir,sonuç kısmı görünmüyor gibi, bende amh baktırdım benim 0,84 çıktı ve doktor bana bu değer için düşük dedi referans aralıklarını persentil olarak göstermişler, bende kendime baktım sizin testten
Yaş kaç sizin?Benim de bundan 7 yıl önce tam da bu değerde çıkmıştı. Fsh değeri de önemli tabi. O zamamlar çocuk için baktırıyordum. Şimdide adet gecikmesi yaşadığım için menopozmu acaba diye baktı doktor. Sonucu merakla bekliyorum
İnşallah sonuç azalmamıştır, hatta bi süpriz yapıp çoğalsa bile olurBenim de bundan 7 yıl önce tam da bu değerde çıkmıştı. Fsh değeri de önemli tabi. O zamamlar çocuk için baktırıyordum. Şimdide adet gecikmesi yaşadığım için menopozmu acaba diye baktı doktor. Sonucu merakla bekliyorum
42 sayılırYaş kaç sizin?
Benim de düşük de ne kadar zamanım kaldığını anlamaya çalışıyorum. 0.64tü yazın ve yaşım 29. 35i bulmaz dediler menapoz için. Sanırım öyle olacak.42 sayılır
İlk tedavimizi 2014 ağustosta olduk. Son tedavi (tüp bebek) 2016 martta olduk. 3 tedaviyle noktayı koyduk. Amh 0.89 du fsh da 13 lere çıkmıştı o zamanlar. Şimdi fsh 11.58 çıktı.İnşallah sonuç azalmamıştır, hatta bi süpriz yapıp çoğalsa bile olurbenimde e nabızda görünmüyor hastaneden aldığım kağıtta gördüm amh değerini, hatta doktor ona bakmadı sanmıştım, 7 yıl içinde çocuk sahibi oldunuzmu peki bende uğraşıyorum şu aralar
Kalbinizden öpüyorum.İlk tedavimizi 2014 ağustosta olduk. Son tedavi (tüp bebek) 2016 martta olduk. 3 tedaviyle noktayı koyduk. Amh 0.89 du fsh da 13 lere çıkmıştı o zamanlar. Şimdi fsh 11.58 çıktı.
çocuk sahibi oldum ama doğurarak değil evlat edinerek anne baba olduk. 2016 mayısta başvuru yaptık. 2018 martta kızımıza kavuştuk. Şimdi 3 yaşında. İkinci çocuğu istemiyoruz ama menopoz da hiç istemiyorum. Sağlık için önemli.
amh sonucu kaç günde çıkıyordu. Unutmuşum
Sizin fsh kaç?
Ayy sormayın o erken menopoz olursun diye diye psikolojimizi şaşırttılar. Her gecikmede hooop menopozmu aldum demeye başladım. Bana dedikleri zamandan bu yana 7 yıl geçti. Hala adet oluyorum. Ama işte doğurganlığım yok. Yumurta kalitesi ve az olması da etkili oldu tabi bunda.Benim de düşük de ne kadar zamanım kaldığını anlamaya çalışıyorum. 0.64tü yazın ve yaşım 29. 35i bulmaz dediler menapoz için. Sanırım öyle olacak.
İnşallah daha devam edersiniz adet olmaya. Ben tam emin değilim ama annem de genç girdi 40-45 arası. Kemik erimesi filan çok oluyor menapozda. İnşallah daha zamanınız vardır.Ayy sormayın o erken menopoz olursun diye diye psikolojimizi şaşırttılar. Her gecikmede hooop menopozmu aldum demeye başladım. Bana dedikleri zamandan bu yana 7 yıl geçti. Hala adet oluyorum. Ama işte doğurganlığım yok. Yumurta kalitesi ve az olması da etkili oldu tabi bunda.
Darısı sizlerin başına, Allah isteyen herkese öyle ya da böyle birşekilde tattırsın anneliği.Kalbinizden öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?