MuhtesemsinizDarısı sizlerin başına, Allah isteyen herkese öyle ya da böyle birşekilde tattırsın anneliği.Bugün öyle kolumda yatıp göğsümde uykuya daldı uyudu işte o anın tadı anlatılamaz.
Inş gönlüne göre olur.Benim de bundan 7 yıl önce tam da bu değerde çıkmıştı. Fsh değeri de önemli tabi. O zamamlar çocuk için baktırıyordum. Şimdide adet gecikmesi yaşadığım için menopozmu acaba diye baktı doktor. Sonucu merakla bekliyorum
Menopozmuyum diye baktırdım. Erken menopoz olur diye diye beynimize işledi. Gecikme olunca şüphelendim. 42 yaşındayımInş gönlüne göre olur.
Bebek mi düşündüğünden menopoz mu diye baktırdın?
Yaş kaç?
Özelden yazdım.Menopozmuyum diye baktırdım. Erken menopoz olur diye diye beynimize işledi. Gecikme olunca şüphelendim. 42 yaşındayım
Mesaj gelmedi bana sanırım bir ayarla oynamış olabilirimÖzelden yazdım.
Bu menapoza genetikde önemli diyor dr lar, anne varsa kardeş kaç yaşında oldu menepoz?Benim de düşük de ne kadar zamanım kaldığını anlamaya çalışıyorum. 0.64tü yazın ve yaşım 29. 35i bulmaz dediler menapoz için. Sanırım öyle olacak.
0.64 amh değerin miydi? Fsh kaçtı?Benim de düşük de ne kadar zamanım kaldığını anlamaya çalışıyorum. 0.64tü yazın ve yaşım 29. 35i bulmaz dediler menapoz için. Sanırım öyle olacak.
Attım canım gelmiştir.Mesaj gelmedi bana sanırım bir ayarla oynamış olabilirimyeni mesaj yazdım oradan cevap yazarmısınız
32 yaş daha genç ailede menepoz yaşı kaç anne/ kardeş?Yaaa maşallah size süpersinizAllah kızınız sizlere, sizleride kızınıza bağışlasın inşallah benim 7 yaşında bir oğlum var bizde kardeş istiyoruz doktor normal yolla zor dedi, vajinal muayenede sıkıntılıydı, test sonuçlarımı ekledim, şuan denemelere devam ediyoruz ama nasip artık
Benim yaş 29 fsh 13 amh 0.91 demekki benden 40 yaş olmadan menopoz a mi gireceğimİlk tedavimizi 2014 ağustosta olduk. Son tedavi (tüp bebek) 2016 martta olduk. 3 tedaviyle noktayı koyduk. Amh 0.89 du fsh da 13 lere çıkmıştı o zamanlar. Şimdi fsh 11.58 çıktı.
çocuk sahibi oldum ama doğurarak değil evlat edinerek anne baba olduk. 2016 mayısta başvuru yaptık. 2018 martta kızımıza kavuştuk. Şimdi 3 yaşında. İkinci çocuğu istemiyoruz ama menopoz da hiç istemiyorum. Sağlık için önemli.
amh sonucu kaç günde çıkıyordu. Unutmuşum
Sizin fsh kaç?
Ovulasyon da pik goruyormuydunuz benimde rezerv az ama her ay pik görüyrm 3 ay ovulasyon testi yaptım pik gördümHayırlısı olsun. Kaç yunurta çıkıyor tedavi aşamasında benim iki yunurta zoraki çıkıyordu. Oldukça yüklü ilaç dozu kullanıyordum
Annem 50 yaşında menopoza girdi ama ben ondan erken girecege benziyrm bide ailede hiç erken menopoz yokBu menapoza genetikde önemli diyor dr lar, anne varsa kardeş kaç yaşında oldu menepoz?
Doktorlar hep erken menopoz dedi ama hala menopoza girmedim. Şimdi amh sonucu çıksın doktora gönderip yorumlatacağım. 7 yıldır aşağı yukarı aynı değerlerim. Belli olmaz belki böyle devam eder yıllarca sizindeBenim yaş 29 fsh 13 amh 0.91 demekki benden 40 yaş olmadan menopoz a mi gireceğim
Pik ne hiç bilmiyırum. AydınlatırmısınızOvulasyon da pik goruyormuydunuz benimde rezerv az ama her ay pik görüyrm 3 ay ovulasyon testi yaptım pik gördüm
BiZim de ailede yok hiç. Doğurganlık olmaması tek bende var.Annem 50 yaşında menopoza girdi ama ben ondan erken girecege benziyrm bide ailede hiç erken menopoz yok
Fsh 8 in altında amh sanırım 3 ü geçinceydi tam hatırlamıyorumAttım canım gelmiştir.
32 yaş daha genç ailede menepoz yaşı kaç anne/ kardeş?
Fsh, amh değeri kaç olmalıymış hamile kalabilmek için?
Aslında bana menepozdan bahsetmedi doktorum, annem 48 yaşına kadar adet gördüAttım canım gelmiştir.
32 yaş daha genç ailede menepoz yaşı kaç anne/ kardeş?
Fsh, amh değeri kaç olmalıymış hamile kalabilmek için?
Allah istedikten sonra her şey bi sebep.Allah gönlünüze göre versin.Aslında bana menepozdan bahsetmedi doktorum, annem 48 yaşına kadar adet gördü
Merhaba benim de amh 0,8 çıktı fsh sonucunu yarın alacağım. Ancak yumurtaların kalitesiz olduğuna nasıl karar verdi doktor bir testi falan mı var?Evet ama benimde yumurtalarım kalitesizmiş, yaşım 32 adetim çok düzenli, şaşırdım böyle olmasına, ben hastaneden tahlil sınucumu 4 gün sonra aldım, ne zaman çıktığını hiç bilmiyorum, diğer hormonlar aynı gün e nabıza düştü ama amh halen daha görünmüyor
Yumurta rezervini kalitesini ölçmek için amh testi yapılır. Bu konuda fsh da önemlidir.Merhaba benim de amh 0,8 çıktı fsh sonucunu yarın alacağım. Ancak yumurtaların kalitesiz olduğuna nasıl karar verdi doktor bir testi falan mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?