Gebeliğe Hazırlık Amh değeri anlayamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inş gönlüne göre olur.
Bebek mi düşündüğünden menopoz mu diye baktırdın?
Yaş kaç?

Inş gönlüne göre olur.
Bebek mi düşündüğünden menopoz mu diye baktırdın?
Yaş kaç?
Menopozmuyum diye baktırdım. Erken menopoz olur diye diye beynimize işledi. Gecikme olunca şüphelendim. 42 yaşındayım

Benim de düşük de ne kadar zamanım kaldığını anlamaya çalışıyorum. 0.64tü yazın ve yaşım 29. 35i bulmaz dediler menapoz için. Sanırım öyle olacak.
Bu menapoza genetikde önemli diyor dr lar, anne varsa kardeş kaç yaşında oldu menepoz?

Benim de düşük de ne kadar zamanım kaldığını anlamaya çalışıyorum. 0.64tü yazın ve yaşım 29. 35i bulmaz dediler menapoz için. Sanırım öyle olacak.
0.64 amh değerin miydi? Fsh kaçtı?

Mesaj gelmedi bana sanırım bir ayarla oynamış olabilirim yeni mesaj yazdım oradan cevap yazarmısınız
Attım canım gelmiştir.
32 yaş daha genç ailede menepoz yaşı kaç anne/ kardeş?

Fsh, amh değeri kaç olmalıymış hamile kalabilmek için?

Benim yaş 29 fsh 13 amh 0.91 demekki benden 40 yaş olmadan menopoz a mi gireceğim

Benim yaş 29 fsh 13 amh 0.91 demekki benden 40 yaş olmadan menopoz a mi gireceğim
Doktorlar hep erken menopoz dedi ama hala menopoza girmedim. Şimdi amh sonucu çıksın doktora gönderip yorumlatacağım. 7 yıldır aşağı yukarı aynı değerlerim. Belli olmaz belki böyle devam eder yıllarca sizinde

Merhaba benim de amh 0,8 çıktı fsh sonucunu yarın alacağım. Ancak yumurtaların kalitesiz olduğuna nasıl karar verdi doktor bir testi falan mı var?

Merhaba benim de amh 0,8 çıktı fsh sonucunu yarın alacağım. Ancak yumurtaların kalitesiz olduğuna nasıl karar verdi doktor bir testi falan mı var?
Yumurta rezervini kalitesini ölçmek için amh testi yapılır. Bu konuda fsh da önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…